Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Oorsuizen

Oorsuizen heb ik sinds ik thuis zit met stress / burn-out klachten. Af en toe om gek van te worden. Negeren is bijna niet te doen. Iemand hier ervaring mee en gaat het over nadat je van je stress / burn-out af bent gekomen?

Rob
15-05-2023
laatste reactie: 24-05-2023

1
5
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik kreeg et ook na 4 maanden in me burnout het is daarna over gegaan maar pas begonnen met ad. En na 4 weken weer oorsuizen door medicatie

Anoniem
16-05-2023
Reageer:
He Rob,

Komt zeker herkenbaar voor. Ik had zelf zelfs last van hallucinatie. Ik hoorde de wasmachine gaan terwijl hij niet aan stond. Het gaat zeker weer over als je van je burnout af bent! Ik kon zelf ook nooit geloven dat zulke klachten echt weer over zouden gaan en dat ik ooit weer vrij zou zijn van klachten. Maar ik ben nu toch al weer een paar maanden er volledig bovenop. Probeer echt afstand te houden van stress bronnen. Blijf goed ademen en laat je emoties de vrije loop. Krop je emoties niet op, dat remt je herstel.

Hou vol!

Groeten Ruben

Ruben
17-05-2023
Reageer:
Hoi Ruben,

Fijn om je reactie te lezen. Dat sterkt me enorm. Hoe lang heb je er over gedaan om er bovenop te komen?

Groetjes,
Rob

Rob
17-05-2023
Reageer:
Fijn deze reactie! het sterkt mij ook. Ik heb 2 jaar last van oorsuizen. begon met een sirene niet te doen. ook hallucinaties en hyperacusis. dat is nu over. de suizen zijn zachter geworden en ik ervaar dat het met stress, vermoeidheid en overprikkeling te maken heeft. Ik kan ze elk moment van de dag horen als ik wil. het lukt me soms om ze uit te schakelen maar in een stille ruimte hoor ik ze. ik hoop dat het allemaal zal verdwijnen! ik ben benieuwd naar je reactie ruben!

deb
23-05-2023
Reageer:
Ik kreeg het na ca 7 maanden burnout tijdens een flinke terugval. Na een maand of 2 werd het gelukkig milder. Inmiddels heb ik er gelukkig nauwelijks last meer van, al is het er nog altijd. Soms merk ik ‘t pas aan het eind vd middag op bv. Ik ben ook benieuwd of het helemaal over gaat maar zoals het nu is, kan ik er prima mee leven dus ik maak me er ook niet druk meer om. Gelukkig gaat het een stuk beter met me inmiddels, al ben ik er nog niet helemaal. Hopelijk wordt bij jou het oorsuizen ook snel minder want ik weet hoe vreselijk het kan zijn, sterkte!

M.
24-05-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>