Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog
Psycho sociaal/Lichaamswerk/Bewustzijnswerk - Linne - Lizet
Therapie Linne
Keulstraat 3
6067BL Linne
Stuur een bericht


✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtLizet | Psycho sociaal/Lichaamswerk/Bewustzijnswerk

Therapie Linne

Morgen, morgen ga ik het echt anders doen!
Je vraagt je af of het anders kan. Ergens weet je dat er meer in zit. Je hebt al verschillende wegen bewandeld of misschien ook niet.

In ieder geval ben je nu toe aan een volgende stap. Ik loop graag een eindje met je mee.

Mijn naam is Lizet.
Later als ik groot ben ga ik kinderen helpen om het goed te hebben, zo is het ooit begonnen. Vanuit die gedachte ben ik Orthopedagogiek gaan studeren en in de Jeugdhulpverlening gaan werken. In de praktijk bleek hoe lastig het voor ouders was om hun kind datgene te bieden wat voor een gezonde ontwikkeling nodig heeft.

Toen ik met het gedachtengoed van Past Reality Integration in aanraking kwam ging er een wereld van herkenning voor me open. Ik begreep hoe zeer het verleden ons in de greep blijft houden, ondanks al onze goede intenties.

Het was voor mij vanzelfsprekend om vervolgens de opleiding tot therapeut te volgen. Het heeft me een simpel instrument gegeven om toegang te krijgen tot datgene wat we niet verwerkt hebben en wat nog vast zit in ons lijf.

Door me te verdiepen in meer lichaamsgerichte methodes (o.a.Somatic Experience, Focussing, Tension Released Exercises) heb ik mijn vaardigheden op dit gebied verrijkt. 
Hoe wijs we ook zijn, de patronen die in ons onbewuste aan de touwtjes trekken, maken dat we niet doen wat we eigenlijk willen én kunnen. Op het moment dat je dit gaat zien verliezen ze al direct hun kracht. Een eerste stap is gezet.....

Als wij samen op pad gaan is het doel van die reis meer vrijheid voor jou. Onderweg krijg jij het inzicht en instrumentarium aangereikt om los te komen van die patronen die niet behulpzaam voor jou zijn. 

Het pad kent de volgende stappen;
- in kaart brengen wat je in je leven anders wil
- zicht krijgen op de patronen die hier in leidend zijn
- ontdekken wat er onder die patronen schuil gaat
- sturing geven aan de patronen in de gewenste richting
- ervaren van meer vrijheid

In principe ontmoeten we elkaar elke twee weken. Uiteraard bepaal jij zelf wanneer het moment daar is om met de aangereikte middelen je weg zelfstandig verder te bewandelen.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Lizet

Online therapie

Online therapie kent dezelfde route als reguliere therapie. Meestal werk ik via Skype, maar mocht voor jou een ander medium beter passen dan komen we daar beslist wel uit.
Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

Na de middelbare school heb ik de studie Orthopedagogiek gedaan, met als specialisme problematische opvoedingssituaties

Vervolgens ben ik in de Jeugdhulpverlening gaan werken en constateerde enigszins teleurgesteld dat de aangereikte adviezen vaak niet beklijfden. Kennelijk was enkel kennis niet voldoende om tot wezenlijke verandering te komen.

Nadat ik het met het gedachtengoed van Past Reality Integration in aanraking kwam begreep ik waarom we zo moeilijk loskomen van onze (overlevings)patronen. Ik heb de vierjarige opleiding gevolgd, die me heeft voorzien van een helder kader om te herkennen wat de dynamiek is die ons gevangen houdt. De rol van het lichaam en hoe deze de sleutel is om werkelijk los te komen van je patronen was de reden om me te verdiepen in meer lichaamsgerichte aanpakken. Training in onder andere Somatic experience, Tension Released Exercises en Focussing zorgden voor handvaten om toegang te krijgen tot het lichaam en hoe het lichaam te helpen om te ontladen.

Daarnaast heb ik trainingen gedaan op het gebied van werken met het onbewuste brein, zoals PSYCH-K en Live the Connection.

Vanuit mijn nieuwsgierige aard blijf ik het pad van voortdurend scholing volgen.


Registraties

Specialisaties

Specialisaties

Mensen komen met diverse klachten en vragen. Angsten, fobieen, burnout, onzekerheid, onrust, geen keuzes kunnen maken, zijnsvragen, opvoedvragen, relatieproblemen...........Wat ook de verschijningsvorm is de route is min of meer dezelfde. Ik word blij wanneer ik bij welk probleem dan ook, iemand kan laten zien en ervaren wat onder die verschijningsvorm schuil gaat. Contact kunnen maken met datgene wat zo lang weggestopt is geweest, waardoor er als vanzelf nieuwe mogelijkheden ontstaan, puur omdat er letterlijk en figuurlijk meer ruimte komt. Ervaren dat er weer wat te kiezen is in plaats van geleefd te worden. Wat een geschenk!

Tarieven

Per sessie van een uur betaal je 80,- als particulier en 100,- is het zakelijk tarief.
Ik ben aangesloten bij de NVPA. Afhankelijk van jouw verzekering kom je in aanmerking voor een gedeeltelijke vergoeding; zie hiervoor het overzicht op de site van de NVPA

Openingstijden

Maandag 9.00-17.00
Dinsdag 9.00-17.00
Woensdag 9.00-17.00
Donderdag 9.00-17.00
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging

Mijn praktijk ligt in Linne.
Ik ontvang mensen uit de regio Linne, Roermond, Sittard, Geleen, Brunssum.
Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht