Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Siety | Individueel-, Relatie-, en Gezinstherapeut/coach

Individueel-, Relatie-, en Gezinstherapeut/coach - Wateren - Siety
Therapie Drenthe - Friesland
Wateren 13
8438SB Wateren
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtTherapie Drenthe - Friesland

WAT MAAK HET LEVEN DE MOEITE WAARD? DAAR IS MAAR ÉÉN ANTWOORD OP MOGELIJK; 'DE LIEFDE'! 

Maar de liefde komt je niet ‘aanwaaien’, daar moet je wat voor doen! Dat geldt zowel voor singles met een partnerwens, als voor mensen die al een relatie hebben en zeker voor gezinnen met kinderen.

OVER DE LIEFDE....

Er zijn bibliotheken volgeschreven over geluk in de liefde. Maar zwemmen leer je ook niet uit een boekje, je moet uiteindelijk het diepe in. Let's go!

 

Een goede relatie begint bij jezelf. Hoe ben je gekomen waar je nu staat en wat heb je geleerd van al jouw ervaringen tot nu toe. Ken jezelf en weet waarom jij de dingen doet zoals je ze doet. Het is belangrijk dat je het primair goed hebt met jezelf, dat je tevreden bent met wie je bent en hoe je er uit ziet. Immers, als je geen verbinding hebt met jezelf, dan krijg je ook geen verbinding met de ander.

Een ander belangrijk thema; hoe sterker jouw sociaal-emotionele intelligentie zich heeft ontwikkeld, hoe dieper de band is die je met een liefdespartner kunt opbouwen. Maar niet alleen met een liefdespartner. Jouw sociaal-emotionele ontwikkeling is ook bepalend voor de wijze waarop jij vorm en inhoud kunt geven aan de relaties die je onderhoudt met je kinderen, familie, vrienden en collega’s.


MIJN WERKWIJZE

Iedere verandering begint met verlangen, inzicht en bewustzijn. Met behulp van de door mij zelf ontwikkelde aanpak en methodieken gaan we snel naar de essentie en houden de vaart erin.

Na het verkrijgen van inzicht en bewustzijn over jezelf en de mensen om jou heen, is het tijd om te onderzoeken wat jouw diepste wensen en verlangens zijn. Met andere woorden; wat wil ik? Dat is een heel belangrijk thema, want de ‘wil’ is de menselijke scheppingskracht en daarmee onmisbaar om in je leven doelen te realiseren. Zonder ‘wil’ ben je stuurloos!


SIETY

Voordat ik mij als zelfstandige vestigde heb ik ruim twintig jaar gewerkt in het onderwijs, sociaal cultureel werk, jeugdzorg en GGZ. Zowel in uitvoerende, beleidsmatige en management functies.

 

Vanaf 2003 werk ik als zelfstandig senior coach/therapeut, trainer, opleider en methodiek ontwikkelaar, binnen een organisatieadviesbureau waarvan ik mede-eigenaar ben. Steeds vaker krijg ik als coach te maken met vragen op het gebied van de liefde of juist het ontbreken daarvan. Dat thema is op mijn lijf geschreven en heeft mij doen besluiten Love (of) my Life te ontwikkelen en te starten. Helemaal volgens mijn eigen recept!

Uit eigen ervaring weet ik hoe ingewikkeld en lastig het is de juiste partner en de juiste relatievorm te vinden waarbinnen je je prettig en gelukkig voelt. Na enkele lange relaties heb ik vier jaar geen vaste relatie gehad en heb toen tot op de bodem uitgezocht waarom ik er niet in slaagde mijn behoefte aan een liefdespartner de gewenste vorm en inhoud te geven. Waarom ik verbindingen aanging met partners die niet ‘goed’ voor mij waren en vooral wat dat met mijzelf te maken had.

Door heel intensief en bewust dit proces – en met de nodige hulp – te doorlopen, door te focussen op wat ik diep van binnen nodig had en echt te vertrouwen op mijn eigen intuïtie, heb ik mijn levenspartner gevonden. Alweer 20 jaar ben ik daar blij en gelukkig mee, en dat gevoel gun ik jou ook!

