Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Mijn vrouw

Op zondag 05-02-2024 kreeg mijn vrouw s nachts een snijdepijn in de maag. Huisartsenpost gebeld en duurde evn voor er een ziekenwagen kwam.
Toen deze er was kwamen ze met zijn drieen er was een speciale arts bij want ze hadden door gekregen dat het een gescheurde aorta was. Eenmaal binnen dachten ze dat ze een buikgriepje had dus duurde er lang voor ze haar meenamen naar gorinchem spoedeisende hulp.
Daar aan gekomen ging het helemaal mis en bleek dat ze wel degelijk een gescheurde aorta had dus toen gingen de toeters en bellen en moest ze op een draf naar erasmus rotterdam.
Het enjgste wat ze nog tegen me zei was je vind het spannend hé meer niet meer.
Ik achter de ziekenwagen aan naar rotterdam daar heb ik ze niet meer gezien ze was gelijk naar de ok gegaan om te opereren.
12 uur zijn ze bezig geweest werd gebeld door chirurg en hij vertelde dat de operatie geslaagd was maar er nog een paar dingen waren waar ze de komende tijd op moesten letten.
Maandagnacht werd ik hebeld om half 3 door de dienstdoende chirurg en vroeg of ik maar het ziekenhuis kon komen met mijn dochters.
Daar kregen wij te horen dat mijn vrouw een hersenbloeding had gehad waar schijndeljjk ook door de aorta endat ze er niks meer aan konden doen en dat ze kwam te overlijden.
Dinsdagmiddag is ze 14.12 uur overleden.
Ze was pas 55 jaar.
Ik mis haar heel erg en vind het zo rot dat ik geen afscheid heb kunnen nemen van haar.

Rene
18-03-2024
laatste reactie: 28-03-2024

2
4
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik heb precies het zelfde meegemaakt maar dan van haar hard 27 februari is ze overleden bizar je weet gewoon geen raad met je gevoelens haar moeder was 47 en die is wel aan haar aorta overleden

Anoniem
19-03-2024
Reageer:
Ik begrijp u volledig mijn moeder is op 14/1 ook plots overleden aan een hersenbloeding ik heb ook geen afscheid kunnen nemen dit is gewoon verschrikkelijk net een dagelijkse nachtmerrie ❤️‍🩹

Anne
23-03-2024
Reageer:
Ik begrijp u volledig mijn moeder is op 14/1 ook plots overleden aan een hersenbloeding ik heb ook geen afscheid kunnen nemen dit is gewoon verschrikkelijk net een dagelijkse nachtmerrie ❤️‍🩹

Anne
25-03-2024
Reageer:
Begrijp je volledig mijn man is gestorven aan een anurisma aan het hart, ook niet gezien dachten aan een slokdarmontsteking , tot in de namiddag in het ziekenhuis gelegen, hadden het pas door toen de ader helemaal scheurden, toen was het te laat, hij was juist 59 jaar, ik begrijp je verdriet, het is bij mij 3 jaar geleden, maar voor mij is de pijn en het verdriet nog juist zoals op de dag dat het gebeurt is.
Veel sterkte.

Nicole
28-03-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>