Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Schrik!!!

Ik dacht serieus waar dat ik de enige was….zoveel mensen zijn ziek en alle verhalen lijken zoveel op elkaar bloedtesten gedaan ontlasting ingeleverd niks mocht blijken loop al 4 jaar met deze klachten met oorsuizen sinds kort ook duizeligheid ik denk eerlijk.. dat we zijn vergiftigd of het kan een aftermath zijn van corona want bij mij is dit begonnen sinds corona 2020. Ik ben begonnen met manuka honing 1500MGO myn darmen slaan helemaal op hol en ik voel ze echt kloppen nu als aanwezig kan goed zijn of slecht ik laat het de mensen weten ga het 2 weken proberen

Chef
23-04-2024
laatste reactie: 15-05-2024

4
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
@chef de manuko die je hebt is dan 1500 + mgo dat is niet 1500 mgo...als je de goede manuka koopt moet je zorgen dat het minimaal 240mgo is...niet ........+ mgo ...dat plus mgo wil zeggen dat er iets mgo in zit...een potje met 240mgo kost al snel 30 a40 euro..maar dan heb je wel de juiste

anon
07-05-2024
Reageer:
Hoi ik heb in 2020 corona gekregen daar heb ik ook veel klachten aan over gehouden zoals oorsuizen,maag en darmklachten dit virus veroorzaakt ontstekingen in het lichaam.

Suus
09-05-2024
Reageer:
Ik heb ook deze klachten. Darmen geluiden kramp en oorsuizen kwam en ging. Nu heb ik dat constant. Plus nog meer andere klachten. Vergeetachtigheid. Korte lontje. Moeheid. En nog veel meer.

Ab ch
14-05-2024
Reageer:
Zelfde hier, na corona zijn alle klachten verergert. Oorsuizen, kramp, gewichtstoename, en eigenlijk de hele dag buikpijn, voorheen had ik tenminste nog wel eens twee weken rust, nu niet meer..
Het is echt een drama, tijdens corona ging het met mijn buik snel achteruit omdat ik ook niet kon eten , dus vreselijke maagpijn.
Geen idee of het ooit nog goedkomt. Heb wel een darm onderzoek gehad, had gelukkig alleen twee kleine poliepen...

June
15-05-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>