Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Allard | Psycholoog, Relatietherapeut

Psycholoog, Relatietherapeut - Deventer - Allard
Psycholoog Deventer
Winterkoning 13
7423 DL Deventer
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtPsycholoog Deventer

Welkom. Ik ben Allard, psycholoog in Deventer. Ik help je graag als je last hebt van psychische klachten. Psychische klachten kunnen ons allemaal overkomen. Ze vragen aandacht, inzicht, verandering van je gedachten of gedrag, of verandering in de manier waarop je met anderen omgaat. Bijna altijd is er verbetering mogelijk, zijn er kansen om te groeien of om meer jezelf te worden. Ik geloof in jouw mogelijkheden. 

 

Klachten 

Mensen zoeken om veel redenen hulp. Je klachten kunnen duidelijk zijn, zoals angst of somberheid. Soms zijn ze minder duidelijk en heb je last van stress, moeheid of pijn. Soms hebben ze te maken met anderen of soms ook met je verleden. Belangrijk is nu dat jij het anders wilt. Je wilt van je klachten af, je wilt iets doorwerken, anders worden, gelukkiger worden. 

 

 

Hulp 

Daarbij heb je vaak al vanalles geprobeerd, maar merk je dat je alleen of met de mensen van wie je houdt niet verder komt. Ik hoor graag wat je al gedaan hebt; we gaan geen dingen dubbel doen. Nu heb je de stap gezet om hulp te zoeken. Dat is een goede eerste stap. Elke volgende stap brengt je verder. Ik kijk met je samen naar je richting, je snelheid en de wegen die je moet bewandelen. Zeker kijk ik ook samen met jou naar je nieuwe uitzichten. Maak gebruik van de ervaring die ik je daarbij kan bieden. 

 

Alleen of samen 

Soms ervaar je klachten als horend bij jou, maar soms ook in het contact met anderen. Misschien krijg je steeds ruzie of is het samenzijn moeilijk. Misschien ben je eenzaam. Fijne contacten zijn belangrijk en gezondmakend; liefde geeft zin en maakt gelukkig. Ook voor jou zijn fijne contacten mogelijk. Je mag bij mij altijd iemand meenemen. Jullie mogen ook samen komen als je je relatie wilt verbeteren. Omdat ik weet hoe belangrijk relaties zijn wil ik julie hier graag bij helpen. 

 

Wie ben ik 

Ik ben geboren in 1965. Ik heb al vele jaren een eigen praktijk waarin ik met veel enthousiasme werk. Ik heb mij gespecialiseerd  in de zachtere psychologische methoden en de complementaire gezondheidszorg. Dat betekent voor jou dat ik, als je wilt, ook naar oorzaken wil kijken en naar dieperliggende groeiprocessen. Het is mijn ervaring en overtuiging dat dit je langdurig helpt; en dat gun ik je graag. 

 

Contact 

Wil je weten hoe ik je kan helpen of heb je een andere vraag, neem dan vrijblijvend contact op. Ik bespreek telefonisch samen met jou jouw situatie; waarna jij beslist wat je wilt. Ook kun je lezen hoe mijn eerdere cliënten mij ervaren hebben. Je bent welkom zoals je bent.

 

Mensen uit de regio Deventer, Colmschate, Bathmen, Twello, Gorssel, Schalkhaar, Diepenveen en verder weten mij te vinden.

Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

2017 - heden: Psychosociale hulpverlening vanuit antroposofie

 

2015: Cliëntgerichte Psychotherapie basis en gevorderden opleiding, Apanta Academy, certificaten

 

2014 - 2015: Haptonomie, Synergos, certificaat

 

2014: EMDR, interne training, certificaat

 

2012 - 2014: Antroposofische Psychotherapie, NVAP, diploma

 

1984 - 1991: Klinische psychologie, Radboud Universiteit, diploma

 

 

AGB-code behandelaar 90-046005

AGB-code praktijk 90-54640

 

KvK 54674247Registraties

Specialisaties

Specialisaties

 

Wat is in jouw praktijk de Top 5 van meest voorkomende problemen?

