Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog
Therapeut & Hypno therapeut, EMDR, Mindfulness, systemischwerk, innerlijk kind, hardlopen kickboksen yoga therapie, zingeving en voicedialoog - Oldenzaal - Kim
Therapie Oldenzaal - Twente
Zenegroen 11
7577AM Oldenzaal
Stuur een bericht


✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtKim | Therapeut & Hypno therapeut, EMDR, Mindfulness, systemischwerk, innerlijk kind, hardlopen kickboksen yoga therapie, zingeving en voicedialoog

Therapie Oldenzaal - Twente

Hallo, Welkom op mijn pagina. Mijn naam is Kim. Ik ben werkzaam als Psychodynamisch therapeut wat een vorm is van psychosociale therapie. In deze therapie vorm komen vele therapie vormen samen. Ik kan deze afwisselend in het moment gebruiken om meer inzicht te geven en doen wat nodig is. Ik combineer deze eventueel met bewegingtherapie en hypno therapie. 


Hoe fijn is het als je hulp kunt krijgen als het  jezelf even niet meer lukt. De hulp uit de omgeving niet toereikend genoeg meer is.
Als je vast loopt , het word allemaal iets te veel en het lukt niet meer om de dingen zelfstandig te doen en te overzien. Je gedachten maken over uren of je loopt steeds tegen hetzelfde probleem aan. Of je emoties vliegen alle kanten op, de balans lijkt soms ver te zoeken

Dan is het fijn, dat je hierbij hulp kunt krijgen, Iemand die samen met jou of jullie op ontdekkingsreis gaat. Om te ontdekken naar de welkome inzichten en veranderingen. Om te onderzoeken en ontdekken wat er juist wel en juist niet werkt. En wat er allemaal mee speelt in het bewuste en onbewuste.

Zodat  jij zelf weer richting kunt geven aan het leven. Ontdekken waar jouw krachten en talenten liggen, waar jij invloed op kan hebben en waar niet op. Situaties kunnen we niet veranderen, wel de manier waarop we er naar kijken en de manier waarop we er op handelen.


Psychodynamische therapie

De Psychodaynamische theraphie  geef ik in mijn eigen praktijk. De psychodynamsche therapie is een therapie vorm die verschillende therapieën en comminicatie-vormen kent.

Er zit NLP in, Cognitive gedragstherapie zit er in, hypnose zit er in. Comminucatie en Relatie therapie en nog meer vormen zitten in deze therapie vorm. Daarom heet het ook Dynamisch omdat ik of wij als psycho dynamische therapeuten, deze vormen op een dynamische manier kunnen inzetten en in staat zijn om verschillende invlashoeken van het leven, trauma, gevoel en gedrag te belichten.

De tr-EMI theraphie is met name goed voor trauma, in de zien van beelden of geluiden herinneringen die steeds terug komen. Het kan zijn dat je steeds dezelfde nare herinnering blijft dromen. Het kan ook overdag zijn, soort van dag dromen met steeds die nare herinnering waardoor je niet in het hier en nu kunt zijn en blijven. Tr-EMI werkt ook goed bij angsten en fobieën. De technieken en tools zijn fijn en leuk, echter is de verbinding, de klik uiteindelijk belangrijk.

Daarnaast zijn hardlopen en wandelen, het buiten zijn mijn passie mocht er belang bij zijn of nodig zijn om te wandelen of ook te willen bewegen met de therapie behoort dat vanuit mijn passie tot de mogelijkeheden. Het is bespreekbaar. MindfulRun en mindfulwalk gecombineerd met therapie. Yoga en kickboksen gebruik ik ook om beweging en therapie te combineren. Om beter in het lijf te komen, verbinding van lichaam en ziel te versterken. Beweging en therapie, met name deze ervaringsgerichte therapie is een gouden combinatie. ik heb voor mijn scriptie daar veel postive feedback op ontvangen.

Relatie therapie oa ( EFT-relatietherapie) behoort ook tot de mogelijkheden en deze valt voor mij onder de psychodynamische therapie.Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Kim

Online therapie

De Online therapie die ik aan bied, is met name gericht op gespreksvoering. Stukje begeleiding en coaching vallen hieronder. Er zijn facetten die we van de psychodynamische therapie kunnen gebruiken de NLP, Hypnose cognitive gedragstherapie kunnen we online goed doen. Er is genoeg aan support wat online kan. 
hypnose is een onderdeel wat heel goed online kan. Wil je afvallen, je prestaties verbeteren, sport prestaties verbeteren. Er zijn heel veel mogelijkheden met Hypnose.

Wandelen en of hardlopen kan ook online al beeldbellend kunnen we samen ieder in ons eigen gebied wandelen. Met daarbij de oefeningen doen, die in het dagelijks leven welkom zijn. bewgeing en in de natuur zijn gecombineerd met therapie is dubbel zo helend.
Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

Mijn KVKnummer is: Kvk: 67705510

Ik ben lid van de BATC beroepsvereininging

BACT registratienummer: 02751

ABG zorgverleners code: 90104990

AGB praktijkcode: 90064281

Klachten en tuchtrechtnummer: 1802.2342

SoloPartners klachten en geschillencommissie lidnummer: 105258

BTW-Nummer: NL002058715B93

Kijk op mijn website daar is nog veel meer te vinden
Ik heb verschillende opleidingen gedaan.

Tr-EMI bij buco-traingen en opleidingen
Psychodynamica 

Voor de opleidingen heb ik in de jeugd hulpverlening gewerkt. Bij een orthopedagogisch instituut.
Hier ben ik op verschillende manieren met kinderen en jongeren met hun systemen aan het werk geweest.  SPW & MWD. Registraties

Specialisaties

Specialisaties

Vanuit mijn oude beroep heb ik mijn rugzak goed kunnen vullen met tal van gedragingen en stoornissen zoals Hechtings-problmatieken, autisme en autisme ververwante stoornissen. LVB doelgroep Licht verstandelijk beperkte doelgroep met de daarbij komende gedragsproblemen. Relatie tussen ouder en kind. Omgaan met agressie bij kinderen/jongeren.

Daarnaast ben ik bekend met HSP hoog senitiviteit.

De meest behandelde klachten in mijn praktijk:

  • Assertiever worden, steviger in de schoenen staan. zelfvertrouwen/zelfbeeld vergroten.

  • Inzichten om gedragingen en gevoelens helder te krijgen en daarmee gwenst gedrag en gewenste situaties creëen.

  • Het vast lopen in de communicatie op het werk en relatie.

  • HSP, hoog sensitive mensen komen om inzicht te verkrijgen en te ontdekken hoe het werkt.

  • Om trauma te verwerken, oude pijnen herinneringen die aanwezig zijn wat groei of in het hier en nu goed aanwezig zijn bemoeilijkt. Oude pijnen en overtuigingen ontdekken en ze een ander plekje of perspetief geven. Je kunt bijv denken aan: Je wilt een eigen bedrijf starten, maar het lukt niet, komen veel angsten en negatieve gedachten boven. Of terug naar school gaan, of wat het ook maar is wat je belemmert, in wat je wilt gaan doen
  • rouw verwerking 


Tarieven

De Psychodynamische Therapie is 85- per uur 

Tr-EMI: 85,- per uur
hypnotherapie of hypnosessie 120,-

Vanuit de aanvullende verzekering word ik door de meeste verzekeringen vergoed. Check dit wel eerst even.

Ligging

Mijn praktijk ligt in Oldenzaal.
Ik ontvang mensen uit de regio Oldenzaal, Twente, Hengelo, Enschede, Almelo.
Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht