Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ik was gans alleen bij hem als het gebeurde

Op 26 juni2023 is mijn schat van een man plots overleden na een hartstilstand ik was gans alleen bij hem als het gebeurde , mijn poging om hem te reanimeren kreeg ik niet alleen gedaan , met heel hard te schreeuwen om hulp is er toch iemand gekomen en het overgenomen tot de ambulance er was wij waren 52 jaar getrouwd nu 24 december , dus 6 maanden verder is mijn verdriet nog erger ik huil bijna de ganse dag , neem antidepressiva pillen want anders kom ik mijn dag niet door , mijn lichaam doet pijn van verdriet , wij waren 2 personen die samen gesmolten waren in een persoon nu is de helft van mij weg genomen wij waren altijd samen wist niet dat verdriet zo pijn kon doen . Wat hou ik toch van mijn man ik mis hem enorm wou dat ik morgen weer naar hem toe kon gaan. Ga naar een rouwtherapeut om een beetje verlichting te krijgen weet niet of het gaat helpen. Is er misschien iemand die mij een beetje kan helpen .

Arlette
20-12-2023
laatste reactie: 13-03-2024

10
4
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Lieve Arlette, ik begrijp je zo goed..je andere helft is weg. Ik was 44 jaar samen met mijn man; we waren een naadloos team. Soms benauwt het me als ik eraan denk hoe veel jaar ik nog alleen zal wonen. Maar voor een ander is geen plaats. Die kent mij niet als jong meisje, als net moeder geworden en heeft niet voldoende aan een blik. Dat krijg ik nooit meer terug en dat is zo verdrietig.

Terry
14-01-2024
Reageer:
Lieve Arlette,
Mijn man is 7 maanden geleden overleden ..wij waren ook 55 jaar bij elkaar .Ik huil ook iedere dag. We zullen er doorheen moeten. Of ooit de zon zal schijnen voor ons weet ik niet…maar er zal vast een tijd komen dat we door kunnen gaan….

Anneke
22-02-2024
Reageer:
Het verdriet gaat nooit voorbij ik weet niet wij worden nooit meer gelukkig ,ik verdraag tot op vandaag niemand rond mij mijn liefde van mijn leven ben ik kwijt wenen is al wat ik nog kan ,eten hoeft niet voor mij mijn leven is hier stil gevallen voor mij zelf psycholoog zegt dat ik er niet goed uit zie weet geen raad met mijn verdriet knuffel groetjes Arlette misschien hoor ik nog iets van U tot later

Arlette
09-03-2024
Reageer:
Mijn man is 30 September 2022 overleden na een kort ziekbed, we waren 48jaar samen. Hij is in het ziekenhuis overleden, hij nam van iedereen afscheid, behalve van mij. Dat kon hij niet opbrengen. Ik mis hem alle dagen,ik vind het vaak moeilijk om de dagen door te brengen. Ik ben 71 jaar en mijn man was toen 71 jaar dat hij stierf. Ik probeer zo goed als ik kan de dagen te vullen. Ik ben blij dat ik nog werk, heb ik tenminste afleiding, ik ben kern gezond. Maar de dagen zonder hem is heel heel moeilijk. Het doet me pijn dat ik niet meer tegen hem kan praten, ik hem nog zoveel willen zeggen, het doet mij nog steeds pijn. Voor mijn gevoel is mijn leven voorbij en ik heb geen toekomst zonder hem. We hadden een mooi leven samen, , kinderen en kleinkinderen. Hij was mijn alles.

Jomi
13-03-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>