Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Leone Wevers | Psychosociaal Therapeut

Psychosociaal-Therapeut--Delft
Therapie Delft
Marshalllaan 2
2625 GZ Delft
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtTherapie Delft

Ben je vastgelopen? Heb je behoefte aan rust? Wil je meer zelfvertrouwen? Wil je vooruit, maar weet je niet hoe? Alhoewel het in ieders leven voor kan komen, red je het soms niet alleen.

 

Counseling & Therapie is ideaal bij klachten zoals:

 • Aanhoudende stress
 • Een gevoel van niet gelukkig zijn
 • Het niet optimaal kunnen functioneren

 

 • Rouw en verliesverwerking
 • Negatief zelfbeeld
 • Angstklachten

 

 • Burnout
 • Depressie
 • Hoogsensitiviteit

 

 

Over mij

Mijn naam is Leone Wevers. Mensen ondersteunen en begeleiden is de leidraad in mijn leven. Vanuit mijn opleiding tot Psychosociaal Therapeut, maar ook vanuit eigen ervaring weet ik dat je balans in je leven (terug) kan krijgen. Je leven vorm kan geven in een richting die bij jou aansluit. Dit is iets wat ik jou ook gun!

 

Samen onderzoeken we eerst waar jij behoefte aan hebt. Daarna gaan we op een laagdrempelige, persoonlijke en effectieve wijze aan de slag.

 

Ieder traject is bij mij maatwerk. Ik maak gebruik van verschillende vormen uit de psychologie. Denk hierbij aan: Cognitieve Gedragtherapie, Positieve en Oplossingsgerichte therapie en ACT.

Uit ervaring weet ik dat deze vormen goede resultaten opleveren. 

 

Mensen uit de regio Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Rijswijk en verder weten mij te vinden. Interesse in een gesprek? Stuur dan een bericht. Je bent van harte welkom!

Online therapie

Online therapie wordt aangeboden via 24 session van Psychologen Nederland, een AVG proof gecertificeerd bedrijf. Je ontvangt een uitnodiging, hiermee kan je op het afgesproken tijdstip van de afspraak inchecken.


Mededeling inzake corona-pandemie

De praktijk is geopend in deze corona periode. Als jij of ik niet verkouden zijn en ons verder oke voelen, dan kan de afspraak (uiteraard onder de richtlijnen van de RIVM) doorgaan. Mocht je een face-to-face afspraak niet prettig vinden, dan kunnen we uitwijken naar videobellen.
Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

 • 2009 Klinische Psychologie 
 • 2014 HBO Psychologie & Communicatie
 • 2015 Post HBO - begeleiden bij opbouw zelfvertrouwen 
 • 2016 Post HBO - Begeleiden bij Burn out 
 • 2017 ACT Therapie - v. Stralen 

 

Daar ik een geregistreerd zorgverlener ben volg ik in het kader van herregistratie jaarlijks opleidingen. 

 

 

Lid van / Geregistreerd bij

 • Nederlandse Federatie Gezondheidzorg (NFG):  8053 
 • Koepelorganisatie RBCZ:  810272R 
 • De vakgroep Psychosociaal en Maatschappelijk werk (VMPW)
 • KVK 61599298

 

 

AGB-codes

 • AGB-code Zorgverlener:  90059254 
 • AGB-Code Praktijk: 90059263


Registraties

Specialisaties

Specialisaties

Begeleiding in persoonlijke ontwikkeling en (weer) in balans komen. 

 

Gemiddeld aantal sessies is ca. 8.

De meest behandelde klachten in mijn praktijk:

Onzekerheid
Angsten
Burn out
Rouw 
Vastgelopen 

Tarieven

 • 95 euro per sessie van ruim 60 minuten 

 

 • In de avond is een toeslag van 10,-- van toepassing. 

 

Ben je aanvullend verzekerd? Afhankelijk van je zorgverzekeraar is (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk. Dit gaat niet van je eigen risico af.

