Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Weet me even geen raad meer

Als man met een partner met ASS loop ik na 6 jaar helemaal vast. Ook al hou ik zielsveel van haar weet ik me even geen raad meer hoe met situaties om te gaan. Vooral op het gebied romantiek, liefde en intimiteit. Sinds onze kleine man is geboren is er al 19 maanden geen enkele vorm van contact op dat vlak mogelijk. Daarvoor kon ik leven met de manier waarop we ermee omgingen. Zijn er mensen met dezelfde ervaring? En zijn er tips en tricks te bedenken om deze leegte en vorm van eenzaamheid een wending te geven, zodat mijn partner me ook op dat vlak weer ziet en iets onderneemt? Alvast bedankt.

Ar1980man
05-02-2023
laatste reactie: 01-04-2023

1
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Lastig om op je verhaal te reageren omdat je maar heel weinig vertelt. Heeft je vrouw redenen hiervoor? Ik vraag me af of ass daar nou specifiek de reden voor is. Lijkt me meer een relatie probleem.
Het is niet normaal om 19 maanden al geen intimiteit te hebben in een relatie. Je komt over alsof je het maar een beetje accepteert. Vindt jij jezelf ook genoeg waard om liefde te krijgen? Ik zou wat meer voor jezelf opkomen. Een goede reden en een goed gesprek van haar kant (en eventueel hulp) is wel het minste wat je kan vragen.

Anoniem
01-04-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>