Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Hoe kan een burnout bevestigd worden?

Ik ben vorige week naar dokter geweest. Mijn dokter wil bijkomend gesprek omdat ze denkt dat ik in burnout zit. Hoe kan een burnout bevestigd worden? Via bloedonderzoek? Ik heb de laatste. Maanden hard gewerkt en de voorbije 7 maanden 2 dagen vakantie genomen en 5 dagen vakantie genomen om 1 week naar buitenland te gaan. Ik voel me de laatste weken uitgeput. Ik krijg opmerkingen dat ik sneller moet werken. Ze willen me naar een ander departement overzetten wat extra meebrengt. Ik kan moment eel niets verzetten. Ik heb geen energies meer om op mijn PC te werken. Thuiszitten is momteel moeilijk gezien de situatie. Ik zou aan mezelf moeten denken en rust moeten inlassen. Wat denken jullie?

Liselotte
15-08-2023
laatste reactie: 14-09-2023

1
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Nee, dit zal door middel van een vragenlijst of een gesprek zijn ook basis van klachten. Een bloedonderzoek kan eventueel om te kijken of bepaalde klachten door vitaminetekort komen. Overigens neemt niet iedere huisarts en werkgever het altijd serieus en is het belangrijk ook goed aan je zelf te denken. Gesprekken kunnen helpen, en een plan voor herstel. Waarom heb je zo weinig vakantie genomen? Zorg goed voor jezelf.

Rebecca
29-08-2023
Reageer:
Helaas is niet iedere baas of bedrijfsarts bewust van de gevaren van een burn-out. Onderschat dit niet en luister naar je lichaam. Er is iets wat eruit moet en dat kun je beter niet negeren.
Goed laten onderzoeken of alles in balans is dmv een bloedtest is nr.1 maar komt daar niets uit, dan zou ik zsm om een kundige psycholoog vragen die kennis heeft van neurodiversiteit en trauma. En ben je ziek, dan heb je rust nodig. Trek op tijd aan de bel als je lichaam reageert!

D
14-09-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>