 

Openingstijden

Maandag 9.00 uur - 17.30 uur (evt. in avond)
Dinsdag 9.00 uur - 17.30 uur
Woensdag 9.00 uur - 17.30 uur
Donderdag 9.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag 9.00 uur - 17.30 uur
Zaterdag -
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging


Reviews Therapie Delft

Hieronder staan een aantal reviews over Therapie Delft - Leone Wevers

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 10 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Life changing

Ik heb ontzettend veel inzicht over mijzelf gekregen door de sessies met Leone. En nog belangrijker, dankzij haar coaching heb ik door te doen een gedragsverandering gerealiseerd waar ik zowel op privé- als zakelijk gebied veel profijt van heb.

Leone kan heel goed luisteren en verbanden leggen en houdt je een spiegel voor zodat je zelf tot de inzichten komt. Ze heeft veel oefeningen om thuis te doen aangereikt waardoor ik niet alleen mijzelf beter heb leren kennen, maar nu ook veel makkelijker om kan gaan met moeilijke situaties.

Ik kan wel zeggen dat dit coachingtraject voor mij 'life changing' is geweest.

| Wassenaar | 28 jan 2022
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Dank voor alle inspirerende gesprekken

Ik had het gevoel dat mijn bordje voller en voller werd. Vanuit een hoog verantwoordelijkheidsgevoel vond ik ook dat ik degene moest zijn die dit allemaal maar moest oplossen. Echter, hoe meer ik mijn best hiervoor deed hoe meer ”werk” erbij kwam?

Ondertussen kreeg ik steeds minder tijd voor mijzelf. Vanuit de kaders die ik had, naar ik later van Leone heb geleerd, opgebouwd in mijn persoonlijke rugzakje, kon ik geen oplossingen bedenken om hier mee om te gaan en was het dus logisch dat mijn bordje steeds voller werd.

Leone heeft mij op een zeer pragmatische manier geholpen om van onbewust onbekwaam naar inmiddels bewust en steeds meer bekwaam te komen. Om te beginnen heeft Leone mij geholpen in het begrijpen van wat er in mijn rugzakje zat en waarom, bewustwording.

Het pragmatische “huiswerk” wat ik vervolgens steeds meekreeg heeft ervoor gezorgd dat ik mijn rugzakje heb kunnen opruimen waardoor er ook ruimte voor mijzelf is gekomen. Ik heb geleerd mijn rugzakje op orde te houden en mij niet meer te laten verleiden tot een overvol bordje, ten koste van mijzelf.

Mijn persoonlijke leerproces wat door Leone in gang is gezet blijft gelukkig doorlopen. Ik word hier dus steeds een beetje bekwamer in.

Leone, dank voor alle inspirerende gesprekken.


| 22 jun 2021
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Dankzij Leone weet ik weer wat ik wil

Dankzij de sessies met Leone heb ik grip gekregen op mijn verleden en op mijn toekomst.

Teleurstellingen in mijn verleden hadden ervoor gezorgd dat ik veel uitdagingen uit de weg ging en vast zat in een negatief denkpatroon.

Leone gaf mij inzicht in hoe ik hier mee om kon gaan en hoe ik dingen weer positief kon benaderen. Dankzij haar weet ik weer wat ik wil.

Vijf sterren

| Delft | 28 apr 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ik zou het aan iedereen aanraden

Ik heb met Leone gewerkt aan mijn depressieve- en Ptss klachten tijdens de duur van ongeveer een jaar.

Omdat ik een studente ben had ik het soms erg druk en als ik niet kon komen door stress nam ze altijd de moeite me te bellen om over de telefoon te praten over wat er aan de hand was.

Leone kan erg goed luisteren en gerust stellen, maar ook een schop onder de kont geven als dit nodig is.

Tijdens het jaar dat ik in behandeling was ben ik psychisch verder gekomen dan dat ik ooit had durven dromen en heb ik veel over mezelf geleerd. Dit alles terwijl ik me altijd op mijn gemak heb gevoeld.

