Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ik leef alleen nog voor mijn kat

Ik leef alleen nog voor mijn kat. Als ik dat lieve beestje niet zou ik er niet meer zijn. Ik ben al 25 jaar lang depressief. Ik heb alles echt alles al geprobeerd. Maar ik blijf eenzaam en depressief. Ik hoop dat jullie het begrijpen. Ik ben mishandeld en verwaarloosd mijn hele leven lang. Ik hoop dat er een hemel is met veel natuur en dieren. Maar waarschijnlijk is het binnenkort over en is er niks meer na de dood. Ik had liever nooit geboren willen worden dat is nog beter dan doodgaan haha.

Anoniem
07-09-2023
laatste reactie: 02-01-2024

4
4
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik vraag mij op dit moment af waarom ik godverdomme steeds dood wil. Ik besef dat het een ziekte is. Alles zit mij tegen. Op dit moment drink ik alcohol. Ook mijn leven is zo moeilijk! Toen mijn hondje dood ging brak mijn hart. Nog meer ellende kreeg ik op mijn bordje. Gedonder met bedrijfsartsen, werk en steeds meer ziektes.Toen zag ik jou bericht hier staan. Zo herkenbaar... Ik wil dat je blijft proberen geluk te vinden. Doorbreek het.
Praat met ons. Hier op de depri site.

Ik
16-09-2023
Reageer:
het is de maatschappij die een uniform robot van je wil maken... probeer jezelf iets goeds te doen. zoek mensen op die jou gaan begrijpen en de rest gewoon aan de kant zetten. Alcohol versterkt helaas de depressie, heel eventjes voel je je beter maar dan komt de hamer drie keer hard aan. ik ben ook mijn kat kwijt en dat is dubbel zwaar als je ziek tehuis zit (weggepest op werk wegens ziekt zijn). Bedrijfsartsen geven voornamelijk advies voor de werkgever, uitzonderingen daargelaten. Er zijn maar weinig goede therapeuten. De meesten werken allemaal naar hetzelfde schema en gaan niet in op de individuele situatie. Praktijkondersteuner en sommige behandelaars hebben onvoldoende kennis over samenhang lichaam en geest. Burnout mogen ze helemaal niet behandelen in de GGZ want dat krijgen ze niet vergoed. Vaak wordt maar een symptoom behandelt maar niet de oorzaak aangepakt!

Chiara
01-11-2023
Reageer:
Beste,

Toevallig dat je dit op 1/11 neerschrijft. Ik denk helemaal hetzelfde. Eigenlijk zou het normaal moeten zijn een kast met pilletjes te koop. En voila eigen keuze gedaan ermee. Zoals bitterballen uit de muur.

Maar ik zet inderdaad enkele nog door voor mijn kat. Hij is mijn alles. Althans hij is het enige wat ik heb.

Geen fam en geen echte vrienden. Misbruikt en gebruikt. Ik ben naïef zeggen ze. Neen, ik wilde blijven geloven in het goede van de mensen. Helaas.

Er is misschien nog een hoop er is een man in Tunesië ookal weet ik dat het niet zo is. Of de kans groot is dat hij eerder naar hier wil komen. Maar hij wil alles doen voor me. (Trouwen natuurlijk)

Ik twijfel sterk. Wat heb ik te verliezen. Liefde of deze aandacht kan ik best gebruiken. Het kan een deel helen.

Sterkte aan jou
Ik deel graag ook mijn verhaal.

Liefs

Gebroken ziel
26-11-2023
Reageer:
Met die man uit T herhaal je het allemaal weer, dat is geen redding. Werk aan jezelf , geef daar je liefde aan. Dat is andere hoop.
Sterkte

Mabel
02-01-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>