Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Onvoldoende gerealiseerd dat het einde naderde

Mijn partner overleed dit jaar op 14 mei jl. 3 weken ervoor kregen wij de meddling dat hij nog 4 dagen te leven had. Uiteindelijk is dat 3 weken geworden. Heb hem al die tijd verzorgd. Maar toch onvoldoende gerealiseerd dat het einde naderde. We gingen er samen vanuit dat hij de chemo zou overleven. Hij was net 70 jaar geworden. We waren nog niet zo heel lang samen , maar hij was de liefde van mijn leven. In mijn leven heb ik nog nooit zoveel verdriet meegemaakt. Weet ook niet hoe ik dit moet verwerken, laat staan een plek geven. Weet iemand een goeie deskundige waarmee je je verhaal kan vertellen.

Judith
04-09-2023
laatste reactie: 10-09-2023

2
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ja ik begrijp hoe je..je voelt .ik heb ook nog nooit zo veel verdriet gehad ..mijn man overleed 19 Julie.ploseling in een paar uur .was hij gewoon weg ik begrijp het nog steeds niet.we konden elkaar 18.jaar.en pas 5 december getrouwd.ik ben kapot van verdriet ..

Joanne.
06-09-2023
Reageer:
Mijn vrouw op 1 augustus verloren, in december uitzaaiingen gevonden in het hoofd niet 1 maar 10. Nou meneer als uw vrouw geluk heeft nog een maar misschien iets meer. 7 maanden heeft ze gevochten als een leeuw en toch, en toch kwam het onverwacht ik heb die maanden naast haar gestaan op de bank geslapen omdat ze niet meer naar boven kon en ik stond zo dichtbij dat ik elke verandering niet meer heb gezien en toen ineens in 18 uur tijd is het zo fout gegaan dat ik nu nog steeds niet kan bevatten dat ze weg is, en ik vraag me soms af waar moet ik het nog voor doen?

Richard
10-09-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>