 

Herken jij jezelf in mijn verhaal, of heb je geen zin in lange omwegen? Maak dan een afspraak met mij voor een succesvolle aanpak zonder omwegen!

Siety

Online therapie

In verband met de Corona epidemie bied ik desgewenst ook in andere vorm hulp aan. Samen kiezen we het gewenste medium: Telefoon, Skype, Facetime, Whatsapp of e-mail. Of een combinatie van voorgenoemde vormen.


Mededeling inzake corona-pandemie

Mijn praktijk is open tijdens de Corona epidemie. De RIVM richtlijnen worden als maatstaf gehanteerd. Op gepaste afstand blijven (anderhalve meter) en geen fysiek contact (geen hand geven).
Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

Opleidingen

 • Pedagogische Academie
 • HBO Management en Organisatie
 • Instituut voor Psychosynthese
 • Intensieve Orthopedagogische Gezinsbehandeling Cursussen/Certificaten/Bijscholing

 • Essentie Coaching
 • Leven met Verlies en Rouw
 • Omgaan met Burn-Out
 • Oplossingsgericht Management en Coaching
 • Pessotherapie
 • Psychodrama & Transactionele Analyse
 • Relatietherapie en Opstellingen
 • Sekse Specifiek Werken
 • Ziekte en Spirituele Bewustwording
 • Big Heart Big Mind


Werkervaring

 Voordat ik mij als zelfstandige vestigde heb ik ruim twintig jaar gewerkt in de hieronder genoemde sectoren, in zowel uitvoerende, beleidsmatige als management functies

 

 • Onderwijs: School Internaat Geestelijk gehandicapte kinderen
 • Onderwijs: Deeltijd KMBO, vroegtijdig schoolverlaters
 • Sociaal Cultureel werk: Randgroepjongerenwerk., jongeren – en meidenwerk
 • Verslavingszorg, preventie
 • Verslavingszorg, commercialisering van diensten
 • GGZ Vrouwen Hulpverlening
 • Jeugdhulpverlening: Intensieve Orthopedagogische Gezinshulpverlening

 

Vanaf 2003 werk ik als zelfstandig senior life coach/therapeut, trainer, opleider en methodiek ontwikkelaar, binnen een organisatieadviesbureau waarvan ik mede-eigenaar ben.

 

Omdat ik steeds vaker als coach te maken kreeg met vragen op het gebied van de liefde of juist het ontbreken daarvan, heb ik besloten om mij daarin verder te specialiseren. De volgende stap was om in 2016 Love (of) my Life te ontwikkelen en te starten. Helemaal volgens mijn eigen recept! Voor mij is 'DE LIEFDE' de belangrijkste drijfveer in het leven. Hierin komt alles samen van wat ik in mijn leven gedaan, geleerd en ervaren heb. Van hieruit een bijdrage leveren aan het liefdesgeluk van anderen, is de drive die mij doet gaan!

Specialisaties

Specialisaties

Ondanks (of misschien wel dankzij) mijn grote diversiteit aan banen, functies en ervaringen, heb ik er heel bewust voor gekozen anderen te helpen met thema's op het gebied van de liefde. Singles die verlangen naar de liefde, stellen die worstelen met de liefde en gezinnen waar de liefde uit balans raakt.

  

 

RELATIECOACHING VOOR SINGLES MET EEN PARTNERWENS

Jouw grote liefde vinden, daar ga ik je bij helpen. Succes in de liefde vraagt een goede voorbereiding en misschien is dit wel de belangrijkste fase naar een fijne (misschien wel levenslange) liefdesrelatie.


In deze fase van terugkijken en voorbereiden is Love (of) my Life jouw gids! Een fase die leidt tot inzicht en overzicht. Zowel in jezelf als in jouw eventuele vorige relatie(s)! Leren van het verleden is een belangrijke stap in de voorbereiding naar een fijne liefdesrelatie.

