Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog
Integratief Therapeut - Nootdorp - Robert
Therapie Nootdorp
Hofweegenstraat 4
2632 DL Nootdorp
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRobert | Integratief Therapeut

Therapie Nootdorp

Dat je dit leest betekent dat je de eerste moedige stap hebt gezet naar datgene wat je wil veranderen in jouw leven of datgene waar je nu echt vanaf wil. In de vervolgstappen kan en wil ik je graag begeleiden. Niks zweverigs, maar concrete doelgerichte begeleiding voor verandering aangepast aan wat voor jou nodig is. In mijn praktijk kom je in een veilige, niet oordelende en empathische omgeving.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder of neem gelijk contact met mij op voor vrijblijvende uitleg en kennismaking.

Ik ben opgeleid voor psychotherapie, counselor en coach. Deze drie-eenheid maakt het mogelijk dat ik je kan bieden wat jij op dat moment nodig hebt. Als coaching niet lukt dan zetten we 'de schep' wat dieper om met behulp van counseling of psychotherapie eerst de innerlijke blokkades op te ruimen. Zodat jij de therapie krijgt die op jou aangepast is, want iedereen is uniek.

Als integratief therapeut ben ik geschoold om technieken en interventies uit verschillende therapievormen in mijn werk te integreren. Zo kunnen naast de integratieve methode bijvoorbeeld ook EMDR (traumaverwerking / PTSS) en hypnotherapie worden ingezet. Zodat precies datgene ingezet kan worden wat voor jou op dat moment nodig is.


Jouw hulpvraag

De hulpvragen kunnen hierbij heel verschillend zijn. Je kunt je bijvoorbeeld somber of constant overspannen voelen, of veel twijfel en/of angsten hebben. Onderstaand vind je hiertoe een overzicht van de klachten en problemen waar ik je erg goed mee kan helpen. Als jouw klacht niet op de lijst staat, verzoek ik je om even vrijblijvend contact met mij op te nemen en ik kan je dan direct vertellen of, en zo ja, hoe ik je kan helpen.

Ik geloof dat je altijd verder kunt. Ik geloof dat mensen het vermogen hebben om hun eigen moeilijkheden te overwinnen. Dagelijks maak ik mee hoe groot dit vermogen voor iedereen is, maar ook hoe fijn het is als je hier hulp bij krijgt.


Aanpak op maat en jij staat centraal
Samen met jou maak ik een persoonlijk plan op maat waarin jij en jouw klacht of vraagstuk centraal staat. Aan de hand van een integratieve aanpak kijken we niet alleen naar de aanpak die bij jouw klacht past, maar ook naar de aanpak die voor jou op dit moment nodig is en die bij jou past.


Wij kijken samen naar alle aspecten die jou mens maken: jouw gedachten, gedrag, gevoel, fysiek, sociaal en wat voor jou belangrijk is in het leven. Met deze zes aspecten wordt op een concrete manier helder hoe je uit de greep van je klacht of je verleden kunt komen met als doel het heden te ervaren zonder de pijn en de blokkades waar je nu nog mee kampt.Opleiding & certificatie
Ik ben opgeleid aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie tot MasterTherapeut ECP in integratieve Psychotherapie. ECP staat voor ‘European Certificate for Psychotherapy’.

Ik ben aangesloten bij zowel de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) als de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg), waardoor er vanuit de aanvullende verzekering (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk is voor mijn behandelingen. Dit is afhankelijk van je verzekeraar en hoe je daar aanvullend verzekerd bent.Werkstijl

Vanuit mijn opleiding en ervaring pas ik verschillende methoden toe wat op dat moment nodig is voor jou. De basis is  een integratieve resultaatgerichte aanpak die afstemt op jou als individu en jouw specifieke klacht. Dus op wat jij op dit moment nodig hebt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de onderstaande methoden:

·       Integratieve therapie: dit is het uitgangspunt van mijn praktijk

·       EMDR: traumaverwerking uit de CGT ( Cognitieve Gedragstherapie)

·       Klassieke hypnotherapie: als praten over de klacht even te lastig is

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Robert

Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

Integratieve Psychotherapie
Broepscoach practitionair
CounselorCoach
Integratieve Counselor
Klassieke Hypnotherapie
Psychosociale en Medische Basiskennis
Relatietherapie 'Verbeter Je Relatie' via RINO Groep

NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg): 9237

RBZC (Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg): 200585R
AGB-code praktijk: 90068084

AGB-code zorgverlener: 90109072Registraties

Specialisaties

Specialisaties

Naast de hieronder genoemde klachten heb ik veel ervaring in het begeleiden van hoogbegaafde en hoogsensitieve mensen.

  • Angst en paniekaanvallen
  • Burnout en stress
  • Depressie en Somberheid
  • Intimiteit en seksualiteit
  • Traumaverwerking en EMDR therapie
  • Rouwverwerking en verlies
  • Relatietherapie
  • Hoogbegaafdheid en hoogsensiviteit

Tarieven

Een sessie duurt 60 minuten en kost €105. Door mijn opleiding en registratie is een gedeeltelijke vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende verzekering. Dit is wel afhankelijk van je verzekeraar en hoe je daar verzekerd bent.

Openingstijden

Maandag 9:00 -18:00
Dinsdag 9:00 -18:00
Woensdag 9:00 -18:00
Donderdag 9:00 -18:00
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Ligging

Mijn praktijk ligt in Nootdorp.
Ik ontvang mensen uit de regio Nootdorp, Voorburg, Delft, Den Haag, Zoetermeer.
Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht