Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ik woon alleen met mijn twee katjes

Ik ben een vrouw van 52 heb twee uit huiswonende kinderen . Ik woon alleen met mijn twee katjes. Ik ben vorig jaar september psychisch ingestort en zit sinds die tijd thuis met een angststoornis en depressie. Ik kom er nu pas echt achter hoe klein mijn wereldje was ik ging alleen maar werken en heb geen vrienden of vriendinnen. Vooral nu voel ik me erg eenzaam en zou graag gezelschap willen , heb al van alles opgezocht op internet maar het valt niet mee om contact met iemand te maken als je geremd word door je mentale en lichamelijke toestand. Er zijn dagen bij dat ik denk hoe anders zou het zijn als ik vrienden had , maar een echt antwoord op die vraag heb ik niet omdat de laatste vriendschappen die ik had waren mijn schoolvriendinnen. Ik weet niet meer hoe het voelt om vrienden te hebben mensen om mij heen met wie ik kan praten en lachen . Mijn beste vriendin was mijn zus en die is in 2015 overleden.

San
19-08-2023
laatste reactie: 06-09-2023

1
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Dag san , ik herken je verhaal in dat van een vrindin van me enige tijd geleden . Mijn advies voor jouw zoals ik het toen ook al tegen mijn vrindin zei . Begin met genieten van de klijne gelukjes in je leven , doe wat je wil doen , zoek fysiek vontact met iemand het doet wonderen en zorgt voor een sneeuwbal efect. Wat bedoel ik daar mee ? Mensen die er gelukiger uitzien trekken dit ook aan .

Alex
23-08-2023
Reageer:
Hallo SAN,
Ik herken je verhaal. Ook ik heb behoefte aan menselijk contact.
Ik ben sinds een paar maanden weer alleen, en vind dit vreselijk. Ik ben 78 jaar, maar zie er beduidend jonger uit en voel me dito.
Zou graag met je in contact komen.
Ik woon in Hoogeveen
Gr. Mark

Mark
06-09-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>