Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ik hou een dagboek bij

Ik hoop dat er mensen zijn die onderstaande herkennen want langzaam begin ik echt radeloos te worden. Ik zoek een beetje herkenning wat me misschien wat rust kan brengen.

Ik herken een patroon in mijn klachten. Ik voel me vaak twee tot drie weken goed (kan een paar dagen verschil inzitten) en vervolgens vijf tot zes dagen vreselijk slecht met heel veel lichamelijke klachten als maag- en darmklachten, somber, huilbuien, slecht slapen, droge mond, branderige tong en ogen, onrustig, paniekerig. In de dagen dat het goed gaat heb ik geen tot nauwelijks klachten en alles onder controle. Op de slechte dagen zak ik volledig door de ondergrens en ben ik de weg volledig kwijt. En zo herhaald zich dit patroon keer op keer.

Ik hou een dagboek bij, maar kan gewoon niet ontdekken waar de oorzaak ligt. Zit al 1,5 jaar thuis en wil graag weer gewoon aan het werk maar lukt gewoon niet door die slechte periodes. Zijn er mensen die een soortgelijk patroon herkennen ?

Ron
19-12-2022
laatste reactie: 15-03-2023

1
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Vraag jouw huisarts een bloedwaarden test te doen op vitamine B12 + MMA en Homocysteine. Zorg er wel voor dat je eerst minimaal 3 maanden geen supplementen neemt met toegevoegde B12. Dat geldt ook voor voedsel en drank met kunstmatig toegvoegde B12.

Sep
30-12-2022
Reageer:
Zie mijn reactie op post hierboven 342. Super herkenbaar! Denk je weer wat op te krabbelen en dan weer zo’n heftige dagen waardoor je voor je gevoel weer 5 stappen terug doet en het onwijs moeilijk herstellen is. Ik werd er steeds angstiger van, bang dat het nooit meer goed kwam. Door medicatie ben ik er nu 3 mnd verder (na laatste erge terugval) dan toch bijna bovenop. Geen hele slechte dagen meer gehad gelukkig.

Anoniem
15-03-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>