Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Somber

Vorig jaar april 2023 in een burnout beland ben sinds november 2023 langzaam aan gaan werken van 1 uur per dag tot 3,5 dagen in de week.
Ben nog somber en snel boos, mijn hoofd doet zeer en ben vaak moe heb wel dat ik denk wat doe ik hier nog op deze aardkloot. Heb mij nog nooit zo gevoeld. Heb kinderen en kleinkinderen
Kan dus niet zomaar verdwijnen van hier.
Kan niet genieten en soms wel, tis me vaak teveel allemaal.
Herkenbaar?

Jolanda
12-03-2024
laatste reactie: 22-03-2024

3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Wijs blij dat je er nog bent. En dankbaar zijn met wat je hebt..
Probeer gewoom bewust te leven en van elke dag te geniten..

Marina
14-03-2024
Reageer:
@Jolanda, jouw gevoelens zijn mij niet vreemd en heel herkenbaar. Je mag je zo voelen daar is niets mis mee, laat het maar toe het moet er toch uit. Weet dat het uiteindelijk wel weer goed komt maar kan het zijn dat de opbouw vwb re-integratie iets te snel is gegaan? Misschien dat je het kunt bespreken met je ARBO-arts hoe je je nu nog voelt. Als het je nu nog iets te veel is dan lijkt het mij dat je nog niet voldoende reserve hebt opgebouwd. De tank moet weer vol zijn wil je je ook psychisch weer goed gaan voelen.

Anoniem
15-03-2024
Reageer:
Je bent best wel snel weer veel gaan werken lijkt mij. Die opbouw moet echt langzaam gebeuren. Wellicht weer een gesprek met bedrijfsarts? En laat al je gevoelens er zijn, observeer het en laat ze weer gaan! Ik zit zelf in een zware burnout, na 1,5 jaar alleen mijn noodreserves pas weer aangevuld. Ook last van stemmingswisselingen, snel emotioneel of boos, maar kan ook ontzettend genieten van de zon op mijn gezicht of wandeling met de hond. Op een slechte dag waarop alles uitzichtloos lijkt denk ik "morgen gaat t weer beter". Dus probeer je mindset wat positiever te krijgen.

Anoniem
22-03-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>