Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Jeroen | psychosociaal therapeut

psychosociaal therapeut - Gorredijk - Jeroen
Therapie Gorredijk
Wetterwille 2
8401 GB Gorredijk
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtTherapie Gorredijk


---
Op dit moment heb ik een wachtlijst.
---


Mijn naam is Jeroen, psychosociaal therapeut in Gorredijk. Ik help je om beter zicht te krijgen op situaties waar je mee worstelt of onder lijdt om vervolgens weer te groeien naar een situatie waar je naar verlangt.

Therapie zie ik graag als een reis in een deels onontdekt gebied. Terwijl we samen het landschap verkennen komen we van alles tegen, mooie uitzichten, maar ook hindernissen zoals moerassen, omheiningen of omwegen.

Ik begrijp hoe vervelende situaties, terugkerende zorgen, pijn, verdriet, angst, somberheid of gedrag van anderen jou enorm in de weg kunnen staan te zijn wie je echt bent of verlangt te zijn. Vaak blijven deze zich telkens opnieuw opdringen wanneer deze niet goed afgerond worden. Een gezonde aandacht geven hieraan kan enorm helpen. Dat doen we samen. Zo komt er weer ruimte om authentiek te zijn, vrij te zijn en te stromen. Het wordt dan weer zichtbaar wie je echt bent.

Als je therapeut en metgezel op jouw reis heb ik geen verborgen agenda’s, geen vooropgezet plan en daarmee ook geen vaste invulling per consult.

Op een rustige maar doortastende wijze staan we stil bij je heden en verleden, zonder hard te hoeven graven. Wat belangrijk is voor jouw herstel- of groeiproces laat zichzelf namelijk gemakkelijk vinden in het heden. Dit vinden we door te luisteren en samen te zien wat er nu voor jou speelt, wat we tijdens de reis tegenkomen en belangrijk vinden.

Je kunt bij mij terecht bij angst- en somberheidsklachten, onverwerkt verdriet, piekeren, nare gedachten, dromen of beelden, burn-out klachten of wanneer je ervaart telkens in een zelfde kringetje vast te lopen in allerlei leefgebieden. Ook kan ik je helpen om te gaan met moeizame relaties, bij herstel uit destructieve relaties of herstel na andere moeilijke of pijnlijke situaties in het leven.


Ik maak gebruik van verschillende therapievormen waaronder Transactionele Analyse, Gestalt therapie en Beeldcommunicatie. Ook ben ik EMDR therapeut en kan d.m.v. EMDR je helpen nare gedachten of emoties bij traumatische ervaringen te verminderen. 

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Jeroen

Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

Oorspronkelijk ben ik opgeleid tot beeldend kunstenaar. Vervolgens heb ik een aantal jaren gewerkt als leidinggevende binnen een interculturele organisatie waar ik o.a. vrijwilligers en studenten coachte.

Vanuit de passie die ik toen ontdekte om de verborgen schoonheid van mensen te helpen vinden en ontwikkelen, besloot ik me vervolgens om te scholen tot psychosociaal therapeut. Deze opleiding heb ik gevolgd bij het Kempler Instituut en De Roos Opleidingen. Deze heb ik in 2014 afgerond. 
Sindsdien heb ik gewerkt als ambulant gezins hulpverlener en psychosociaal therapeut. 

 

Registratienummer NFG: 9176
Registratienummer RBCZ: 200545R
AGB code persoonlijk: 90108987

AGB code praktijk: 90067998
KvK nummer: 
77784480Registraties

Specialisaties

Specialisaties

Mijn werkwijze kenmerkt zich in sensitief luisteren naar jou en de juiste vragen stellen. Wanneer jij vertelt wat je bezighoudt ben ik gevoelig voor wat je niet uitspreekt, of wat je nu juist lastig vindt of wil vermijden. Dat je je veilig voelt in ons contact staat voorop bij mij.

Ik maak in mijn werk graag gebruik van verbeelding. Dat betekent dat ik je opdrachten kan geven om iets beeldend of creatief uit te werken, maar enkel wanneer dit gepast is, bijdraagt aan een herstelproces en wanneer jij dit wil. Zo kan ik schrijfopdrachten geven, vragen naar beelden, dromen, of je situaties voor te stellen of te vergelijken. Verbeelding kan namelijk een heel gunstig effect hebben op het herstelproces.

Veel voorkomende problemen waarbij ik geholpen heb zijn terugkerende angsten, verwerken van verlies, somberheidsklachten, problemen met zelfbeeld en herstel uit emotioneel misbruik door anderen. 

De meest behandelde klachten in mijn praktijk:

- Angstklachten, bv angst voor mensen, specifieke situaties, openbare ruimtes, contact aangaan
- Verlies en afscheid nemen, ook angst hiervoor
- Terugkerende nare gedachten, beelden of dromen
- Somberheidsklachten
- Identiteitsvragen
- Communicatieproblemen
- Herstel uit destructieve relaties
- Verwerken van traumatische ervaringen

Tarieven

Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend, duurt een half uur en is kosteloos. Voor het intakegesprek en verdere gesprekken wordt € 75,- per uur in rekening gebracht. Per 01-01-2024 zal dit € 82,50 zijn.

Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen NFG en RBCZ. Hierdoor worden consulten 
mogelijk deels vergoed door je zorgverzekering. Dit is afhankelijk van je aanvullende zorgpakket. Om te weten hoeveel je per consult vergoed krijgt kun je het best contact opnemen met je zorgverzekeraar.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00 uur
Dinsdag 9:00 - 17:00 uur
Woensdag -
Donderdag 9:00 - 17:00 uur
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Ligging


Reviews Therapie Gorredijk

Hieronder staan een aantal reviews over Therapie Gorredijk - Jeroen

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 3 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Jeroen is een vriendelijke man

Jeroen is een vriendelijke man waarmee ik op zoek ben gegaan op uit te zoeken waardoor ik soms gefrustreerd reageer en soms alles kan hebben. Eigenlijk wilde ik mijzelf wat beter leren kennen zodat ik dit kan inzetten om beter de verbinding te kunnen maken me mijn omgeving , Met Jeroen heb ik in een duidelijk traject een aantal stappen doorlopen waarbij ik ging nadenken en beseffen waardoor ik ben wie ik ben en dat dat er ook mag zijn , en dat ik met deze kennis ook beter kan omgaan met mijn omgeving

| 30 sep 2023
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Zetje in de juiste richting

Mijn gesprekken met Jeroen heb ik als zeer prettig en effectief ervaren. Na een opeenstapeling van vervelende gebeurtenissen was ik vastgelopen in mijn leven. Zijn luisterend oor in combinatie met goede adviezen en soms confronterende opmerkingen hebben mij weer dat zetje in de juiste richting gegeven. Daar ben ik hem zeer dankbaar voor.

| 5 okt 2022
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Heel fijne en professionele begeleiding

Heel fijne en professionele begeleiding gehad van Jeroen om van mijn angst problematiek af te komen.

Jeroen neemt alle tijd om naar je te luisteren en vervolgens met een plan van aanpak te komen.

Ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat ik met zijn aanpak heel goede resultaten heb bereikt en weer sterker in mijn schoenen sta.

| 30 nov 2020
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login | Aansluiten