Ook heeft het me handvaten gegeven om nu, na de behandeling zelf te blijven ontwikkelen en mezelf te blijven ondersteunen. Ik zou het aan iedereen aanraden om bij Leone in therapie te gaan.


| Delft | 14 feb 2019
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ik voelde me direct op mijn gemak

Het is best een grote stap om hulp te zoeken als je graag zelf dingen oplost. Bij Leone voelde ik me direct op mijn gemak. Ze luisterde en maakte mijn hulpvragen concreet.

Wat ik van Leone geleerd heb, is dat ik het waard ben om goed voor mezelf te zorgen. Daardoor kan ik nu veel beter nee zeggen en voel ik me ook niet schuldig dat ik de lasten van anderen niet overneem.

Ik kan ook dingen beter parkeren, waardoor ik minder stress ervaar. Dat ik dit na een jaar nog zo voel, laat zien dat het geen korte termijn effecten zijn. Ik kan Leone van harte aanbevelen.


| Midden Delfland | 24 okt 2018
Vond je dit een nuttige review?
Toon meer reviews
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ik kan haar van harte aanbevelen

Na het overlijden van mijn pa en de jarenlange zorg daarvoor en tevens het gemis van het gezin in één klap, ben ik in een rouwproces terecht gekomen met allerlei lichamelijke klachten.

Door de sessies met Leone die heel rustig luistert heb ik inzicht gekregen in mijn verwerking hierop.
Ik heb verschillende opdrachten meegekregen en ben daar mee aan de slag gegaan. Tevens heb ik geleerd meer voor mezelf op te komen en zelfvertrouwen te kweken.

Ik kan haar sessies van harte aanbevelen. Ik heb hier veel aan gehad, waarvoor dank.


| 7 jul 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Meteen een goed gevoel

Toen ik bij Leone kwam, was ik een onzekere vrouw met weinig zelfvertrouwen. Ik wist niet wat ik moest verwachten en was ook wel zenuwachtig, maar toen ik binnen kwam kreeg ik een soort rust over me heen.

Had meteen een goed gevoel bij haar. Het was fijn dat iemand echt naar je luistert en probeert te helpen. Zij heeft mij geleerd om bewuster te zijn van de dingen en de gedachtes. Dit heeft mij zo geholpen.

 

Ik kreeg steeds meer zelfvertrouwen en durf nu steeds meer mezelf te zijn. Ik had een duwtje in mijn rug nodig en dit was een hele goede duw. Ik kan nu zelf verder met een goed gevoel. Bedankt voor alles Leone!


| 22 jun 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Geholpen bij burn-out

Twee jaar geleden kreeg ik een burn-out. Allereerst heeft Leone mij geholpen om mijn burn-out te begrijpen. Ook heeft Leone me geholpen hoe ik met mijn burn-out om kan gaan.

Door de aangename gesprekken heb ik mezelf beter leren kennen en hierdoor kan ik nu betere beslissingen maken voor mezelf. Bedankt hiervoor!


| Den Hoorn | 10 dec 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Bedankt voor alles

Ik ben heel blij dat ik bij Leone terecht ben gekomen. Het was voor mij een grote stap om überhaupt met iemand te gaan praten. Ik ‘keek’ nooit naar mezelf maar heb dit zeker kunnen veranderen door het ‘huiswerk’ en de fijne gesprekken.

Leone heeft me met verschillende oefeningen anders laten kijken naar zaken. Het bewust worden van hoe je naar dingen kijkt maar vooral hoe je dingen anders kan aanpakken maakt dat ik zekerder van mezelf ben. Hierdoor weet ik nu beter wat ik wil en waar ik naartoe wil. Bedankt voor alles Leone!


| Delft | 15 aug 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Heel blij met Leone

Ik ben heel blij dat ik bij Leone terecht ben gekomen. Ik zat met een aantal problemen uit het verleden in mijn hoofd en met een angst voor de toekomst. Dankzij de gesprekken met en oefeningen die ik van Leone heb gekregen, ben ik beter in staat om 'anders' naar mijn gedachten te kijken en dit geeft ontzettend veel rust.

