Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Zonder hem heeft het leven geen zin

Ik voel me dit jaar meer depressief als anders. Ben normaal een hele sterke vrouw en heb een hoop meegemaakt. In 2020 is mijn man plotseling overleden aan een hartaanval. Ik heb me hier met mijn 2 dochters redelijk doorheen geslagen maar dit jaar heb echt moeite om weer plezier te krijgen in het leven. Alles is tegenwoordig zo onpersoonlijk en mensen hebben geen empathie zijn erg agressief en onvoorspelbaar. Ik heb helemaal geen zin meer om ergens heen te gaan en blijf het liefst alleen maar thuis. Ook als is het mooi weer. Zonder hem heeft het leven geen zin . Ik voel me echt eenzaam en zie er tegen op om alleen oud te worden. Mensen zijn heel gemeen tegen oude mensen . Alleen maar uiterlijk is belangrijk. Het werk leid nog wel af maar vind ook daarin steeds minder motivatie omdat daar ook niet alle collega’s te vertrouwen zijn. Dat is trouwens ook moeilijk om iemand te vinden die je echt kan vertrouwen. Ik wilde een verhaal kwijt. Vandaar dat ik dit anoniem wil doen.

Sanna
06-06-2023
laatste reactie: 16-09-2023

2
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ken dit gevoel, weet het niet te plaatsen

Anoniem
11-08-2023
Reageer:
Ik had zelf een hartaanval maar overleefde het dankzij een operatie.
Ik merk ook dat mensen erg weinig interesse hebben in wat ik doormaakte. Wat ik mij nu afvraag is wat jou man jou zou vertellen als hij jou tekst las.
Ik overleefde het, jou man helaas niet. Stel hij was er nog wel, en jij vertelde hem dat het zo voor jou zou zijn als hij er niet meer was als het nu is. Wat zou hij zeggen? Zou hij dat willen? Wil jij dit? Laat het laatste geluk namelijk dat jij er nog wél bent vrij! Leef! Geniet van wat er nog wel is! Ondanks mijn eigen depressie reageer ik nu op teksten van anderen. Laten we elkaar steunen! Weet je nog? "Lotgenoten".

Ik
16-09-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>