Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Vandaag mijn werkzaamheden neergelegd

Vandaag mijn werkzaamheden neergelegd na 3 maanden kwakkelen en halve dagen werken en hopen dat het wel beter gaat worden, tegen beter weten in. Opluchting, omdat ik mogelijk zo aan rust toe kom. Gevoel van falen, omdat ertegen vechten nog te veel een gewoonte is. Eigenlijk liep ik sinds 2021 rond met klachten, maar symptoombestrijding werkte tot voor kort. En dan loop je ineens tegen een muur aan en werkt niks meer. Je lijf neemt het helemaal over. De duizelingen, rare oogklachten, misselijkheid, buikpijn, slappe benen, zere ribben, stomp in je maag gevoel, paniekaanvallen, overal pijn. Ik dacht dat ik een erge ziekte had en nog steeds denk ik het, wat dan weer angst aanwakkert en zo blijf je in die cirkel zitten. Toen ik dit forum ontdekte was het een opluchting om te lezen dat er meer mensen zijn die hetzelfde doormaken. Natuurlijk wil je niet dat andere mensen zich zo voelen, maar het is fijn om je dan niet alleen te voelen.

Ik zou graag in contact komen met mensen die ervaringen (ook positieve graag :)) willen uitwisselen en wie weet kunnen we elkaar een beetje helpen.

Marja
18-09-2023
laatste reactie: 09-10-2023

4
7
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Wat naar voor je. Het komt goed, acceptatie is het eerste sleutelwoord. Radicale acceptatie, er niet meer tegen vechten.
Ik laat emoties en gevoelens weer toe, ga er rijker uitkomen. Soms heb ik dagen aaneen dat ik mij goed voel. Ik voel dan echt dat ik genoeg ben, een fijn mens. Ook al gaat t nu even niet zo lekker.

All the best..

Eric
19-09-2023
Reageer:
Weet er ook alles van en zo herkenbaar alles soms dagen dat het goed gaat dan weer terug naar af zit zelf bij de haptotherapie dat helpt me goed en kan je je verhaal kwijt en veel wandelen in de natuur met de hond succes ook met alles je staat er niet alleen voor

Lucy
21-09-2023
Reageer:
Veel sterkte! Het is heel moedig om je werkzaamheden neer te leggen als dat nodig is. Het voelt misschien als falen, maar dat is het niet. Ik vond het ook verschrikkelijk om ineens niet meer te kunnen werken. Wat Eric zegt, daar sluit ik me bij aan. Acceptatie is het sleutelwoord. Dat kan heel moeilijk zijn, neem jezelf daarin ook niks kwalijk!

Ook ik ben enorm opgeknapt sinds ik de situatie beter accepteer en de dingen over me heen laat komen. En net als Eric voel ik me ook weer goed en goed genoeg.
Er zijn nu zelfs steeds vaker momenten waarop ik echt heel erg geniet en uitkijk naar leuke dingen. Dit kon ik een jaar geleden absoluut niet, toen was het elke dag overleven.

Houd hoop, het komt echt goed met ons allen.

Y.
21-09-2023
Reageer:
Hoi Marja,

Ik herken mij enorm in jou verhaal. Ik heb helaas ook veel last van overspannenheid en angst en daardoor erger wordende klachten. Ik zou hier graag met je over in contact komen als je hier behoefte aan hebt!

Mvg,
Kaylee

Kaylee
30-09-2023
Reageer:
Hallo allen,

Hebben jullie ook allemaal last van een vertraagd zicht? Alsof je ogen niet meer zo vloeiend zien.

@Marja goed dat je rust neemt voor jezelf. Veel ontspannen en dan komt het wel weer goed.

Mvg steve

Steve
01-10-2023
Reageer:
Hoi Kaylee,

Dat lijkt me heel fijn! Misschien kunnen we elkaar een beetje helpen. Mailadressen uitwisselen?

Groetjes Marja

Marja
03-10-2023
Reageer:
Goed plan!

Als je mij jou mailadres stuurt (ik weet niet of dat hier kan via een berichtje oid) zal ik je een mailtje sturen!

Groetjes kaylee

Kaylee
09-10-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>