Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ik begrijp het niet en ik mis.hem

We leerden elkaar kennen via een website. Hij vertelde snel genoeg dat hij apsperger heeft maar dat hij hier goed mee om kon gaan. Urenlange gesprekken en gebeld. Toen we elkaar zagen was dat fijn en hebben we de hele avond geknuffeld. Zo ook de weken erna. Tot her contact minder werd. Was geen reden voor volgens hem. Op een avond zei hij dat hij me zo zou bellen. Maar na 1,5 uur wachten belde hij nog niet. Hij was steeds online en reageerde niet op mijn oproep of appje. Dus ik werd een beetje boos. En appte hem dat ik zat te wachten en dat hij kon zeggen als er iets tussengekomen was. De volgende dag reageerde hij boos met 1 zin. Daarna geen contact. Verwijderd van sociale media en hij opent appjes niet en neemt de telefoon niet op. Is dit een kwestie van tijd of hoor ik nooit meer iets ? Ik begrijp het niet en ik mis.hem

Wies
24-06-2023
laatste reactie: 21-07-2023

1
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik begrijp dat je het niet van hem begrijpt zijn reactie.
mensen met autisme zijn soms heel erg moeilijk in (praten) gevoelens uiten en in plaats van bijv te praten gaan ze dan gesprekken uit de weg of gaan dan helemaal nergens meer op in.
Ik heb zelf een partner met autisme en herken het heel erg(zijn familie is trouwens ook autistisch) Gelukkig heeft mijn partner goede therapie gehad en inmiddels communiceert die ook veel beter.
Heb zomaar het idee dat er wat bij hem speelt maar in plaats van te reageren gaat die negeren is voor jou heel frustrerend.
Als ik jou was zou ik duidelijk tegen hem zeggen dat je er erg mee zit dat je niets meer hoort en graag duidelijkheid wilt wat er aan de hand is.
Hopelijk reageert die

Leontien
27-06-2023
Reageer:
Lief. Dank je wel. Helaas krijg ik geen contact. Appjes worden niet geopend. De telefoon niet opgenomen en de deur niet geopend

Angela
21-07-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>