Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Wat als jij de stap had durven nemen?

Wat als jij de stap had durven nemen?
Jij nam een stukje van mijn hart mee, voor altijd. Waarom ben je op mijn pad gekomen? Je wist hoe ik in het leven stond en toch blijf ik achter met verdriet en een constant verlangen, om ooit aan jouw zijde te kunnen zijn.
Ik geloof en voel dat ook jij van mij houdt, maar toch kies je ervoor om in een ongelukkige relatie te blijven. Dagen, weken, maanden gaan voorbij zonder contact. Maar er is geen moment waarop ik niet aan je denk.

Wat als je toch voor mij koos? Ik zou willen zeggen dat ik op je wacht, maar ik weet dat ik het verdriet dat ik nu voel ooit moet loslaten. Ik moet jou loslaten, na meerdere pogingen in bijna drie jaar kwamen we steeds opnieuw dichtbij elkaar, maar nu is het anders. Ik moet jou loslaten, maar een stuk van mijn hart krijg ik nooit meer terug. Ik weet niet of ik ooit van iemand zal kunnen houden, zoals ik dat bij jou deed. Jij was de man, mijn man met wie ik mijn leven wilde doorbrengen.

Ik hoop dat jij gelukkig wordt, na alle pijn die je me bezorgde is dat mijn wens, dat verdien jij.

Je hart

Anoniem
06-12-2023
laatste reactie: 31-01-2024

1
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Je verdient beter en zoals je aangeeft; deze persoon zal nooit gelukkig zijn. Vreselijk om in een liefdeloze relatie te zitten en dan maar te faken totdat je het waarschijnlijk niet meer kan. Ooit gaat het voor goed kapot, dit realiseert de persoon ook wel. Zielig natuurlijk voor de wederhelft
Pak je leven weer op, denk minder aan deze persoon en ga vooral genieten! Ooit zul je terugkijken en beseffen dat deze persoon het niet waard was. Deze persoon zal voor de rest van zijn leven spijt hebben van de verkeerde beslissing die genomen is. Wanneer jij een nieuwe relatie aangaat, geloof me deze persoon zal terugkomen maar dan moet jij de deur dichthouden!

Anoniem
10-12-2023
Reageer:
Bedankt voor jouw krachtige woorden!

Ik ga en bouw verder aan mijn eigen pad, wetende dat er ergens wel iemand is die 100% voor mij zal gaan. Die persoon verdien ik. Vaak dwalen mijn gedachten nog af naar “hem”, soms is dat woede, maar ook nog verdriet. Ik weet dat dit minder wordt, elke dag kan ik er meer afstand van nemen en voel ik dat ik mezelf terugvind. Een nietszeggend bericht van zijn kant na 3 maanden geen contact heb ik gewoon naast me gelegd. Wat had ik hiervoor snel geantwoord en alles gedaan om ook maar iets van contact te hebben, maar nee, dit is nu anders. Ik hoef hem niet meer, het is genoeg geweest. Hij verdient mij niet. Moeite doen voor mij of toch inzien dat hij weg wil uit die ongelukkige situatie was het enige waar ik nog op hoopte, maar dit is er niet en komt er misschien nooit.

Houden van iemand heeft voor mij een gans andere betekenis. Alles doen voor die persoon, die je zo liefhebt, en die nooit uit je gedachten en hart gaat. Dat speciale gevoel als je die persoon ziet en vooral niet door het leven kunnen zonder die persoon.

Ik geloof nog steeds in de liefde, die ene liefde voor je hele leven. Die krachtige, charismatische, lieve, mooie man naast mijn zijde, waar ik naar opkijk, dat blijft mijn grootste wens, om ooit dit geluk te mogen ervaren en te mogen zeggen “dit is mijn man”.

Anoniem
31-01-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>