Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Nellie | Relatietherapeut Gezinstherapeut en Stiefgezincoach

Relatietherapeut Gezinstherapeut en Stiefgezincoach - Veghel - Nellie
Therapie Veghel
Smientdonk 2
5467 CA Veghel
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtTherapie Veghel

Ik ben relatietherapeut, gezinstherapeut, maatschappelijk werker en Stiefgezincoach.

 

Je kunt bij mij terecht voor zowel individuele klachten, als relatieproblemen als gezinsproblemen. Ik ben verder gespecialiseerd in ouderschap onder moeilijke omstandigheden, zoals relatieproblemen, scheiding, nieuwe relaties, conflicten in families en samengestelde gezinnen. Mijn specialisatie is Samengestelde Gezinnen.
De begeleiding/hulpverlening aan kinderen is niet mijn specialisatie en die heb ik zelden nodig om goed hulp te bieden aan een Samengesteld Gezin. De ouders zijn de opvoeders, ik geef daar ondersteuning aan, en dáár ben ik goed in.


Ik heb een kleine praktijk met veel persoonlijke aandacht. Je kunt op korte termijn terecht. Voor bijna iedereen is mijn begeleidinig/hulpverlening betaalbaar (slechts € 60,00 per uur)

 

Ik vind het belangrijk dat je niet te lang wacht als er problemen zijn.

Mijn motto is:

 

De meeste branden zijn te blussen met een glas water...als je er maar op tijd bij bent.

 

 

Individuele problemen

Individuele problemen zijn er zoveel als er mensen zijn. Ook hier geldt weer: wacht niet tot het erger wordt...

 

Veel problemen zijn al veel minder “een probleem” wanneer je er lucht aan gegeven heeft. Je zou kunnen zeggen dat ik een “mensen-adviseur” ben.

 

Je ervaart opluchting... “zie je wel... Ik ben toch niet gek!”. Ook daarom is het vaak zo dat men na een gesprek of een paar gesprekken al voldoende vooruit kan. Soms besluit men enkele maanden later nog eens terug te komen, waarna de problemen zijn opgelost. Vaak zegt men dan “Ik wou dat ik er niet zo lang mee rondgelopen had.“.

 

Je kunt bij mij terecht voor klachten zoals assertiviteitsproblemen, communicatieproblemen, depressieve gevoelens, gezinsproblemen, laag zelfbeeld, niet lekker in je vel zitten, opvoedingsproblemen, relatieproblemen, rouwverwerking, stress en spanning.

 

 

Relatieproblemen

U heeft relatieproblemen en hoopt dat uw relatie nog te redden is. Het is altijd verstandig (zeker wanneer er kinderen zijn) om energie in uw relatie te stoppen. Ook als er uiteindelijk toch besloten zou worden tot een scheiding, dan is er vaak meer zicht op het belang van de kinderen.

Relatietherapie is meestal het handigst als beide personen aanwezig zijn. Soms lukt dat niet, omdat bijvoorbeeld een van de partners niet mee wenst te komen. Een gesprek met u alleen is ook mogelijk, waarbij ik vaak tips geef hoe u uw partner misschien toch kunt motiveren.

 

Soms is er een heel andere reden op grond waarvoor men kiest eerst een afzonderlijk gesprek te hebben. Dat is altijd mogelijk, maar meestal niet wenselijk. De partner heeft daarbij al snel het gevoel “op achterstand” te staan. Dat kan uiteraard weer in evenwicht worden gebracht, door ook met de partner een afzonderlijk gesprek aan te gaan.

 

Wilt u af van die voortdurende ruzies? Wacht niet langer en maak direct een afspraak 

 

 

Samengestelde gezinnen

Problemen in samengestelde gezinnen gaan meestal over de kinderen. Heftige ruzies of “steken onder water, onbegrip van de stiefouder en zich niet kan inleven in kinderen, of in de loyaliteit tussen ouder en kind. 

 

Van stiefouders wordt verwacht dat ze rekening houden met gevoeligheden, terwijl kinderen soms bewust, maar meestal onbewust, wél op stiefoudertenen trappen. Zelfs als dat bewust gebeurt, is het raadzaam om geen sancties te stellen, maar om te onderzoeken waar dit gedrag vandaan komt. Een stiefouder kan dit echter vaak moeilijker opbrengen dan de natuurlijke ouder. 