1. Angst

2. Somberheid

3. Vastzitten in patronen (o.a. leidend naar burn-out)

4. Moeite in het contact met andere mensen + relatieproblemen

5. Verwerken van trauma's. 

 

1. Angst

Angst is een normale reactie op gevaar; maar soms in je leven kun je er door overspoeld raken of wordt je leven door je angst te klein en beperkt. Ook kun je veel tijd kwijt zijn aan dingen die je doet om je angst in toom te houden. 

Angst gaat niet vanzelf over maar met hulp valt er veel aan angst te doen. Samen met jou kijk ik naar je gedachten en gedrag, en werken we aan het versterken van jouw moed en vertrouwen. Daardoor zul je groeien en meer jezelf worden. Het tempo daarvan bepaal jij. 

Resultaat is dat je je vrijer in het leven kunt bewegen en weer dingen gaat doen die je hiervoor niet durfde. 

 

2. Somberheid

Somberheid of depressie is als een neerdrukkende deken. Je ziet het allemaal niet meer zitten, denkt het leven niet aan te kunnen, of gaat ervan uit dat niemand je aardig vindt of van je houdt. 

Je vindt het moeilijk om in beweging te komen en neemt steeds minder of slechts met moeite aan het leven deel. Somberheid is vaak het gevolg van gedachten die niet altijd kloppen of waaraan je wat kunt doen. 


Samen met jou bekijk ik of wat je jezelf voorhoudt wel helemaal klopt, en of deze gedachten je helpen om je beter te gaan voelen. 

Daarnaast breng ik je graag in overleg met jouw mogelijkheden in beweging. Deelnemen aan het leven geeft voldoening en sociale contacten. 

Resultaat is dat je je langzaam lichter gaat voelen en je weer open gaat stellen voor je omgeving. Een enkele keer zijn je levensomstandigheden zo dat je oude dromen of een oude levensstijl los moet laten. 

In dat geval help ik je bij het accepteren en zoeken we naar nieuwe vormen om je leven zinvol te maken. 

 

 

3. Vastzitten in patronen

Iedereen heeft zijn manieren in het omgaan met het leven. Deze manieren heb je vroeger geleerd. Patronen hebben echter de neiging om vast te gaan zitten en passen dan niet meer bij wie je nu kunt zijn. 

Voorbeelden zijn perfectionisme, te veel denken aan anderen of moeilijk kunnen genieten. Dit kan leiden tot burn-out, een beperkt leven of eenzaamheid. 

Samen met jou kijk ik naar waar je patronen vandaan komen, naar je motivatie om vast te houden aan wat je geen goed doet, naar wat je nodig hebt om patronen los te laten en te experimenteren met gezonder gedrag, en naar stapsgewijze oefeningen die je daarvoor kunt doen. 

Resultaat is dat je bewuster wordt van wie je bent en hoe je je in het leven beweegt, en kunt kiezen uit nieuwe stijlen van met het leven omgaan. Bijna altijd geeft dit meer levensgeluk en passender sociale contacten. 

 

4. Moeite in het contact met andere mensen + relatieproblemen

Moeite in het contact kent vele vormen. Misschien ben je te impulsief, durf je niet voor je behoeften op te komen, kun je je grenzen onvoldoende duidelijk maken, of vind je het moeilijk om op anderen af te stappen. 

Dit kan spelen in het contact met je partner, kinderen, ouders, op het werk, of in eenzaamheid. 

Afhankelijk van wat jij moeilijk vind gaan we werken aan verbetering. We kunnen werken aan meer lef om dingen aan te geven, meer beheersing, duidelijker communiceren, of je mogelijkheden beter benutten om anderen aan te sturen. 

Dit kan ook de vorm krijgen van relatietherapie of coaching op het werk. Resultaat is dat je je behoeften beter kent, deze beter aan anderen duidelijk kunt maken, je meer ontspannen beweegt in het contact met anderen, en je relaties verdiept. 

 

 

5. Trauma's

Je kunt te maken hebben gehad met een éénmalig trauma of langdurend traumatische omstandigheden. Eénmalige trauma's geven angsten en herbelevingen. Langdurende trauma's veranderen je persoonlijkheid en beperken je leven. 

