Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ik voel mij heel schuldig

Mijn lieve man waarmede ik 46 jaar getrouwd was had een agressieve Alzheimer, hij veranderde van een zeer zachtaardige man in een man met veel driftbuien en gewelddadigheid, toch wilde hij niet naar een verpleeghuis en ik heb er alles aan gedaan om hem uit een inrichting te houden, doch na het zoveelste gevecht werd hij meegenomen voor een crisisopname, in het verpleeghuis is hij na 2 dagen gevallen, brak een heup en kreeg euthanasie. Ik voel mij heel schuldig dat ik de laatste keer 112 gebeld heb, nu ben ik hem kwijt en ik heb intens veel verdriet, mis hem enorm en huil al dagen lang, ik wil niet meer leven zonder hem de leegte die hij achterlaat is te groot, voor mij heeft het leven geen zin meer, doelloos en zonder betekenis, hij was de zin van mijn leven.

heleen
11-04-2023
laatste reactie: 13-04-2023

2
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Beste Heleen,

ik ben mijn vrouw (46 jaar) enkele weken geleden verloren. Alle gevoelens die je nu hebt zijn volkomen normaal. Dat zijn gevoelens die ik herken. Woede, schuld, verdriet, vooruit kijken, niet verder willen. Allemaal gevoelens die ik dagelijks heb. Ook ik huil alle dagen maar erover praten helpt. Stapje per stapje moeten we hier jammer genoeg door. Maar probeer vol te houden. Ik ben er zeker van dat is wat je man zou willen.
Heel veel sterkte gewenst.

Kevin
12-04-2023
Reageer:
Ik begrijp het helemaal mn man is al bijna 3 en half jaar geleden ik vind nog vreselijk s avonds gaat wel maar overdag als ik maar afleiding heb gaat wel maar als je dan weer dag alleen ben vreselijk en naar gevoel op mn borst en buik en soms heel misselijk en erg wisselende bloeddruk woede en schuld en niet verder willen heb ik ook gehad maar dat is gelukkig over ik wens je veel sterkt
Gr

Winnie
13-04-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>