 

Een vraag van de stiefouder wordt al gauw door grotere kinderen ervaren als bemoeizucht, zeker door pubers. De stiefouder, die meestal meer investeert dan wordt gezien, voelt zich ondergewaardeerd, wordt boos en krijgt vaak ook de wind van voren van de partner. 

 

Het is wel wenselijk om partners te coachen hoe zij met de kinderen kunnen praten over hun uit de

hand gelopen situatie. En als de situatie ernstig is, of de partners minder vaardig zijn op communicatief gebied, is het soms nodig dat de stiefgezincoach als gespreksleider aan een familiegesprek deelneemt. Geleidelijk aan doet deze dan een stapje terug.

 

 

Voorbeeldvragen waar mensen mee komen:

 • Steeds "gedoe" met de ex-partner(s) in uw samengesteld gezin?
 • Ergert u zich aan de eetgewoonten van uw bonuskinderen?
 • Soms is mijn stiefkind dol op mij en soms lijkt hij mij te haten!

 

 • Het gevoel dat u er als bonusouder maar een beetje bijhangt?
 • Conflicten over elkaars kinderen in uw samengesteld gezin?
 • Ziet u op tegen de weekends dat uw stiefkinderen/bonuskinderen komen?

 

 

 

Opvoedingsondersteuning

Ouderschaps- en opvoedingsondersteuning betekent dat één of beide ouders een gesprek hebben en dat daarna, alleen indien persé nodig, het kind wordt betrokken. Meestal is dat dus niet het geval. Ouders voelen zich vaak kwetsbaar. Doen we het wel goed?

 

Mijn visie is dat kinderen het best door hun ouders kunnen worden opgevoed. Het gaat om jóuw kind! Maar het gaat ook over jezelf: “ben ik wel een goede moeder/vader?” Daarom kan het prettig zijn om in een rustige sfeer eens te praten over die twijfels en zorgen, en vaak blijkt dat problemen zich niet alleen bij jouw kind voordoen. Dat maakt het al gemakkelijker.

 

Veel ouders geven aan te toegeeflijk te zijn. Maar ouders zijn ook bang om autoritair te worden genoemd. Ouders durven dan geen grenzen aan te geven. Kinderen zijn geen machines en hoeven niet gedrild te worden, maar duidelijkheid en ordelijkheid, is voor kinderen ook geruststellend. Gaandeweg dienen zij meer verantwoordelijkheid te krijgen.

 

 

Over mij 

Ik ben een boerendochter, opgegroeid bij ouders die hun best deden, die fouten maakten, die hun eigen problemen en geschiedenis hadden. Hun fouten heb ik vergeven, op hun positieve eigenschappen ben ik trots. Mijn pad is niet over rozen gegaan. Ik realiseer me dat de meeste paden niet over rozen gaan.

 

Ik weet waar ik goed in ben en ook wat niét mijn sterke kanten zijn. Beide zijn belangrijk om me te realiseren bij iedere cliënt en bij iedere hulpvraag.

 

Ik ben praktisch, nuchter en zakelijk rondom de haalbaarheid van doelen. Ik voel een grote betrokkenheid bij mensen in psychische en sociale nood. Ik hou wél van aanpakken: ik vat de koe bij de horens.

 

Het is mijn passie om steun en toeverlaat te zijn wanneer mensen problemen hebben. Ik sluit bij hen aan, leef me in in hun situatie, zodat ik van binnenuit voel waar hun behoeftes liggen.

 
Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Nellie


Registraties

Specialisaties

Specialisaties

 

Wat is in jouw praktijk de Top 5 van meest voorkomende relatieproblemen?

 

1. Lastige situaties in samengestelde gezinnen over opvoeding en/of loyaliteit

Als mensen hiermee komen, dan is er in korte tijd veel verandering mogelijk, mede dankzij psycho-educatie. Een van de  meest gehoorde verzuchtingen is: wij hebben nooit ruzie....behalve over de kinderen.

 

 

2. Conflictsituaties in verband met vreemd gaan/jaloezie, etc. (dit minder vaak bij stiefgezinnen, vaker bij kerngezinnen)

Bij vreemdgaan, jaloezie en dergelijke is soms is het vertrouwen onherstelbaar beschadigd, maar het kan ook vaak wel hersteld worden.

Men moet er wel voor willen werken.

 

 

3. Communicatieproblemen

Communicatieproblemen kunnen heel verschillend zijn, en ook de aanpak kan verschillend zijn. Soms zijn communicatieproblemen het topje van de ijsberg en dan wordt het lastig. Maar meestal wel goed te behandelen. Zeker in samengestelde gezinnen een hot issue!

 

 

4. Verschillen in seksuele behoefte (zelden in sameng.gezinnen, wel in kerngezinnen)

De verschillen in seksuele behoefte kunnen heel verschillend zijn. Meestal zit er wat onder, is men eigenlijk boos, of heeft men minderwaardigheidsgevoelens. Boosheid is vaak gemakkelijker te behandelen dan minderwaardigheidsgevoelens omdat deze vaker opnieuw de kop op steken.

 

 

5. Niks mogen zeggen over de kinderen van de ander

Men blijkt gevoelig te zijn als er kritiek over de eigen kinderen komt en men is vaak veel kritischer als het gaat om de kinderen van de partner. Dat geeft vaak heel veel ruzie. Maar ook als een van beiden geen vader of moeder is van eigen kinderen, kan dit grote problemen geven.

 

 

Hoeveel sessies relatietherapie zijn er meestal nodig?

Dat kan in alle gevallen veel verschillen, afhankelijk van de personen in kwestie, de duur en ernst van de problematiek.

 

Als men heel veel gesprekken nodig heeft (>8) wordt na verloop van tijd de frequentie lager.

 

 

Wat zijn jouw specialisaties?

1. Samengestelde gezinnen en conflicten over elkaars kinderen

2. Samengestelde gezinnen en onbegrip in hun omgeving over de situatie (en/of met (een van de) ex-partner(s)

3. Samengestelde gezinnen en slechte communicatie

4. Samengestelde gezinnen met puber(s)

5. Gewone relatieprolemen (soms in samengestelde gezinnen), maar vaker in kerngezinnen

 

 

Wat mogen mensen verwachten als ze bij je komen voor hulp bij samengestelde gezinnen / stiefgezinnen?

 1. Een oplossing voor de grote problemen van nu.
 2. Een reële inschatting van te verwachten problemen in de toekomst met daarbij enig zicht op mogelijke oplossingen.
 3. Datgene wat niet oplosbaar is maar wel leefbaar te maken is, is ook leefbaar.

Dit door onder andere:

 • aanleren van communicatievaardigheden
 • enig zicht op confictvaardigheden
 • diep begrip voor alle mensen in en rond een samengesteld gezin
 • vergeving van jezelf (dat je niet perfect hoeft te zijn)

 

Hoeveel sessies nodig zijn kan verschillen: hoe langer men wacht, hoe moeilijker de problemen op te lossen zijn, maar meestal is dat toch wel mogelijk. 

En natuurlijk zijn er specifieke psychische stoornissen mogelijk bij een van de partners (of een van de exen) waardoor een en ander sterk bemoeilijkt wordt. 100% garantie is er nooit. Maar meestal zijn 4-6 gesprekken wel voldoende.

 

Hieronder ga ik nog verder in op mijn specialisaties:

 

1. Samengestelde gezinnen en conflicten over elkaars kinderen

Na het 1e gesprek snappen ze de onderliggende loyaliteiten van zichzelf, van elkaar en van de kinderen. Na enkele gesprekken (soms al in het 2e gesprek) kunnen zij daar beter over praten (zonder beschuldigingen).  

Aan het einde van de hulpverlening kunnen zij er goed over praten, kunnen zij conflicten eerder herkennen en ombuigen en kunnen zij meestal de conflicten voorkomen. Vaak zijn slechts 2  - 5 sessies nodig, met steeds langere tussenpozen.

 

2. Samengestelde gezinnen en onbegrip in hun omgeving over de situatie (en/of met (een van de) ex-partner(s)

 Na het 1e gesprek snapt men dat men met een andere manier van communiceren soms ook een verandering kan bewerkstelligen. 

Aan het einde heeft men hiervoor handvatten en  heeft men voldoende geoefend om hier beter mee om te gaan, waardoor er meestal meer begrip vanuit de omgeving volgt. Vaak zijn slechts 2 -5 sessies nodig, afhankelijk van communicatievaardigheden.

 

 

3. Samengestelde gezinnen en slechte communicatie

Er worden direct stappen gezet en geoefend. Indien het moeilijk is voor sommige stellen kan ik vooral bij grotere kinderen, fungeren als gespreksleider/coach, zodat men kan zien hoe je zoiets kunt doen.  Meestal zijn 2 - 4 sessies nodig, afhankelijk van comm.vaardigheden.


4. Samengestelde gezinnen met puber(s)

Er worden direct stappen gezet en geoefend. Indien het moeilijk is voor sommige stellen kan ik vooral bij grotere kinderen, fungeren als gespreksleider/coach, zodat men kan zien hoe je zoiets kunt doen.  


Soms zijn partners erg gevoelig voor het pubergedrag van het kind van de partner, bv. als men zelf geen eigen kinderen heeft. Dan wordt dit eveneens besproken. Wat "normaal" pubergedrag is en wat getolereerd kan worden (en wat niet). Meestal zijn 2 - 4 sessies nodig.

 

 

5. Gewone relatieproblemen

5. Relatieproblemen zijn zo divers. Soms ligt het in de communicatie, soms valt men elkaar af t.o.v. de kinderen, soms heeft het met schoonfamilie te maken, soms zijn er seksuele problemen en zo zou ik nog wel 10 onderwerpen kunnen noemen.

Relatieproblemen zijn vaak al veel langere tijd sluimerend (in vergelijking met samengestelde gezinnen), en dus ook lastiger op te lossen. Er zit vaak meer "oud zeer". 

Niet altijd kunnen mensen het nog opbrengen om energie in de relatie te steken (men wacht vaak lang…) waardoor relatietherapie niet meer helpt. Maar vaak ook wel. Soms zijn slechts 3 sessies nodig, meestal 3 -7 sessies, soms meer)

 

Bij sommige problemen is er een combinatie van meeerdere problemen door elkaar, vaak zie je dat er dan wel enkele gesprekken meer nodig zijn, tegelijk geeft verandering op één gebied vaak ook een verandering op ander gebied. Bij "gewone"relatieproblemen kan de hoeveelheid problemen die er in de loop van de vele jaren zijn ontstaan soms nadelig werken.

 

Naast relatieproblemen kun je ook bij mij terecht voor met individuele vragen/problemen die te maken hebben met relaties (ook met vriendschappelijke- of familierelaties)

 

 

Trefwoorden

 • Relatietherapie
 • Assertiever worden
 • Familieproblemen
 • Gezinstherapie
 • Mediation

 

 • Omgang met (stief)kinderen
 • Opvoedingsondersteuning
 • Samengestelde gezinnen
 • Scheiden
 • Stiefgezin

 

 • Stiefmoeder
 • Stiefouder
 • Stiefplancoach
 • Stiefvader

Therapievormen

 • Coaching
 • Contextuele therapie
 • Counselling
 • Gesprekstherapie
 • Gezinstherapie
 • Online therapie
 • Ouderbegeleiding
 • Psychosociale therapie
 • Relatietherapie
 • Rouwbegeleiding
 • Systeemtherapie
 • Therapie
 • Werkgerelateerde therapie

Behandeling van


Tarieven

Het tarief hou ik laag: € 60,00 per uur.

Praktijkfoto's

Ligging

Reviews Therapie Veghel

Hieronder staan een aantal reviews over Therapie Veghel - Nellie

rating
Waardering van 4,5 uit 5
Op basis van 2 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Specialist in samengestelde gezinnen

Nellie is een specialist qua hulpverlening op het gebied van samengestelde gezinnen. Ze heeft ons enorm geholpen in de situatie van ons samengesteld gezin. Onze situatie: relatie met man met kinderen en vrouw heeft zelf geen kinderen. Wij liepen tegen behoorlijk wat obstakels aan en daardoor vast in onze relatie, terwijl we zoveel van elkaar houden.

Nellie heeft ons fantastisch geholpen met handvatten om elkaar te blijven begrijpen omtrent de omgang met de kinderen die 1x per 2 weken het weekend bij ons verblijven.