Bij een éénmalig trauma ga ik samen met jou het verwerkingsproces weer op gang brengen. Dat doen we in een tempo dat jij aankunt. Ik gebruik hiervoor EMDR maar ook meer belevingsgerichte vormen. 

Resultaat hiervan is dat je klachten verminderen en je het trauma een plekje in je levensgeschiedenis kunt geven. Bij langdurend traumatische omstandigheden kijken we stapje voor stapje hoe je je weer veiliger kunt voelen en waar levensverbetering mogelijk is. Ook hier bepaal jij het tempo. 

Resultaat is dat je minder beperkt wordt; bijvoorbeeld in dat je weer een relatie of een baan ziet zitten. 

 

 

Hoeveel sessies therapie zijn er meestal nodig?

Dit is erg afhankelijk van je vraag en je levensdoelen. Allereerst is het belangrijk dat je een klik ervaart met mij en vertrouwen hebt in de therapie. Dat merk je vaak al in het eerste gesprek. 

Als je als hulpvraag hebt 'van bepaalde klachten af te komen' merk je vaak in 3-6 gesprekken verbetering. Voor het leren omgaan met patronen of verwerken van langdurende trauma's zijn meer gesprekken nodig.

De lengte van een therapie hangt ook af van in hoeverre je bereid en gemotiveerd bent te oefenen en hier mogelijkheden voor hebt; en in hoeverre je hierbij steun kunt krijgen van bijvoorbeeld een lieve partner of steunende familie of vrienden. 

Sommige mensen willen af en toe een coachend gesprek, of willen naar behoefte gesprekken plannen; dat is natuurlijk ook mogelijk. 

 

 

Alle specialisaties

 • Angsten
 • Burnout
 • Depressie
 • Emdr-therapie
 • Relatietherapie

 

 • Rouwverwerking
 • Stress
 • Trauma
 • Zingeving
 • ACT therapie

 

 • Cognitieve gedragstherapie
 • Communicatieproblemen
 • Eenzaamheid
 • Identiteitsproblemen
 • Laag zelfbeeld

 

 • Levensvragen
 • Onzekerheid
 • Oplossingsgerichte therapie
 • Perfectionisme

 

 • Positieve psychologie
 • Scheiden
 • Schematherapie
 • Weinig zelfvertrouwen

 

Tarieven

Individuele sessies duren 60 minuten en kosten (in 2024) € 124,-.
Relatietherapiesessies duren 90 minuten en kosten (in 2024) € 186,-

 

Mogelijk kun je (een deel) vergoed krijgen mits je aanvullend verzekerd bent en je verzekeraar mijn beroepsvereniging NVAGP erkent. Ik raad je aan dit van tevoren goed na te kijken of na te vragen. Onvergoede zorgkosten kun je opgeven bij de inkomstenbelasting. Boven een drempelbedrag hoef je hierover geen inkomstenbelasting te betalen. 

Openingstijden

Maandag 12.00 - 17.00 uur
Dinsdag -
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag -
Vrijdag 11.00 - 17.00 uur
Zaterdag -
Zondag -

Ligging

Mijn praktijk ligt in Deventer.
Ik ontvang mensen uit de regio Deventer, Zutphen, Raalte, Apeldoorn, Brummen.Reviews Psycholoog Deventer

Hieronder staan reviews over Psycholoog Deventer - Allard

rating
Waardering van 4,9 uit 5
Op basis van 15 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ik zit veel lekkerder in mijn vel

Ik wilde je graag bedanken voor de nieuwe inzichten die de sessies mij hebben gegeven. Ik zit veel lekkerder in mijn vel en geniet ook veel meer van de kleine dingen. Inmiddels heb ik op verschillende niveaus met vriendinnen gesproken over zaken die ik met ze wilde delen.

Wat een heerlijk gevoel is het om te weten dat je niet alles met iedereen (lees partner, vader en vrienden) hoeft te delen en dat je dingen voor jezelf mag houden en zelf bepaald bij wie het goed voelt om het te delen.

Het blijft lastig om te groeien naast iemand die je gevoelsmatig klein houdt. Ik geloof dat hij het niet bewust doet, maar het ook niet snapt wanneer ik er iets van zeg. Misschien moet ik het op een andere manier brengen om het binnen te laten komen, maar merk dat ik steeds vaker denk, het heeft toch geen zin, ik hou er over op. Dit stukje puzzel is nog niet opgelost.

