Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Rouwen vindt ik moeilijk

Mijn moeder is 26 januari 2023 na een kort ziekbed toch onverwachts overleden. Mijn vader is 6 jaar geleden al overleden en mijn moeder heeft het leven nooit meer leuk gevonden na zijn overlijden. Ze wilde altijd naar hem toe, want ze had een kut leven, ze zag nooit iemand, hoorde nooit iemand en was altijd alleen zei ze altijd, terwijl mijn broer en ik er meerdere keren per week waren.
Vroeger was mijn moeder altijd vrij kattig en fel, maar de laatste jaren waren anders. Ik werk vanuit huis en werkte 2 dagen in de week bij mijn moeder thuis, dat vond ze heerlijk, dan aten we samen en dronken koffie samen en smiddags gingen we altijd wel even gezellig weg.
Eigenlijk waren de laatste jaren met haar liever maar soms ook moeilijk, we hadden ook wel eens ruzie, maar nu is ze weg ":-(

Rouwen vindt ik moeilijk. Ik heb heel erg gehuild bij haar afscheid daarna niet veel meer.
Ik wil eigenlijk geen pijn meer voelen, stom he.8 jaar geleden overleed mijn hondje, 6 jaar geleden overleed mijn vader, ruim een jaar geleden overleed mijn schoonzus aan de ziekte ALS en nu is mijn moeder na een kort ziekbed overleden.

Ik troost me maar met de gedachte dat mijn vader en moeder weer samen zijn.

Moon
01-03-2023

2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>