Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Valeria Cabi | Trauma therapeut - EMDR

Trauma-therapeut---EMDR-Rotterdam
Barbizonlaan 104
2908 ME Rotterdam
valeria@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtTraumatherapie & Fobietherapie Rotterdam - Capelle aan den IJssel

Ik werk als trauma coach in Rotterdam / Capelle aan den IJssel.

Ik heb in het verleden altijd de problemen van  mijn vriendinnen aangehoord en ze van nieuwe inzichten voorzien.

Uiteindelijk besefte ik dat ik daar goed in ben en het leuk vindt, dus heb ik de nodige opleidingen gevolgd en er mijn werk van gemaakt. Zeker toen ik zelf een traumatische ervaring had die ik met behulp van EMDR en verandering van mindset en gedrag, volledig verwerkt heb.

Mijn bedoeling is om deze wereld stukje bij beetje, persoon voor persoon mooier te maken.

Ik werk doelgericht. Met een Rotterdamse mentaliteit van 'minder praten, meer doen', pak ik het probleem gelijk aan zonder alle vervelende gebeurtenissen uit het verleden uitgebreid te laten herkauwen. 

Dus als jij met een trauma of fobie rondloopt en je bent op het punt gekomen dat je er wat aan wilt doen, dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik help je snel en blijvend je trauma verwerken zodat je meer rust in je nieuw leven hebt.

M
aak een afspraak als jij naar vrijheid snakt, vrij van oude lasten.

Valeria

Online therapie

Al voor de Covid-19 periode deed ik online behandelingen via Zoom. Wel enigszins aangepast en met strikte regels, zoals oa: zorg dat je ECHT niet gestoord wordt tijdens de behandeling!

Daarnaast bel ik (altijd) vooraf met de geïnteresseerde om in te schatten of wij een match zijn en of een online behandeling een mogelijkheid is.
Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

 • Psychosociale Basiskennis
 • EMDR
 • NLP
 • Hypnotherapie
 • IEMT
 • Kerntransformatie
 • mBit
 • Voice Dialogue
 • TCT

 

Ik ben geregistreerd bij CAT als Level 3 therapeut – CM2449-02-07-19 Registraties

Specialisaties

Specialisaties

Mijn specialisatie is om mensen in 3 behandelingen, dus snel, maar ook effectief en blijvend, van hun vliegangst af te helpen, waardoor ze meer vrijheid krijgen om te reizen. Ik help ze om hun horizon figuurlijk en letterlijk te verbreden. En daardoor hebben ze uiteindelijk meer vrijheid.

Daarnaast behandel ik ook mensen met diverse trauma's en fobieën zoals jeugdtrauma, angst om auto te rijden na een ongeluk, hoogtevrees, claustrofobie en nog meer. Want naast EMDR als therapie, zet ikook coaching in tijdens de behandelinen en ook regelmatig hypnotherapie. Ik ben doelgericht en beoordeel altijd ter plekke welke behandeling het beste en snelste zal helpen. 

Dus als je er genoeg van hebt dat gebeurtenissen uit het verleden je heden en toekomst bepalen. Neem dan contact met me op en we bespreken de mogelijkheden voor jou om weer vrij te zijn in je doen en laten. 

De meest behandelde klachten in mijn praktijk:

Aerofobie (vliegangst) en andere fobieën 

Eén op de 3 bewoners van Nederland is bang om te vliegen! Daar was ik toch wel verbaasd over. En aangezien ik het heerlijk vind om te reizen en ook om te vliegen, heb ik besloten om mij hier in te specialiseren. Want ik gun iedereen dat gevoel van vrijheid, als een vogel in de lucht, neerkijkend op die prachtige wolken en vaak onderweg naar een mooie bestemming.

Want het is mogelijk! En het is misschien zelfs makkelijker dan je denkt. In 3 behandelingen kan jij die vrijheid ook weer voelen.


Jeugdtrauma

Veel mensen beseffen niet dat hun opvoeding hele diepe sporen in een persoon achterlaat. Vaak gelukkig goede sporen, maar helaas ook slechte sporen. Dan hoor je nog de 'stemmetjes' van je ouders in je hoofd als je weer eens iets doet waarvan je weet dat ze het niet goed zouden vinden.

En zou jij die 'stemmetjes' uit willen zetten? Daar kan ik je mee helpen. En vele andere trauma's uit je jeugd.


Seksuele trauma

Cijfers wijzen uit dat een verbazingwekkend deel van de vrouwelijke bevolking met seksuele intimidatie te maken heeft. Vanaf naroepen en betasten, tot aanranding en verkrachting, zelfs in een relatie. En heb jij zoiets meegemaakt? En zit je er mee? Ik zou je graag willen helpen om die gevoelens los te maken en oplossen zodat jij weer sterk in een relatie staat en een mooie toekomst kan opbouwen. Mail voor meer informatie.


Relatietrauma

Als je een slechte relatie achter de rug hebt maar nog met onverwerkte gevoelens zit zoals bijvoorbeeld schuldgevoel, boosheid, angst enz, dan zal dat invloed hebben op al je toekomstige relaties, als je die al aandurft. Dus als je met een schone lei wilt beginnen, dan kunnen we daar aan werken zodat je daarvan los komt, verwerkt en weer klaar bent voor een nieuwe relatie. Het oude afsluiten en iets moois opbouwen.