Maar vooral gaan we op zoek naar wat jij zoekt in jouw nieuwe liefde en uiteraard ook wat jij te bieden hebt. Bijvoorbeeld:

 • Jezelf goed leren kennen m.b.t. gedrag, karakter, kwaliteiten, gewoontes en eigenschappen 
 • Maar ook wensen, dromen, ambities, hobby’s, opleiding, werk, afkomst en sociaal netwerk
 • Eventueel terugkijken naar eerdere relaties, wat ging er goed en wat wil je anders?
 • Leren van de ervaringen in jouw verleden, zodat je er profijt van hebt in de toekomst.
 • Heb je een gezond zelfrespect en gevoel van eigenwaarde?
 • Heb je een reëel beeld van jezelf en reële verwachtingen van een partner?
 • Inzicht krijgen in zeven belangrijke eigenschappen die noodzakelijk zijn voor een duurzame relatie.
 • Het samenstellen van een profiel van jouw gewenste partner, wat gaat die partner jou bieden?
 • En uiteraard het samenstellen van jouw eigen profiel, wie ben je en wat heb jij te bieden?


Nu ben jij er helemaal klaar voor om jouw liefde te zoeken en te ontmoeten.

Met inzicht, overzicht en zelfvertrouwen. Je gaat je comfortzone verlaten en samen maken we een plan van aanpak, zodat je doelgericht te werk kan gaan en daarmee kostbare tijd en teleurstellingen bespaard. Er zijn natuurlijk heel veel manieren om met iemand in contact te komen, en wij gaan samen op zoek naar welke manier het beste bij jou past.

Kies je voor internet daten, dan selecteren we samen enkele van de betere datingsites en stellen een aantrekkelijk en realistisch profiel van jou samen. Als jij dat wilt, kunnen we samen zoeken naar potentiele partners en/of beslissen op welke uitnodigingen je wel of niet reageert. 

Je krijgt de support van mij die je nodig hebt. Zowel in de voorbereiding op een date, als na afloop van een date, kun je gebruik maken van mijn kennis, ervaring, handige tips en adviezen (ook telefonisch of via Whatsapp).

 

RELATIETHERAPIE

Een partner vinden is prachtig, maar een fijne relatie houden.... dat is de kunst!

Heb jij ook wel eens twijfels over je relatie? Vind je je partner nog wel aantrekkelijk, maar is het WOW gevoel voorbij? Jullie hebben steeds vaker ruzie? De gedachte: ‘is dit wel de ware?’ dwaalt steeds vaker door je hoofd? Geen zorgen, dit heeft iedereen van tijd tot tijd. Maar in hoeverre moet je je twijfels negeren? En wanneer is het tijd om actie te ondernemen? En wat kun je dan doen?


Bij relatietherapie beginnen we met het gezamenlijk onder woorden brengen wat er precies speelt in jullie situatie. Waardoor ontstaan ergernissen, verwijdering, boosheid, teleurstelling? Maar ook wat gaat er wel goed, wat bindt, waar vind je elkaar en wat staat er op het spel? Is er in de basis voldoende liefde en verlangen om het samen weer goed te krijgen? Dan kunnen we aan de slag met wat er nodig is om een structurele verbetering van jullie relatie te bereiken.

 

Voor het in stand houden van een goede relatie, is het belangrijk dat beide partners een gelijkwaardig bewustzijn hebben over de situaties die leiden tot spanningen, teleurstellingen en boosheid. Situaties die plezier en geluk in de weg staan. Daarover communiceren met elkaar geeft inzicht in waar je geluk en verbinding ervaart en wat juist voor irritatie en verwijdering zorgt. Het helpt om sneller, en op een overstijgende manier tot oplossingen te komen. 

Wat relatietherapie kan opleveren

 • Jullie leren jezelf te bevrijden van knellende patronen en daardoor jezelf en de ander beter te begrijpen.

 • Jullie ervaren overstijgend inzicht in welke processen er precies spelen binnen jullie relatie en welke (on)bewuste mentale- en emotionele patronen verantwoordelijk zijn voor jullie problemen.

 • Niet alleen wordt duidelijk wat er nodig is om het vertrouwen terug te winnen, ook komen inzichten binnen bereik die jullie in staat stellen de relatie verdieping en verbreding te geven.

 • Toegenomen individueel zelfvertrouwen geeft een basis om je eigen grenzen te bewaken en de grenzen van je partner te respecteren.

 • Een nieuwe gezamenlijke taal leidt tot meer respect, vertrouwen en betere communicatie


Het kan voorkomen dat partners erachter komen dat er onvoldoende motivatie en draagkracht is om de relatie voor te zetten. Ook dan kan ik ondersteuning bieden om op een respectvolle manier afscheid van elkaar te nemen en in harmonie samen de eventuele kinderen op te voeden.


GEZINSTHERAPIE

Opvoeding, hoe doe je dat?

Er zijn diverse situaties te bedenken waarin je als opvoeders / ouders hulp van een gezinstherapeut kan gebruiken. Of je nu een co-ouder bent, een alleenstaande ouder, een traditioneel gezin vormt of een samengesteld gezin. Op een bepaald moment kan het zo zijn dat je niet meer weet hoe je met je kinderen moet omgaan en / of opvoedsituaties kunt oppakken.


Wat levert gezinstherapie op?

 • Jullie ervaren overstijgend inzicht in welke processen er precies spelen binnen jullie relatie en gezin, en welke (on)bewuste mentale- en emotionele patronen verantwoordelijk zijn voor jullie problemen.
 • Niet alleen wordt duidelijk wat er nodig is om het vertrouwen terug te winnen, ook komen inzichten binnen bereik die jullie in staat stellen de relatie met elkaar als partner -maar ook tussen ouders en kinderen, en kinderen onderling – verdieping en verbreding te geven.
 • Toegenomen individueel zelfvertrouwen geeft ieder gezinslid een basis om de eigen grenzen te bewaken en de grenzen van andere gezinsleden te respecteren.
 • Een nieuwe gezamenlijke taal leidt tot meer respect, vertrouwen en betere communicatie.
 • Door het verkrijgen van inzicht en overzicht wordt het mogelijk een koers te bepalen naar wat je wèl wilt bereiken met je gezin, in plaats van alleen te benoemen wat je niet meer wil.
 • Als stel kom je samen op één lijn wat betreft de opvoeding van de (stief)kinderen, je leert omgaan met conflicten en met de invloeden van ex-partners op je gezin.
 • Als ouders krijg je praktische handvatten, tips, advies en inzichten over opvoedingsthema’s en gezinssystemen.
 • Bovendien ontwikkel je opvoedingsvaardigheden en een duidelijke visie op het omgaan met stiefkinderen.
 • Jullie krijgen de regie (terug) over de opvoeding en leert je vooral te focussen op wat er juist goed gaat in plaats van wat er niet goed gaat.
 • Het uiteindelijke effect is meer rust, vertrouwen, verbinding, positieve energie en harmonie binnen je gezin.

De meest behandelde relatieproblemen in mijn praktijk:

Ongeveer de helft van mijn cliënten zijn singels met een partnerwens. Thema's die vaak voorkomen zijn:

 • Hoe en waar vind ik een nieuwe liefde.
 • Angst voor en onzekerheid over het aangaan van een nieuwe relatie. Bang weer gekwetst te worden.
 • Geen inzicht in de oorzaken van het mislukken van eerdere relaties.
 • Patronen vinden in (verkeerde) partnerkeuzes en dat willen doorbreken.
 • Verlangen naar een nieuwe liefdesrelatie na het verlies van een partner en de houding van kinderen, familie, vrienden en anderen in de omgeving.
 • Allenstaande ouders die graag een relatie willen maar niet durven.
 • Hoe zorg ik er voor dat ik in een nieuwe relatie ook goed voor mijzelf zorg. Hoe bewaak ik mijn eigen grenzen binnen de relatie?
 • Hoe krijg ik weer voldoende zelfvertrouwen, nadat ik verlaten ben door mijn partner?

 

 De andere helft heeft relatieproblemen en/of gezinsproblemen.

 

Dit zijn enkele voorbeelden van de thema’s waar mijn cliënten tegen aanlopen.

Vaak zit het in onbewuste processen, oude patronen en onuitgesproken zaken en blokkades die zich naar verloop van tijd hebben opgestapeld. 

  

 • De passie is verdwenen. Wat voelen we nog voor elkaar? Is er nog genoeg basis om de relatie te behouden of niet? Hoe vinden we elkaar opnieuw?
 •  Er is veel ruzie in huis met name door verschil in omgaan met en opvoeding van de kinderen. Dit speelt met name vaak bij samengestelde gezinnen, de zogenaamde. ‘Bonusfamilies'.
 • Door de hectiek van het hebben van een gezin met jonge kinderen dreigen we elkaar kwijt te raken en uit elkaar te groeien.
 • De gevolgen voor kinderen in een nieuwe relatie en het vorm en inhoud geven aan de nieuwe gezinssamenstelling.
 • Voor de buitenwereld lijkt het alsof alles goed gaat, maar van binnen gaat het gemis aan intimiteit en seksualiteit opspelen…
 • Door ‘miscommunicatie' laaien de emoties soms hoog op. Hoe kunnen we deze patronen van ergernis en destructie doorbreken?
 • Hoe geven we vorm aan een goed ‘nahuwelijk’ in het belang van de kinderen?
 • Verandering zoals ziekte, ongevallen, werkloosheid, depressie. Als een van de partners hiermee te maken krijgt verandert het hele systeem. Hoe kom je hier samen doorheen?
 • Afhankelijkheid, isolement en symbiose. Hoe doorbreek je deze patronen zodat er weer een gezond en gelijkwaardig contact ontstaat? Met voldoende autonomie voor beiden?

Tarieven

KOSTEN OF INVESTERING?

Kosten zijn noodzakelijke uitgaven waar je doorgaans weinig plezier aan beleeft. Maar geld besteden aan het vinden van een levenspartner, het verbeteren van je liefdesrelatie of het herstellen van de harmonie in je gezin, dat is een investering in jou/jullie zelf!

De prijs van een individuele sessie – van maximaal anderhalf uur – bedraagt € 95,- en voor partnergesprekken € 125,- beiden inclusief BTW.

Voor mijn support buiten de sessies (bijvoorbeeld voor tussentijds contact – via telefoon, Whatsapp, Messenger of e-mail – voorafgaand en/of na afloop van gesprekken) spreken we vooraf en in onderling overleg een prijs af. Die prijs is afhankelijk van jouw wensen en behoefte. 

 

INTAKE/VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Uiteraard is het mogelijk om vrijblijvend kennis te maken en wederzijds te ervaren of we samen daadwerkelijk een traject starten. Zo'n kennismaking duurt maximaal een half uur en is kosteloos. 

In de praktijk gebeurt het meestal dat het kennismakingsgesprek snel de diepte in gaat en gezamenlijk besluiten we dan of we direct starten met een intake en de eerste sessie. In dat geval is de sessie uiteraard niet kosteloos en geldt het van toepassing zijnde tarief.

Openingstijden

Maandag 9 tot 21 uur
Dinsdag 9 tot 21 uur
Woensdag 9 tot 21 uur
Donderdag 9 tot 21 uur
Vrijdag 9 tot 21 uur
Zaterdag 10 tot 13 uur
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging


Reviews Therapie Drenthe - Friesland

Hieronder staan een aantal reviews over Therapie Drenthe - Friesland - Siety

rating
Waardering van 4,9 uit 5
Op basis van 16 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Erg blij met Siety haar hulp en adviezen!

Twijfels over de relatie was de reden dat ik contact met Siety heb opgenomen. Ik kon de situatie niet meer helder overzien. Moesten we in relatietherapie of moest ik hierin eerst zaken duidelijk voor mijzelf op een rijtje krijgen... Met de heldere en frisse blik van Siety heb ik besloten om eerst aan mijzelf te denken. Wat wil ik, wat zijn mijn behoeftes en waar loop ik in de relatie tegenaan?

Daar zijn we samen mee aan de slag te gaan. Siety biedt een luisterend oor, veroordeelt niet en geeft praktische tips en merkt dingen op die voor mij soms heel vanzelfsprekend waren.

Na 4 gesprekken had ik beter zicht op mijn eigen behoeftes binnen de relatie en werd het in mijn hoofd rustiger en waren zaken voor mij inzichtelijk geworden. Hier kan ik verder mee! Erg blij met Siety haar hulp en adviezen!

| 26 feb 2022
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Betrokken, sociaal en laagdrempelig

Na 12 jaar single te zijn geweest,kwam de behoefte om weer op zoek te gaan naar een partner.
Ik wist niet goed hoe ik het moest aanpakken, het voelde onwennig.

Vanuit die onzekerheid contact gezocht met Siety ' Love of my live' coach.

Een betrokken, sociaal en laagdrempelig contact, bleek na aantal gesprekken.
Ze hield me een spiegel voor, ik kreeg meer inzicht in mezelf, en in wat ik verwacht van een eventuele partner.

Het belangrijkste wat ik heb geleerd is, dat het oké is, als het om mij gaat.
Wat eigenlijk jaren niet zo is geweest.
Sindsdien een aantal dates gehad.

Nog niet een relatie, maar ik sta sterker in mijn gevoel, en vertrouw erop dat er vast iemand komt om het leven mee te delen op welke manier dan ook.

Het stuk voorwerk samen met Siety is/was van wezenlijk belang.
Vrouw 66 jaar

| 26 jan 2021
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Door Siety haar onorthodoxe benadering zijn we samen echt verder gekomen

Op zich hadden we het, na 30 jaar huwelijk allemaal mooi voor mekaar. Mooi huis, allebeide werk, geweldige kinderen en kleinkinderen. Voor de buitenwereld zag het er allemaal prima uit. Alleen van binnen ging het gemis aan echte intimiteit opspelen. Het verlangen daarnaar heeft ons bij Siety gebracht. Het uitspreken van diep weggestopte frustraties en teleurstellingen heeft de lucht opgeklaard, zodat de liefde weer echt kan stromen, gelukkig! Het was echt niet gemakkelijk, maar door Siety haar onorthodoxe benadering zijn we samen echt verder gekomen. Jammer, we hadden jaren eerder moeten komen…


| Wateren | 21 nov 2021
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


‘no-nonsens’-aanpak

Als startende ondernemer en moeder van een zoon, stond Siety naast mij, als coach. Door haar helderheid en liefdevolle ‘no-nonsens’-aanpak ging ik de juiste stappen zetten op weg naar ondernemerschap waar ik zo naar verlangde. Ze maakte me bewust van ingesleten patronen, die werkten als obstakels. Ik heb Siety ervaren als invoelend, doortastend en efficiënt. Het is een feest om met Siety te werken aan je persoonlijke ontwikkeling!!

| Diever | 19 dec 2021
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Achterstallig onderhoud met Siety

In eerste instantie kwam ik, omdat mijn kinderen bijna de deur uit zijn en ik weer verlangde naar een levenspartner. Maar al tijdens het eerste gesprek bleek dat ik door mijn bewogen leven behoorlijk wat achterstallig onderhoud heb opgelopen en verschrikkelijk moe ben. Daarom hebben we besloten eerst aandacht te besteden aan verwerking en aan mijzelf en daarna te bekijken wat er nodig is om weer een fijne relatie te krijgen. En misschien kom ik hem in de tussentijd vanzelf tegen. Dat zou ook zomaar kunnen!

| 4 dec 2021
Vond je dit een nuttige review?
Toon meer reviews
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Met fantastisch resultaat vaak als gevolg!

