Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ik ben 11 en ik doe mezelf vaak pijn

Ik doe mezelf vaak pijn. Ik voel me daarna beter, maar ik wil het stoppen. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik ben 11 en ga bijna naar de middelbare. Ik weet eigenlijk wel zeker dat ik ga worden gepest. Ik doe mezelf pijn omdat ik een grote lelijke neus heb. Ik schaam me ervoor. Ik heb niemand die me echt begrijpt. Als ik het probeer te vertellen tegen mijn beste vriendinnen gaan ze me uitlachen. Ik durf het ook niet aan mijn ouders te vertellen omdat mijn vader sws gaat vertellen dat ik me aanstel.

Mila
23-04-2023
laatste reactie: 01-05-2023

2
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Moppie wat verdrietig! Maakt me niet uit hoe groot je neus is, ik zou willen dat je je goed voelt en jezelf niet pijn hoeft te doen! Misschien is er wel iemand die je invertrouwen durft te nemen? Er zijn vast mensen die je kunnen helpen, je moet ze misschien wel even zoeken. Misschien op school een van de leraren? Je kan ook altijd een van de therapeuten van deze website een mailtje sturen. Die kan je misschien wel goede tips geven. Succes!

Jeanette
24-04-2023
Reageer:
Lieverd, mijn vriend ja ook gepest omdat hij een grote neus heeft. Maar je bent niet alleen een grote neus, je bent vast een mooi meisje. Zoek iemand die je in vertrouwen kan nemen, bijvoorbeeld een Juf, mama van een vriendinnetje.

Kom op lieverd, je kan het echt.

Mirjam
01-05-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>