PTSS

Post Traumatische Stress stoornis is niks anders dan de officiële naam voor trauma. Maar ik vermeld het hier toch apart want het wordt vaak gebruikt voor ernstige gebeurtenissen. Zoals een gewapende overval, geweld, oorlogsgebeurtenissen en nog veel meer. Het zijn de zwaardere gevolgen en het is wel zo dat hier vaak ook meer dan 3 behandelingen voor nodig zijn. Ook na heel veel jaren later, kan hier heel mooi resultaat bereikt worden. Ben je het zat om je toekomst door het verleden te laten bepalen, zoek hulp dan!

 

Therapievormen

 • Coaching
 • Cognitieve gedragstherapie
 • EMDR-therapie
 • Life Coaching
 • Traumatherapie

Behandeling van


Tarieven

Ik werk met een kort traject, 3 behandelingen (gemiddeld 2 uur per behandeling) om mee te beginnen. Daarna bespreek ik met je of dit genoeg was of dat er een behandeling (als je eventueel nog andere problemen wilt aanpakken) bijgeboekt wordt.

 

Kort traject – € 390,-
Vervolgbehandeling – € 130,-

 

Je hebt geen verwijzing nodig voor een afspraak.

Veel zorgverzekeraars verstrekken vanuit de aanvullende verzekering een vergoeding voor de behandeling. Raadpleeg hiervoor jouw eigen zorgverzekering.

De lijst van de verzekeraars die uit de aanvullende verzekering de behandelingen vergoeden kan je via volgende link vinden: www.catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars

Ik ben geregistreerd bij CAT als Level 3 therapeut – CM2449-02-07-19
AGB-code – zorgverlener – 90107583 

 

Mijn prestatiecodes zijn:
 

24500 – Behandeling Psychotherapie

 

24501 – Behandeling Hypnotherapie

 

 

Openingstijden

Maandag 9.00-17.00uur
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 9.00-17.00uur
Vrijdag 9.00-17.00uur
Zaterdag 9.00-16.00uur
Zondag Gesloten

Ligging

Reviews Traumatherapie Rotterdam - Capelle aan den IJssel

Hieronder staan een aantal reviews over Traumatherapie Rotterdam - Capelle aan den IJssel - Valeria Cabi

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 3 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ik kan iedereen deze therapie aanbevelen

“Ik ben heel erg blij dat ik de EMDR behandelingen bij Valeria gevolgd heb. Het is verbazingwekkend.

Ik kwam als een gedeprimeerde, onzekere en ongelukkige vrouw binnen en moet je me nu zien! Weer zin in het leven, in staat om ook mijn zegeningen te tellen, want dat vergat ik soms, en vol energie.

Ik kan iedereen deze therapie aanbevelen. Valeria heeft het professioneel, maar ook met veel compassie voor haar cliënte aangepakt,

Petje voor haar af, Marjolein”

| Capelle ad IJssel | 31 okt 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ik wou dat ik dit 5 jaar geleden had gedaan

“Ik ben al ruim 5 jaar geleden bevallen van mijn zoon. Mijn zwangerschap, bevalling en eerste week waren heel heftig. Met mijn zoon is alles helemaal goed gekomen gelukkig maar ik heb 5 jaar lang allerlei lichamelijke en geestelijke (vaak onverklaarbare) klachten gehad.

Ik kreeg laatst een mail van Ouders Van Nu waarin een stuk stond over het hebben van een bevallingstrauma met de daarbij voorkomende klachten. Ik kon bijna alle klachten afvinken. In het bericht stond een link naar emdr- therapie en zo kwam ik op de site van Valeria. In 3 behandelingen van je trauma af, zo stond er.

Ik ben mij er wat in gaan verdiepen en besloot Valeria een mail te sturen of zij mij kon helpen. Valeria wilde mij daar graag over bellen en zo kwamen we tot 3 afspraken omdat zij verwachtte dat zij mij zeker kon helpen.

Het contact met Valeria over de telefoon was al erg fijn en bij de eerste afspraak voelde ik mij meteen op mijn gemak. Ik was erg emotioneel en onrustig maar voelde mij tijdens de afspraak al kalmer worden.

Na die eerste afspraak voelde ik mij al zoveel lichter en was ik zo blij dat ik hieraan begonnen was! De tweede afspraak was ook heel fijn en daarna waren eigenlijk de grootste lasten van mij afgevallen. De derde afspraak was eigenlijk de puntjes op de i zetten.

Ik wou dat ik dit 5 jaar geleden had gedaan! De last is van mijn schouders gevallen en ik voel mij weer licht en energieker dan ooit! Ik wist niet dat emdr- therapie dit kon doen.

Ik raad het iedereen aan om met een trauma naar Valeria te gaan.... ze heeft mij echt zo goed geholpen! Ik sta nu zo anders in het leven dan een paar weken terug, alleen maar lof!”

| Rotterdam | 1 okt 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Het heeft me heel erg geholpen

“De afgelopen jaren heb ik verschillende relaties gehad die me onzeker hebben gemaakt. Met name aan mijn laatste relatie heb ik hele nare herinneringen en een onzeker gevoel overgehouden.

Ik merkte dat ik er ook maar moeilijk overheen kwam en voelde me al een tijdje niet meer mezelf.

Tijdens de EMDR sessies hebben we onder andere de vervelende ervaringen, maar ook mijn onzekerheden aangepakt. Ik heb de sessies als intens ervaren, maar het heeft me echt heel erg geholpen!

Ik voel me een stuk zekerder over mezelf en voel dat ik sterker in mijn schoenen sta. Valeria heeft me een heel fijn gevoel gegeven tijdens de sessies en me erg goed geholpen.”

| Rotterdam | 22 feb 2020
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering?
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login | Aansluiten