Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Mijn ex was een vreemdganger

Hi,

Ik heb dit nooit eerder gedaan, ik weet niet waar ik terecht kan of met wie ik kan praten of wie me tips kan geven. Eh..
Mijn ex was een vreemdganger op veel verschillende manieren maar waar het op neer kwam is dat elke vrouw mooier en meer aantrekkelijk was voor hem. Hij kon alleen intiem met me zijn als hij voorafgaand opgewonden was geworden door ja.. De vrouwen waar hij naar keek en mee praatte. Ik was overduidelijk niet goed genoeg, dit heeft hij me ook meerdere keren gezegd. Gelukkig is dat over en heb ik nu een relatie met iemand die heel erg lief en goed voor me is. Het enige probleem is dat hij hem niet omhoog kan krijgen voor me, soms wel, soms niet, soms tijdens stopt de opwinding blijkbaar voor hem, hij komt wel regelmatig (elke dag) door masturbatie. Het is meer als dat.. Sorry ik weet niet hoe ik het moet zeggen allemaal. Ik voel me klein en minderwaardig en nooit goed genoeg en het voelt steeds meer pointless om mezelf mooi te maken of spannende dingen aan te trekken of alles te doen wat hij wil, wat het ook is. Is er iemand die zich ook zo klein voelt op dit gebied? Waar hebben jullie hulp gezocht? Hoe kan ik weer geloven dat ik aantrekkelijk ben en dat ik gewild ben voor wie ik ben zonder dat iemand moet fantaseren of allerlei prikkels nodig heeft..

D
18-09-2023
laatste reactie: 18-12-2023

2
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Lastig lijkt me dat!
En tegelijkertijd denk ik: gaat dit wel over jou? Dat probleem van je ex die vreemdging, ik denk dat dat over zijn problemen ging. Misschien over zijn onvermogen om zich echt aan iemand te hechten. Misschien over zijn behoefte om op deze manier zijn pijn niet te voelen. Misschien iets heel anders. Maar volgens mij zegt dat helemaal niets over jou! Hij had een probleem en dat was jij niet!
En deze nieuwe man: seks is iets heel ingewikkelds! Het moet allemaal kloppen en pas dan lukt het in tegenstelling tot wat alle films ons doen geloven. Het lijkt me sterk dat dit probleem door jou komt....iedereen heeft zijn eigen schoonheid, ook jij!
En dat gevoel: "het ligt aan mij", komt waarschijnlijk voort uit jouw oude pijn, want een kind betrekt problemen van ouders enz helemaal op zichzelf.
Ik hoop dat je inmiddels hulp hebt! En wellicht is het ook een goed idee om samen hulp te zoeken. Dat kan zoveel uitmaken!

Liez
09-11-2023
Reageer:
ik zou hem heel hard dumpen en een potente man gaan zoeken, Hier ga je zelf aan onderdoor, en dit is geen fijne gedachte

stefan
18-12-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>