Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Voor de 5e keer in 13 jaar burnout

Hoi

Ik ben nu voor de 5e keer in 13 jaar burnout. Mijn klachten bestaan uit constant aan staan,piekeren vergeetachtig,moe, geen levenslust meer hebben. En ook lichamelijke klachten zoals rugpijn huid uitslag jeuk. Verder heb ik een kort lontje, een kan ik mij nergens toe zetten en ook autoritjes van een half uur lukt mij niet momenteel. Ik heb nu ook na de laatste burnout het gevoel dat ik blijvende schade heb. Ik ervaar dit nu zelf al 1 ,5 jaar. Zijn er meer mensen die blijvende schade hebben overgehouden? Zo ja wat? Ik heb ook het gevoel dat ik geen volledige weken meer kan werken. Ik ben nu sinds 8 in de ziektewet, en als ik kleine dingen in huis doe, dan ben ik na de middag gewoon op.

Jan
19-11-2023
laatste reactie: 15-12-2023

4
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ja, jou licham stuurt de stress op bepaalde punten in jouw lichaam. Stress lokaliseert zich en versprijd zich. Jij kan zo ziek worden dat jij je zelf niet meer herkent. Na 2 jaar burnout, ziekteziektewet van hell,voel ik mij nu veel beter.
Ik heb de volgende gedaan om uit te komen: gestopt met werken, veel rust thuis zonder geluiden of mensen op bezoek, ik heb een infrarood sauna thuis gekocht. Holistisch coaching gevolgt, Bowen therapy gevolgt, drukte vermijd, fizioterapie, lopen in natuur, Lasea (lavendel olie) capsules genomen zijn in Duitsland te koop en Valeriaan capsules voor slapen . En steun van mij vriend gekrijgen!

En nu ben weer gezond en nieuwe baan en alles nu is veel beter. ik moet zorgen dat niet weer gebeurt!

Anoniem
15-12-2023
Reageer:
Blijfende schade kan niet echt, mensen met jarenlange klachten komen er vaak nog bovenop. Het klinkt wel ernstig bij je, ook omdat het al de 5e keer is klinkt het niet of je volledig herstelt of er uberhaupt iets van leert. Ga anders het primal trust programma doen (even googlen). Dat gaat echt verder in op je trauma's, overlevingstechnieken etc. Wel in het Engels en kost aardig wat.

Taco
15-12-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>