Het is fijn om weer te voelen en te vertrouwen op mijn eigen gevoel. Dat geeft mij echt kracht. Zoals je leest ben ik er nog niet, maar het gaat steeds beter. Ik kom zeker waar ik uiteindelijk wil komen en ook dat toekomstbeeld wordt steeds concreter. Nogmaals heel erg bedankt!


| 14 okt 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Allard voelt goed aan wat ik nodig

Het rustige en begripvol kijken naar mijn situatie zorgde er voor dat ik weer grip kreeg op de war boel in mijn hoofd. Allard voelt goed aan wat ik nodig had zonder te veel poespas er omheen. Het menselijke en begripvolle schakelen is wat mij vooral aansprak, waardoor ik mijzelf weer heb terug gevonden. Allard bedankt!


| 14 mei 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ik zit weer goed in mijn vel

Allard heeft mij precies geboden waar ik behoefte aan had. Rust, inzicht en een klankbord voor mijn eigen gedachtes en ideeën. Zodoende zit ik weer goed in mijn vel.


| 3 sep 2019
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Allard reikt je tools aan

Allard reikt je de tools aan die jezelf wel hebt maar, simpelweg even niet meer ziet, om vervolgens weer jezelf en de balans te vinden. Met de juiste mindset voor de toekomst als gevolg.


| 1 aug 2019
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Betrokken, ervaren en professionele psycholoog

In de afgelopen maanden heb ik Allard leren kennen als een betrokken, ervaren en professionele psycholoog die mij zeer heeft geholpen met een prettige werkwijze.

Allard is eerlijk, erg vriendelijk, oprecht en soms ook zeker in voor een grap. Ervaring met psychologen heb ik (gelukkig) niet maar dit was boven verwachting een zeer prettige ervaring.


| 18 aug 2017
Vond je dit een nuttige review?
Toon meer reviews
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Waardevolle gesprekken in een prettige ambiance

Dank voor de uiterst prettige (noodgedwongen van mijn kant) samenwerking in de afgelopen periode. Een luisterend oor, met kritische vragen en aandachtspunten zetten je enerzijds aan het denken en anderzijds belichten ze de voorbijgaande periode / jaren.

Waardevolle gesprekken in een prettige ambiance, die mede helpen aan de terugkeer naar het oude niveau. Ondanks dat ‘het je werk is’, (zoals ik zelf ook vaak hoor) mag er dankbaarheid en waardering uitgaan. Hartelijk dank nogmaals en alle goeds voor de toekomst.


| 20 jun 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Mijn veerkracht teruggevonden

Bedankt voor de begeleiding en het vertrouwd kunnen uiten van mijn gevoelens. Ik ben nog zoekend maar zal verder opbouwen door vallen en opstaan, vertrouwende op mijn veerkracht die ik bij jou terug kon vinden.


| 23 mei 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Een veilige setting, zeer prettig

Na eerdere ervaringen met psychologen, waarin de gesprekken vooral op cognitief vlak plaats vonden, heeft Allard mij kunnen helpen door "niet opnieuw mijn hoofd te gaan zitten" maar naar mijn gevoelsleven te gaan.

Er is hierdoor een betere balans /samenwerking ontstaan tussen mijn rationele gedachteleven en innerlijke gevoelsleven.

Doordat Allard gebruik heeft gemaakt van verschillende therapeutische methodieken zoals gestalt therapie, heb ik zaken uit het verleden mogen uitwerken. Zaken hebben hierdoor een nieuwe betekenis gekregen. Dit maakt dat ik de oude pijnen heb kunnen omzetten naar hernieuwde positieve ervaringen.