Op haar eigen inventieve en liefdevolle wijze laat Siety jezelf snel een duidelijke doorkijk maken naar patronen en behoeftes. Met fantastisch resultaat vaak als gevolg! Heerlijk dat iemand op zo'n betrouwbare en effectieve wijze zo snel tot de kern weet door te dringen en waardevolle tips meegeeft. Een absolute aanrader om mee samen te mogen werken.

| 12 mei 2021
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Verhelderend

Na een levenslange echtverbinding lag ik heel erg in de kreukels.

Siety gaf mij het vertrouwen en de ruimte om mijn verhalen te vertellen en de pijn onder ogen te zien en te ervaren. Dit hielp mij voortdurend in het verwerkingsproces en wat nog belangrijker was, om het verleden in perspectief te plaatsen.

We zijn aan de slag gegaan met mijn positie en rol, dat werkte verhelderend. Met de blik en de wens op een toekomstige relatie werd mij duidelijk wat ik zelf in een nieuw partnerschap belangrijk vind.

| Groningen | 4 dec 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Siety is een deskundige therapeut

Siety is een deskundige therapeut bij wie je je direct op je gemak voelt. Iedere therapiesessie is er een hartelijk en warm welkom.

Siety onderzoekt zorgvuldig je hulpvraag en luistert aandachtig. Door gerichte vragen weet zij je op 'het juiste spoor' te zetten in het bepalen (en waar nodig bijstellen) van het doel van de therapie.

Siety houdt je -op weg naar dat doel- een spiegel voor en moedigt je aan in het onderzoeken van je eigen weerstanden en kwetsbaarheden.

Soms kritisch, altijd respectvol en betrokken.

| Assen | 27 apr 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ontzettend geholpen

Voor de eerste keer naar een therapeut gaan was wel een beetje spannend, maar op het moment dat ik bij Siety binnenstapte was die spanning meteen weg.

Siety is een hele warme en vriendelijke therapeut die goed naar je luistert en vragen stelt die ik zelf nog niet had bedacht.

In totaal heb ik 4 sessies gehad en die hebben mij ontzettend geholpen, ik weet nu waar mijn verbeterpunten liggen niet alleen in een relatie maar ook in het dagelijkse leven.

Ik kan Siety van harte aanraden, de ontspannen sfeer die ze in haar sessies ontwikkeld is erg fijn. De middelen die ze je toereikt kan soms kritisch en confronterend zijn, maar is altijd met respect en om je doelen te behalen.

| 29 jul 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Blij met de gesprekken

Ik heb vier gesprekken bij Siety gehad. Waar ik vooral erg blij mee ben, is het inzicht hoe belangrijk zelfverzekerdheid, zelfvertrouwen, zelfbeeld en eigenwaarde zijn.

Sinds ik daar aan werk, merk ik dat sommige “dingen” vanzelf naar me toe komen. Heel eigenaardig. Ik ben blij met de gesprekken die ik met Siety gehad heb. Tot nu toe is het me nog niet gelukt om een geschikte partner te vinden. Het gaat me hopelijk wel een keer lukken. Ik blijf positief.

| de Boer | 25 jul 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ik sta versteld hoe snel mijn doelen gerealiseerd zijn

Op het moment dat ik bij Siety startte was mijn leven een beetje tot stilstand gekomen. Ik woonde nog thuis, was onzeker omdat mijn studie mislukt was en mijn gezondheid liet mij in de steek.

Ik verlangde wel naar verandering, maar kwam er zelf niet meer uit.

Achteraf sta ik versteld van hoe snel mijn doelen gerealiseerd zijn. Al na 4 gesprekken had ik mij opgegeven voor een nieuwe studie, mijn angsten overwonnen en zelfstandig een stageplek gevonden.

Nu ik de deur uit ga kom ik ook allemaal leuke jongens tegen op school…

Als je met Siety in zee gaat dan weet je gewoon ‘dit gaat mij lukken’, en alles gaat goed komen, heerlijk! "

| 10 apr 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Het voelde heel vertrouwd

Ondanks ik maar 1 gesprek heb gehad met Siety voelde het heel vertrouwd als ik haar al jaren kende.
Mede door dit gesprek zijn mijn ogen geopend en heb ik voor mijzelf duidelijkheid gegeven waar ik sta en waar ik heen wil gaan.

