Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Sandra Plas | Psychosociaal therapeut

Psychosociaal-therapeut-Purmerend
Helsinkihaven 30
1448 KP Purmerend
sandra@datzitzo.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtTherapie Purmerend

Mijn naam is Sandra Plas. Ik ben werkzaam als psychosociaal therapeut in Purmerend.

Mijn motto is: "Het beste wat je kunt bereiken, is te worden wie je bent".

 

Na vele jaren in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest (P&O werkveld/leidinggevend) weet ik uit eigen ervaring wat het is om met stressklachten om te gaan. Je bent druk, je hebt allerlei verplichtingen en komt nauwelijks aan jezelf toe. Je partner, je kind, je werk, familie en vrienden.....alles is zo belangrijk. Je dwaalt af van jezelf, van je behoeften en verlangens.

 

Op het moment dat je je dit realiseert, dan pas kan er iets veranderen. Inzicht in je gedachten, je gevoelens en je gedrag zorgen ervoor dat je betere keuzes maakt en je mede hiedoor meer vrijheid en geluk ervaart.  

 

 

Begeleiding

Intensieve persoonlijke begeleiding bij:

Spanning en stress, angsten en fobieën, trauma's, depressie, slapeloosheid, (chronische) lichamelijke klachten, werkgerelateerde problemen (dreigend ontslag, te hoge werkdruk/burn-out, re-integratie na ziekte), relatieproblemen.

 

 • Emdr (traumatherapie),
 • Mindfulness (partnerrelaties, individueel en groepsverband)
  Bij elke variant staat het individuele resultaat centraal
 • Mindfulness voor kinderen (7-12 jr),
 • Coaching (personal,life, job en burn-out-/preventie.
 • Gesprekstherapie (individueel)

 

Mijn achtergrond (onder andere Psychologie, NLP, Natuurgeneeskunde) en ambitie zorgden ervoor dat ik mijn innerlijke kracht wilde inzetten om anders te gaan leven. Het roer moest om. Ik heb diverse studies opgepakt en ervoor gekozen om als zelfstandig therapeut mensen te begeleiden die last hebben van uiteenlopende psychische en lichamelijke klachten.

 

Ik heb hier geen moment spijt van gehad. Het is heel fijn om mensen te kunnen helpen, zoals ik mezelf ooit heb geholpen.    

 

Mindfulness

Ik geef sinds 2009 Mindfulnesstraining (groep, individueel, partnerrelatie en kinderen) Deze training is een combinatie van MBSR/MBCT, kortgezegd: stressreductie en cognitieve gedragstherapie.I

Welke vorm je ook kiest, het gaat erom dat ieder voor zich zijn/haar individuele doelstellingen bereikt. 

Het persoonlijk resultaat staat dus ook in groepsverband centraal.

  

In 8 weken krijg je tools om beter om te gaan met spanning en stress. Je leert door middel van aandachtoefeningen af te stemmen op je adem, lichaam, gevoelens en gedachten.

 

Naast de aandachtoefeningen is er een belangrijk deel theorie welke handvatten biedt om beter om te gaan met piekergedachten, depressie, overspannenheid, burn-out en ongewenste gedragspatronen. Mindfulness is ook heilzaam bij chronische lichamelijke klachten.

In januari 2018 starten er weer nieuwe trainingen in Purmerend, op maandag- en woensdagavond en vrijdagmiddag.
In Wormerveer beginnen de trainingen in oktober, op woensdagavond, vrijdagochtend.

 

Liever individueel of samen met je partner? Dag en tijdstip in overleg, training geheel op maat! Kindertraining is er ook in groepsverband, individueel of ouder-kind.

 

 

Therapie, coaching & EMDR

Je kunt ook bij mij terecht voor therapie, life/personal/burn-out en jobcoaching,

EMDR (bij trauma's) en meditatie. De methodieken kunnen afzonderlijk of in combinatie met elkaar worden ingezet. Tijdens een intake gesprek kijken we samen wat voor jou het meest passend is..

 

Ik ben aangesloten bij Klachtenportaal zorg en beroepsvereniging CAT complementair.

Wil je meer informatie over mijn behandelingen en/of trainingen?

Neem dan contact met mij op.

 

NB: Je kunt in Purmerend gratis voor de deur parkeren en bus 308 stopt om de hoek.

       In Wormerveer is er een grote parkeerplaats tegenover het gezondheidscentrum. Tevens is het 

       treinstation op 2 minuten loopafstand. 

 

Neem contact op

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Stuur een bericht

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRegistraties

Therapievormen

 • Angst therapie
 • Burnout therapie
 • Coaching
 • Cognitieve gedragstherapie
 • Cognitieve therapie
 • Counselling
 • Cursussen en trainingen
 • Depressie therapie
 • Eetstoornis therapie
 • EMDR-therapie
 • Gedragstherapie
 • Gesprekstherapie
 • Groepstraining
 • Kindertherapie
 • Life Coaching
 • Loopbaancoaching
 • Meditatie
 • Mindfulness
 • Mindfulness therapie
 • Mindfulness training
 • Oplossingsgerichte therapie
 • Ouderbegeleiding
 • Personal coaching
 • Psychosociale therapie
 • Relatietherapie
 • Rouwbegeleiding
 • Traumatherapie

Behandeling van


Praktische informatie

Werktijden: 10.00 tot 21.30
Tarieven: 50-85 euro p.u.
Sessieduur: Van 1 tot 2.5 uur.
Opleidingen: Psychologie, NLP, HBO Natuurgeneeskunde o.a voedingstherapie en reiki, HBO Medisch. HBO Psychosociaal, EMDR. Mindfulkids 7-12 jaar.
Beroepsvereniging: CAT Complementair
Diversen: aangesloten bij Klachtenportaal zorg

Ligging


Alle psychologen in Purmerend >>

Reviews Therapie Purmerend

Hieronder staan een aantal reviews over Therapie Purmerend - Sandra Plas

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 4 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ontzettend veel veranderd en geleerd

“Omdat ik wist dat Sandra zich naast Mindfulness ook bezig hield met coaching en rouwverwerking, ben ik naar haar toe gegaan om mezelf terug te vinden in mijn somberste periode.