Ik raad Nellie dan ook zeker aan als bij jou ook zo'n zelfde situatie gaande is. Ze laat je zien hoe het ook kan zowel voor de vader als voor de stiefmoeder.


| Klaaswaal | 9 apr 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Het voelt heel vertrouwd

Het voelt heel vertrouwd bij Nellie, dat was al vanaf de eerste keer. Het uur vliegt voorbij. Ze luistert goed en denkt mee. Op een rustige eenvoudige manier.

Ik kijk er altijd naar uit als ik een nieuwe afspraak heb. Kortom geen enkele wanklank alleen maar positief


| 2 apr 2017
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


Tips van Nellie:
Blogs van Nellie:


Interview

Lees hieronder het interview met Nellie .
praktijk


1. Waar zit je praktijk?

In Veghel, Noord-Brabant. Ik ontvang hier mensen uit de regio Veghel, Uden, Sint-Oedenrode, Schijndel, Den Bosch, Oss, Eindhoven en verder.


Maar als mensen redelijk in de buurt wonen is het handiger om naar Veghel te komen, ook omdat online hulpverlening via aanvullende pakketten niet door de zorgverzekeraar vergoed wordt. (normaal gesproken vergoeden de meeste zorgverzekeraars een deel van de kosten).

Voor samengestelde gezinnen die van VERDER WEG moeten komen heb ik een unieke mogelijkheid die zowel door-de-weeks kan als op ZATERDAG.  

Men komt dan bv. om 10 uur naar Veghel, heeft een gesprek tot lunchtijd, dan kan men beslissen of men gaat lunchen en daarna terugkomt. Je betaalt alleen de uren die je daadwerkelijk gebruikt  (€ 60,00 p.u.)2. Welke gebeurtenis in je leven is belangrijk voor je geweest?

Dat zijn er best veel. In mijn werkende leven heb ik zelf de nodige moeilijkheden gehad (overlijden beste vriendin toen ik 27 jaar was) maar ook allerlei andere problemen, voortkomend uit mijn jeugd en die in mijn verdere leven toch meer impact hadden dan ik gedacht had.


Daarna heb ik mijn passie ontdekt: mensen helpen. Na mijn opleiding tot maatschappelijk werkende ben ik relatie- en gezinstherapeut geworden. Ik ben me gaan specialiseren in samengestelde gezinnen, omdat ik zag dat veel hulpverleners (huisartsen, pedagogen, psychologen) totaal geen kijk hadden op de lastige situatie van het opvoeden in een samengesteld gezin, waarbij:

 • soms zowel eigen kinderen als kinderen van een ander moeten worden opgevoed (en/of begeleid naar volwassenheid)

 

 • er sprake is van loyaliteit van kinderen naar ouders maar ook van de ouders naar hun kinderen, waarbij de relatie met de nieuwe partner vaak op het 2e plan komt

 

 • er culturele verschillen zijn: verschil in de visie op opvoeding, maar ook verschillende gewoonten die niet “zomaar” op de helling kunnen: 2 culturen in één gezin bij elkaar!!

 

 • er altijd nog ex-partners zijn die op de een of andere manier een grote rol spelen, ook wanneer deze ouder afwezig is (of zelfs overleden is).

 

 • ouderschap loopt niet gelijk met partnerschap, dit vraagt veelStiefplancoaches formuleren het zo:

2 culturen bij elkaar
meerdere loyaliteiten naast elkaar
de achtergrond is er een van verlies
ex-partners blijven samen ouders
de kinderen wonen in 2 gezinnen
de bloedband en stiefband zijn er naast elkaar


Het is daarom belangrijk dat de nieuwe partners tijd voor elkaar nemen en dat men leert zien dat de stiefouder juist iets extra’s kan toevoegen.3. Waarom ben je therapeut geworden?

Dit heeft dus vooral met mijn geschiedenis te maken.4. Wat vind je het fijnste aan je vak als therapeut?

Ik krijg er een kick van als ik mensen kan helpen.5. Wat is je meest opmerkelijke ervaring als therapeut?

Soms heb ik een totaal nieuw probleem, waar ik nog nooit eerder over nagedacht heb, wat ook in geen enkele studie ooit aan bod is geweest, waarvan ik toch eigenlijk snel (soms al binnen 1 uur) de oplossing weet.

Natuurlijk wil dat niet zeggen dat men er dan al aan toe is om die te horen, laat staan dat die meteen wordt overgenomen, maar ik sta versteld van mezelf dat ik dan toch al een oplossing zie.

