Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Oor zit dicht, ook symptoom?

Hey,

Ik heb soms last van mijn oren. Ik krijg het als ik te lang rechtsta of ik te lang bezig ben met iets....het is alsof je water in je oor hebt maar je kan het niet ploppen. Het betert terug als ik ga zitten of liggen.
Is dit ook een symptoom? Of eerder iets anders ...

Groetjes

K.
15-03-2024
laatste reactie: 07-04-2024

1
4
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Herkenbaar! Oordruk kan een gevolg zijn van extreme stress (hoge cortisol/ adrenaline waarden) en kan gedurende de Burn Out aanhouden. Maar houd moed! Het gaat over wanneer je herstelt! Wat precies zal helpen in jouw Burn Out is een persoonlijke ontdekkingstocht. Zoek naar wat écht ontspant. En zoek naar welke diepe overtuigingen achter jouw stressreacties liggen.

Nathalie
15-03-2024
Reageer:
Heel herkenbaar. Ik heb 7 maand lang op en af (meer op dan af) last gehad van dichte oren. Het zorgt er tevens voor dat je je wankel voelt waardoor het lopen ook weer moeizaam gaat. Uiteindelijk gaat het over echter zo nu en dan merk ik toch weer dat mijn oor of oren dicht zitten. Rust is heel belangrijk in deze.

Henriette
15-03-2024
Reageer:
Na 2 jr mijn partner verzorgd te hebben, uitgezaaide prostaatkanker, ben ik in een diep gat gevallen. Hij is voor 3 mnd geleden overleden. Hartkloppingen, slappe trillende benen, futloos, vreselijk moe, zweten, koude handen, darmklachten, een vol hoofd vol met watten, huilen, en zo verschrikkelijk duizelig. Die duizeligheid beperkt me in alles. Nu heb ik ook al 8 mnd mijn oren dichtzitten, ben bij KNO arts geweest, heb veel vocht achter mijn trommelvliezen. Morgen worden er buisjes geplaatst. Ik hoop dat ik hierdoor een beetje van de duizeligheid afkom.
Wat een hel is een burn-out!

Marijke
07-04-2024
Reageer:
Ik heb dit ook gehad, een maand of 4-5. Het is vanzelf over gegaan, geen medicijnen voor gehad.

M
07-04-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>