Ik heb de werkrelatie met Allard als zeer prettig ervaren. Zijn echtheid, betrokkenheid en sterk empathisch vermogen heeft ervoor gezorgd dat ik in een veilige setting dit proces heb mogen uitwerken. Allard bedankt hiervoor!


| 14 mei 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Zeer prettige werwijze

Tijdens mijn gesprekken met Allard heeft hij mij op korte termijn de juiste handvatten gegeven om te leren omgaan met mijn angsten/ valkuilen. Dit heeft hij gedaan door inzicht te geven in mijn handelen en vervolgens opties te geven hoe ik hier, op een andere manier dan ik gewend was, naar te kijken om vervolgens zelf tot oplossingen te komen. Deze werkwijze heb ik als zeer prettig ervaren!


| 14 dec 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Mijn zelfvertrouwen is gegroeid

Hartelijk bedankt voor alle hulp. Ik heb er veel aan gehad en door de sessies is mijn zelfvertrouwen gegroeid en durf ik uitdagingen aan te gaan.


| 10 okt 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Allard wist mij goed te doorgronden

De gesprekken met Allard heb ik als zeer prettig ervaren. Allard wist mij goed te doorgronden en liet me inzien hoe destructief mijn eigen gedragingen soms waren.

Hij heeft me laten inzien wat ik werkelijk belangrijk vindt in het leven en concrete handvatten meegegeven om binnen een kort tijdsbestek uit een diep dal te klimmen.


| 5 sep 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ik kan nu vol passie mijn ambities najagen

Alard heeft mij op een gedecideerde wijze begeleid om weer "in het zadel" te komen en handvatten gegeven om mijn grenzen een helder kader te geven. Het resultaat na de interventie is dat ik op een verantwoorde en duurzame wijze vol passie mijn ambities kan najagen.


| 14 jul 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


De behandeling als zeer positief ervaren

Door met jouw rustige, maar doortastende gesprekken te hebben en ook de manier van het gaan naar de kern van mijn probleem heb ik de behandeling als zeer positief ervaren. Mocht ik weer op een punt komen dat ik hulp nodig heb dan weet ik waar ik aan klop!!!! Nogmaals bedankt.


| 1 jun 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


De regie weer in eigen handen

De sessies met Allard hebben er voor gezorgd dat ik de ‘grijze wolk’ kon breken, weer actief werd en de regie in eigen handen kon nemen.

Daarnaast hebben de sessies mij geholpen om positiever te denken, te relativeren en de hoofdzaken van de bijzaken te onderscheiden. Hierdoor kan ik nu beter bepalen waar ik positieve energie van krijg en waar ik in moet (blijven) investeren.


| 18 mei 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ontzettend bedankt

Ik wil je ontzettend bedanken voor alle tijd die je in me hebt geïnvesteerd. Je hebt me zo ongeveer op het slechtste punt in mijn leven ontmoet en ziet me, gelukkig en mede dankzij jouw hulp, op misschien wel een van de beste punten in mijn leven weer gaan. Dankjewel!


| 15 mei 2017
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


Interview

Lees hieronder het interview met Allard .
praktijk


1. Waar zit je praktijk?

Mijn praktijk zit op de Winterkoning 13 te Deventer. De meeste mensen die ik begeleid komen uit de regio Deventer, Twello, Zutphen, Apeldoorn en Zwolle.2. Welke gebeurtenis in je leven is belangrijk voor je geweest?

Dat zijn er velen. Ik ben gevormd door veel gebeurtenissen en ontmoetingen met andere mensen en situaties; bewust ingezet of tegengekomen in mijn levenslot. Enkelen zijn mijn eigen opvoeding in een gezin met een gehandicapte broer, de ontmoeting met mijn vrouw en haar levensachtergrond, de geboorte en opvoeding van onze kinderen, en de tijd die ik in het buitenland gewoond en gewerkt heb.3. Waarom ben je therapeut geworden?

Ik ben therapeut geworden omdat ik al van jongs af aan mensen wilde helpen en het functioneren van de mens in verschillende omstandigheden mij bijzonder interesseert.4. Wat vind je het fijnste aan je vak als therapeut?

Het fijnste aan mijn vak vind ik als ik ervaar dat mensen verder komen en zich gesteund voelen door wat ik vanuit mijn achtergrond en levenservaring aan hun leven kan bieden of toe kan voegen.5. Wat is je meest opmerkelijke ervaring als therapeut?