 

 

 

Wat is het verschil tussen jou en andere stiefplancoaches?

Het grote verschil is dat de meeste stiefplancoaches vanuit hun eigen situatie (vaak stiefmoeders) zich richten op hulp aan andere stiefmoeders. Vaak zijn er dan praatgroepen waarbij men tips uitwisselt.

 

Mijn aanpak is op beide volwassenen gericht, vanuit mijn opleiding tot relatie- en gezinstherapeut. De kinderen worden zelden in de hulpverlening betrokken, maar uiteraard zijn hun belangen net zo groot (of groter) dan die van de volwassenen.

 

De relatieproblemen ontstaan vaak doordat loyaliteit speelt: jij mag niets zeggen van mijn kind en ik mag niets zeggen over jouw kind. De relatieproblemen zijn vaak wél heel heftig maar er is vaak (meer dan bij kerngezinnen) nog een grote wens om de relatie te redden.

 

De liefde is meestal nog wel aanwezig. Men zegt vaak: zonder de kinderen zijn we gelukkig. Maar als de kinderen er zijn zijn er conflicten of voelt men zich opgelaten. Er is dus naast relatietherapie ook veel uitleg (psycho-educatie) nodig. Vaak zie ik dat mensen naar een relatietherapeut gaan, daarna bij mij komen, maar al zo uitgeput zijn dat men “te laat” is.

 

Waarom zou een “gewone” relatietherapeut minder aangewezen zijn om hulp te bieden bij relatieproblemen in een samengestelde gezin/stiefgezin?

Het onderdeel psycho-educatie is erg belangrijk en loopt elke keer weer door de sessies heen. Aangezien de gewone relatietherapeut hierin niet geschoold is kan hij/zij daar niets over zeggen (en wordt vaak totaal het verkeerde gezegd).

 

Psycho-educatie is vaak net zo belangrijk als relatietherapie. Uiteraard komt bij alles ook de vaardigheid tot communiceren.
leven


1. Wat is het leukste wat je vandaag/gisteren hebt gedaan?

Ik ben graag met muziek bezig (zingen, swingen, piano spelen), dat probeer ik allemaal in meerdere of mindere mate dagelijks te doen.

In mijn werk doe ik vooral gewoon het liefst de gesprekken met cliënten.2. Hoe zie jij jezelf over 5 jaar? En over 10 jaar?

Over 5 jaar hoop ik nog steeds met deze cliënten te mogen (en kunnen) werken. Hoewel dan gepensioneerd zal ik me vooral richten op hulpverlening en niet meer op uitbreiding van de praktijk.3. Wat zijn je hobby's? Wat doe je in je vrije tijd?

Muziek, lekker eten, en ik ben gek op dieren. Verder vind ik het ook leuk om met kinderen op te trekken.4. Waar word jij blij van?

Muziek, kinderen en huisdieren.5. Heb je een partner en/of gezin?

Ik heb geen partner meer, die is in 2020 overleden.6. Ben je zelf ook wel eens in therapie geweest / heb je wel eens coaching gehad. Hoe was dat?

Nou en of! Mijn jeugd is best moeilijk geweest, hoewel ik mijn ouders niets (meer) kwalijk neem.7. Wat voor ander beroep zou jij graag willen doen, als je geen therapeut was geworden?

Ik werkte voorheen op kantoor. Maar ik geloof niet dat ik dat nu nog zou willen.
inspiratie


1. Wie vind je inspirerend?

Ghandhi, Mandela, Barack O’Bama, Alexej Navalny2. Jouw favoriete spreuk / quote?

De meeste branden kunnen geblust worden met een glas water…
… als je er maar op tijd bij bent.3. Wat is jouw missie?

Kinderen helpen door hun ouders te helpen in de lastigste taak van hun leven: opvoeden. Zeker wanneer de situatie ingewikkeld is.4. Wat is jouw superkracht?

Ik geef niet op, ik laat mensen niet in de steek.5. Wat is jouw tip om je gelukkig te voelen?

Relativeren.
Relatietherapeut Gezinstherapeut en Stiefgezincoach - Veghel - Nellie

Contact met Nellie

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Stuur een bericht

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login | Aansluiten