In een gecombineerd traject heb ik gewerkt aan mijn depressieve gevoelens die zijn ontstaan na het overlijden van mijn moeder en mijn auto-ongeluk. In eerste instantie begon ik aan rouwverwerking met EMDR.

Na een paar sessies was ik al een heel ander mens; de nare beelden van mijn ongeluk vervaagden en mijn sombere gevoelens werden minder.

Daarna ben ik een combitraject Mindfulness en Coaching aangegaan. Wat heb ik ontzettend veel geleerd in de afgelopen periode. Sandra gebruikt naast Mindfulness ook NLP in het combi-traject. De vele waardevolle NLP oefeningen kan ik nu zelf toepassen.

Ik ben blij dat ik gekozen heb voor de warme en persoonlijke aandacht van Sandra, iets wat ik nog nooit eerder heb ervaren in een therapeutische sessie. Het was het meer dan waard en ik zou tegen iedereen willen zeggen: Als je problemen hebt en ècht geholpen wilt worden, kies dan de beste en ga naar Sandra!”

| Purmerend | 21 mrt 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Flink wat tools rijker

“Afgelopen september ben ik begonnen met een cursus Mindfulness. Kort voor die tijd zat ik nogal “met mezelf in de knoop”.De laatste tegenslag in een reeks hiervan kort achter elkaar was de druppel die de emmer deed overlopen. Een emmer vol met tranen.

Van de ene negatieve gedachte verzandde ik in de andere en dit ging zo eindeloos door. Ik zat letterlijk en figuurlijk vast. Aan de bank gekluisterd. Ik had dit al eens eerder meegemaakt, maar nu leek ik er op eigen kracht niet uit te komen.

Om mezelf hier in de toekomst tegen te kunnen wapenen, was ik op zoek naar tools. Mindfulness leek die te bieden. Na recentelijk de laatste cursusdag te hebben gehad, kan ik die bevestiging geven. Ik ben een ervaring en flink wat tools rijker.

Waarom Mindfulness bij Sandra? Na wat surfen op het internet kwam ik op haar website terecht en wat ik daar zag, sprak me aan. Met een enorme schat aan kennis en ervaring, en een fijne, warme uitstraling, heb ik voor haar gekozen. En daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad! ”

| Purmerend | 9 apr 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Meer ontspannen en vrolijker

“Ik heb de individuele mindfulnesstraining bij Sandra gevolgd en wat ik heb ik de afgelopen periode veel geleerd over mezelf en mijn eigen geluk. Ik heb een schriftje aangelegd met uitspraken uit de bijeenkomsten, die ik nog zeer regelmatig even teruglees.

Ik durf te zeggen dat ik meer ontspannen in het leven sta. Ik doe de dingen meer zoals ze uitkomen en waarbij het goed voelt, en minder volgens een vaste structuur. Als ik een tegenvallende dag heb kan ik denken; gelukkig komen er ook weer betere tijden. Ik merk dat ik vrolijker ben en dat straal ik ook uit, dat geeft me een zeker gevoel.

Ik heb geleerd hoe ik mijn gedachten kan labelen….O nu ben ik alweer aan het fantaseren……en op deze manier kan ik die gedachten weer loslaten en dat is heel prettig.

Ik denk ook dat het succes van de training erg met Sandra te maken heeft. Sandra is een heel fijn en warm persoon die ook een stukje coaching geeft en hele praktische dingen zegt, waar je echt iets mee kunt.

Het waren stuk voor stuk zeer waardevolle en zinvolle bijeenkomsten.

Regelmatig ga ik nog naar de meditatieavonden die Sandra organiseert, zo houd ik de verworven theorie warm en blijf ik er alert op!

Sandra bedankt!”

| Purmerend | 27 mrt 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ik sta weer in het NU

“Het was verstandig dat ik naar de training Mindfulness ging. Met een open geest ging ik naar Sandra toe, wat zou de training mij brengen?

Het is mij zo positief bevallen! Deze training was echt iets voor mij, zeker omdat ik het in mijn eigen tempo kon doen. Ik ben niet 8 weken achter elkaar geweest maar met tussenpauzes. Meestal 1 keer in de twee weken.

Dit beviel mij erg goed omdat ik de stof dan beter tot mij kon laten komen. Ik heb alle tijd en aandacht aan de lesstof kunnen geven waardoor het als vanzelf bij mij ging passen.

Ik heb de 1 op 1 training gekozen. Daar waar extra aandacht nodig was, is deze er ook geweest. Persoonlijk ben ik erg blij met de flexibiliteit van Sandra en de rust die de oefenruimte uitstraalt. Voor hen die het nog niet weten: Gewoon doen! Je wordt er een stuk wijzer van.

Sandra, bedankt voor al je tijd. Mijn binnenste ik is nu heel duidelijk aanwezig. Ik sta weer in het NU. De nieuwe cursisten wens ik heel veel plezier met het volgen van de mindfulness training.”

| Purmerend | 20 apr 2017
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login | Aansluiten