Opmerkelijk vind ik elke dag weer om te merken dat iedereen en elke situatie anders is. Dat boeit mij en zorgt er gelijk voor dat ik zowel scherp, creatief als flexibel blijf.
leven


1. Hoe zie jij jezelf over 5 jaar? En over 10 jaar?

Over 5 jaar werk ik nog steeds in mijn eigen praktijk; met nog meer kennis en ervaring. Misschien ga ik in de verdere toekomst iets afbouwen om ruimte te maken voor mijn hobby's; maar misschien ga ik mij ook wel inzetten om de psychologie te verstevigen in landen die dat kunnen gebruiken.2. Wat zijn je hobby's? Wat doe je in je vrije tijd?

Ik vind het heerlijk om in de natuur te zijn, fietsend of wandelend. Verder bezoek ik met plezier culturele festivals, tuinier en reis graag.3. Waar word jij blij van?

Ik word blij van buiten zijn, met aardige mensen in contact zijn en praten over interessante onderwerpen, en het bezoeken van een mooi concert of theateropvoering.4. Heb je een partner en/of gezin?

Ja; ik ben getrouwd en heb twee thuiswonende puberkinderen.5. Ben je zelf ook wel eens in therapie geweest / heb je wel eens coaching gehad. Hoe was dat?

Ja; ik heb toen ik nog kind was speltherapie gehad voor het verwerken van moeilijke situaties in het gezin waar ik opgroeide. Later heb ik een burn-out gehad en ben daar gelukkig op meerdere manieren in begeleid. Dat heeft mij het vertrouwen gegeven dat het prettig en ook goed is om bijgestaan te worden door een ander.6. Wat voor ander beroep zou jij graag willen doen, als je geen therapeut was geworden?

Als ik mijn beroepskeuze over zou kunnen doen zou ik opnieuw met overtuiging voor psychotherapeut kiezen. Op afstand zou ik misschien beroepsmatig bezig willen zijn met natuur, ontwikkelingssamenwerking of muziek. Gelukkig hoef ik niet iets anders te kiezen.
inspiratie


1. Wie vind je inspirerend?

Ik bewonder mensen die in de psychologie goede nieuwe richtingen hebben ingezet; of bestaande richtingen harmonieus hebben samengebracht; zoals John Bowlby, Carl Rogers, Leslie Greenberg, Jeffrey Young, Martin Seligman en Steve Hayes. Verder bewonder ik Rudolf Steiner als degene die woorden heeft gegeven aan de antroposofie.2. Jouw favoriete boek en boekentips?

Zelf lees ik veel verdiepende literatuur. Ik raad mijn cliënten als ze dat willen diverse boeken aan die passen bij wat ze op dat moment nodig hebben en kan helpen. Ik juich het altijd toe als mensen ook over hun situatie willen lezen en ervaringen of sturing van anderen op deze manier willen opnemen.3. Wat is jouw missie?

Mijn missie is om het mensen weer mogelijk te maken hun leven en levenswerk vorm te kunnen geven. Wat dat is is voor iedereen verschillend; maar veelvoorkomend is je capaciteiten ten volle in je werk kunnen ontplooien, je kinderen tot harmonieuze volwassen op te laten groeien, liefde in je relaties te brengen, of je leven vrij vorm te geven volgens je eigen waarden. Via mijn werk probeer ik hierbij zowel belemmeringen weg te nemen als richting te geven.4. Wat is jouw superkracht?

Mijn kracht is dat ik ben wie ik ben; en mij in mijn werk en leven laat leiden door wat ik belangrijk vind. Dat wil zeggen dat ik zoveel mogelijk los wil staan van vooraf-ingevulde werkwijzen, en daarmee volledig open wil staan voor wat jij op dit moment nodig hebt en van mij vraagt.5. Wat is jouw tip om je gelukkig te voelen?

Geluk is in mijn ogen weten wie je bent, in harmonie met je omgeving zijn, en je omringd weten met liefdevolle mensen. Elke dag weer openstaan voor wat je kunt ontvangen, meebewegen, en geven wat je te geven hebt aan het leven, maakt mij gelukkig.
Psycholoog, Relatietherapeut - Deventer - Allard

Contact met Allard

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Stuur een bericht

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht