Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ik heb last van een 'inzakgevoel' in mijn rug

Ik heb afgelopen Februari 2023 plotseling van het een op het andere moment een ( het is in mijn rug geschoten) ervaring gekregen met uitstraling naar mijn benen.
De HA dacht eerst aan Spit of Ischias, ben nr de fysio gegaan en hij vertelde dat het mijn bilspieren zijn die bekneld zijn, met oefeningen ging het redelijk, ik ben gaan sporten om mijn soieren te verstevigen,helaas kwam ik thuis met rugklachten en heb een afspraak gemaakt met mijn HA voor een rontgenfoto in het ZKH om te kijken wat er nu aan de hand is in mijn rug, daar uit bleek dat ik lichte slijtage heb in mijn Wervelkolom, of te wel Artrose ?
Sindsdien is het niet goed gegaan met mijn rug ,
Ik heb last van een 'inzakgevoel' in mijn rug , veel pijn en stijfheid ,ik slik nu dagelijks 4 x Paracetamol om te verlichten , mijn nachtrust is slecht , ik word er moedeloos en depressief van ,
Warmte compressen geven wat verlichting door de dag heen , wie heeft advies voor mij ?
Hartelijke groet
Gemma

Gemma
19-04-2023
laatste reactie: 20-04-2023

1
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Beste Gemma. Omdat je jouw oproep op ‘therapiepsycholoog’ hebt geplaatst, vraag ik me af of sinds dit jaar andere, niet medische maar wel traumatische gebeurtenissen op jouw pad zijn gekomen. Ik herken jouw klachten maar al te goed en ‘toevallig’ kwamen deze klachten tijdens een nare periode. Ik probeer dagelijks min een uur te wandelen, doe in de ochtend rugspier versterkende oefeningen en buikspieren oefeningen, merk dat strakke buik een betere houding geeft en de rug minder belast. Daarnaast mijn hoofd leegmaken, gebeurtenissen een plekje geven, genieten en vol goede moed vooruit. Succes.

Dorothe
20-04-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>