Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Hoog gevoelig daardoor nu zwaar overprikkeld

Beste allen,

Waar moet ik beginnen….
Ik heb altijd als m’n hele leven het gevoel gehad dat ik anders was dan andere ik voelde me altijd al snel angstig, boos, onbegrepen en ook wel vaak depressief en alleen.
Dit heb ik in m’n tiener jaren weg kunnen stoppen door het gebruik van drugs. Na m’n tiener jaren overleed mijn veilige haven m’n lieve moeder die mij als één van de weinige wel altijd begreep.
Na het overlijden van me moeder is na 6 jaar ook me relatie stuk gelopen 1,5 jaar geleden doordat ik niet ben geaccepteerd om wie ik was. Ik kon niet aan de eisen doen van me ex die in korte tijd een kind,nieuw huis ,nieuwe auto en Ohja ook een “man” als vriend wilde hebben die door gaat en niet gevoelig is. Die tijd heeft me helemaal kapot gemaakt want ik probeerde iemand te zijn wie ik helemaal niet kon zijn. En vanaf dat moment wist ik nog steeds niet waarom ik anders was dan andere. Ik raakte in een zware depressie en een gegeneraliseerde angststoornis tot gevolg.
Nu 1,5 jaar later begin ik steeds meer het vermoeden te krijgen dat ik hooggevoelig ben en zou graag in contact willen komen met lotgenoten (en het liefst mannelijke hooggevoelige) omdat ik mega zoekende ben hoe ik me leven verder kan invullen. Op dit moment ben ik zwaar overprikkeld omdat ik de afgelopen half jaar toch weer geprobeerd heb om me schouders eronder te zetten omdat ik steeds niet wist wat er nu met mij was. Ik hoop graag een bericht te ontvangen voor verdere contact.

Ryan
15-01-2024

2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>