Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Plotseling overleden

Op 3 september 2023 werd ik wakker en riep mijn man hij gaf geen antwoord dus ik dacht hij maakt een grapje toen ik hem omdraaide bleek hij al hele maal blauw tezien ik 112 gebeld en gelijk gaan reanimeren ze waren er snel met alle toeters en bellen ik dacht we gaan met de ambulance mee naar een half uur kwam de doktor binnen en zij hij is overleden mijn wereld storten in de eerste weken wordt je geleefd nu 4 maanden veder weet ik niet hoe ik veder moet liefst blijf ik in bed maar heb 2 hondjes die eruit moeten dus ik leef niet ik overleef hoop dat er een dag komt dat ik weer zin krijg in het leven

Gerda
14-01-2024
laatste reactie: 19-03-2024

4
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Some broken hearts never mend (genezen-herstellen)
some memories never end
some tears will never dry
my love for him will never die.

Han
24-01-2024
Reageer:
Hoi. Hier precies hetzelfde . Ik heb ook mijn vrouw in bed gevonden. Zij was ook al blauw en koud. Ook zij slechts 56 jaar en nooit wat gemankeerd. Nu inmiddels ook 4 maanden verder maar iedere dag vind ik het gemis steeds groter worden. Er is gewoon ineens helemaal niets meer. Ik denk 24/7 aan haar. Ik weet niet hoe ik verder moet en heb totaal geen zin meer in het leven. Ook ik moet er nog uit voor mijn hondje. Ik weet precies wat je voelt.

Ronald
25-01-2024
Reageer:
Hoi, ook ik heb mijn man 8 weken geleden dood in bed gevonden. Hij was pas 63 jaar. Ook ik kan het met tijden niet geloven dat ik hem echt nooit meer ga zien.
Ik duw de gedachte aan hem weg, want dan gaat het "goed" met mij. Maar als er een bepaald liedje of gedichtje voorbij komt, breek ik en zit met tranen in mijn ogen. Ik wil de pijn niet voelen. Want dan zit ik in een diep dal. Voor mijn gevoel moet ik sterk zijn, want het leven gaat toch gewoon door?
Ik moet van mezelf functioneren, en als ik in mijn verdriet zit kan ik dat niet. Dus stop ik het zoveel mogelijk weg.
Dus ook ik voel precies jou pijn.

Ada
19-03-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>