De opmerking "alles wat je aandacht geeft, groeit!" is van onschatbare waarde voor mij gebleken. Leone, nogmaals bedankt voor de verkregen inzichten en het allerbeste.


| Geervliet | 29 jun 2017
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


Interview

Lees hieronder het interview met Leone Wevers .
praktijk


1. Waar zit je praktijk?

Aan de Marshalllaan 2 in Delft.

 

Hier ontvang ik mensen uit de regio Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Midden-Delfland, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Den Haag, Rotterdam, en verder.2. Welke gebeurtenis in je leven is belangrijk voor je geweest?

Ik deed vroeger erg mijn best om te leven en me aan te passen aan wat ik dacht dat hoorde. Dit leidde niet tot waar ik zo naar op zoek was, erkenning. Hoe harder ik mijn best deed, hoe verder ik van mezelf verwijderd raakte.

 

In mijn leven zijn verschillende gebeurtenissen belangrijk geweest, maar de allerbelangrijkste was een rouw moment. Deze heeft de angst afgeworpen en gemaakt dat ik naar mezelf ging luisteren, naar wat ik belangrijk vindt in het leven.3. Waarom ben je therapeut geworden?

Daar ik zelf zo'n positief verander traject heb doorlopen, kan ik vanuit het diepst van mijn hart zeggen 'als ik kan veranderen, dan kunnen anderen dat ook. Dat is iets wat ik iedereen gun!'. Dit is mijn motivatiebron om mensen te begeleiden in hun proces.4. Wat vind je het fijnste aan je vak als therapeut?

Het allerfijnst vind ik als mensen door hun eigen inzichten hun gewenste doel halen. Te zien wat ons traject met hun doet, te zien dat ze gaan stralen en steeds meer in hun kracht komen te staan. En vooral te zien hoe blij ze daar zelf mee zijn :-).5. Wat is je meest opmerkelijke ervaring als therapeut?

Mijn meest opmerkelijke ervaring als therapeut was dat iemand binnen kwam en het zo eng vond dat hij na 5 minuten opstond en wegliep …………
leven


1. Wat is het leukste wat je vandaag/gisteren hebt gedaan?

Op dit moment ben ik me aan het bijscholen. Tijdens deze opleiding leer ik weer nieuwe oefeningen die ik zelf weer in kan zetten in mijn trajecten.2. Hoe zie jij jezelf over 5 jaar? En over 10 jaar?

Lastige vraag ……….. ik probeer vooral in het hier en nu te leven en mijn doelen niet zo ver weg te zetten zodat ze behapbaar blijven.3. Wat zijn je hobby's? Wat doe je in je vrije tijd?

Ik ben in mijn vrije tijd graag samen met mijn man en mijn vrienden. Lekker eten, cabaret, film, kletsen. Daarnaast sport ik 1x per week (Zumba) en doe ik 1x per week aan yoga (sinds kort).4. Ben je zelf ook wel eens in therapie geweest / heb je wel eens coaching gehad. Hoe was dat?

Ja, op mijn eigen traject ben ik ook begeleid door mensen. Ik heb dat zelf als prettig ervaren. Het totaal open kunnen praten, erkent te worden in mijn gevoel. Het leren begrijpen dat sommige dingen heel normaal zijn en dat je zeker niet alleen in dingen staat, vond ik erg prettig.5. Wat voor ander beroep zou jij graag willen doen, als je geen therapeut was geworden?

Ik heb voordat ik therapeut werd verschillende beroepen gehad. Zo heb ik 20 jaar in het bedrijfsleven gezeten, en ook nog even in het hotelwezen en in een ziekenhuis gewerkt. Allemaal ervaringen die ik heb opgedaan, waardoor ik nu een brede blik op verschillende beroepen en de verschillende branches heb.
Psychosociaal-Therapeut--Delft

Contact met Leone

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Stuur een bericht

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login | Aansluiten