Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Voel het klokje stilletjes tikken

Ik word dit jaar 30 en voel het klokje stilletjes tikken. Ik heb nooit een relatie gehad tot ik vorig jaar een hele lieve man tegen kwam. Eerst waren er de twijfels omdat hij 13 jaar ouder is dan mij, maar al snel wist ik dat leeftijd hier geen rol speelt.
Onlangs begon ik over kinderen, hij reageerde echter dat hij geen kinderen wil. Dit kwam zo hard binnen bij mij.
Ik weet nu niet wat te doen. Het is zo moeilijk om dit met mijn omgeving te delen omdat niemand hetzelfde meemaakt en als ik het deel krijg ik vaak de reactie, probeer er niet te veel aan te denken want dan beheerst het je leven of je bent nog jong het zal wel komen en als het niet met deze man is dan wel met een andere. Maar ik zie deze man dood graag.
Ik wil deze relatie niet zomaar verbreken om me dan in een andere relatie te storten met iemand die wel kinderen wil, maar die ik minder graag zie...

K.

K.
07-03-2023
laatste reactie: 27-07-2023

4
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik zou in deze zeker voor je zelf kiezen. Je hebt nog tijd maar ik heb zelf geen kinderen omdat mijn ex geen kinderen wilde en ik hem graag wilde. Nu is het alsnog uit en heb ik beide niet. Dat is hard. Ik zou achter jouw wens blijven staan. Soms moet een man ook over een drempel worden geholpen is mijn inzicht achteraf. Als ik sterk in mijn wens was blijven staan was zijn angst misschien verminderd.

Ma
27-07-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>