Doordat Siety zich zelf ook open stelde voor mij en op bepaalde raakvlakken ook ervaringsdeskundige is, was dit ene gesprek zeer waardevol en voldoende voor mij om in mijn relatie weer een goede basis te creëren en om daar weer op te kunnen voortborduren.

Siety, hartelijk dank en hopelijk tot ziens!

| Groningen | 7 mrt 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Meer bewust geworden van wat ik wil

Doordat ik gesprekken heb gehad met Siety werd ik me meer bewust van wat ik eigenlijk wel/niet wil in een relatie.

Doordat ik mijn ervaringen met Siety deelde kwam ik er ook achter dat het belangrijk is in een relatie mijn grenzen goed aan te geven. en het allerbelangrijkste; goed naar mijn eigen gevoel te luisteren en daar naar te handelen.

Dit heeft me geholpen een nieuwe partner tegen te komen waarbij ik helemaal mezelf kan zijn, een heel mooi gevoel!

| Assen | 27 feb 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Wij vonden de gesprekken erg fijn

Na de geboorte van ons 2e kindje zijn wij in 2 jaar tijd erg uit elkaar gegroeid. We leefden allebei op ons eigen eilandje. hadden steeds minder tijd en aandacht voor elkaar.

Door de gesprekken met Siety, zijn weer dichter bij elkaar gekomen.
Ze zorgt er voor dat je weer anders naar bepaalde dingen kijkt.

Wij vonden de gesprekken erg fijn.

Het waren meer coaching gesprekken, dan echt therapie.

| gemeente Westerveld | 23 feb 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Bij mijn eerste gesprek werd direct veel duidelijk

Bij mijn eerste gesprek bij Siety werd mij direct duidelijk waarom het mij zoveel moeite kost om de ware te vinden.

Van nature ben ik iemand die graag geeft, maar binnen mijn relaties voel ik mij ‘leeg’ gegeven. Ik werd mij bewust van het feit dat ik eerst met mijzelf aan de slag moet om – naast bewustzijn hierover – ook te leren ontvangen.

Immers als ik de behoeftes van een partner altijd boven die van mijzelf plaats, dan krijg ik nooit een gelijkwaardige relatie. En dat is toch echt wat ik wil!

Met de support van Siety heb ik sinds kort mijn ‘love of my life ‘gevonden en geniet ik met volle teugen. Ik ben zo ontzettend blij nu een man te hebben die er plezier in heeft mij gelukkig te maken!

Omdat er bij mij toch nog wat angst bestaat om deze prille liefde weer te verliezen, heb ik Siety gevraagd of ze af en toe ‘over mijn schouder meekijkt’.

Gewoon via Whatsapp, snel en gemakkelijk! "

| 30 nov 2019
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ik ben veel rustiger en opener geworden

Toen ik bij Siety kwam zat ik er behoorlijk doorheen.

Ik had het gevoel dat mijn lichaam mij in de steek liet en daar was ik behoorlijk boos over. Ik sportte lange tijd op hoog niveau en door fysieke problemen moest ik dit stoppen. Sporten was mijn lust en mijn leven, misschien wel te extreem.

Door de fysieke klachten kwam ik in het medische circuit terecht. Nu is het duidelijk wat mij mankeert en dat ik daarmee zal moeten leren leven. Tijdens dit proces ben ik mij bewust geworden van mijn binnenwereld en heb ik praktische handvatten gekregen om om te gaan met fysieke beperkingen.

Het is mij duidelijk geworden dat ik grenzen heb, ze kan voelen en daarnaar mag handelen. En dat goed, goed genoeg is.

Ik ben veel rustiger en opener geworden en heb min of meer vrede met hoe het nu is..

Thankss!


| Enschede | 18 jan 2019
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login | Aansluiten