Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog
integratieve psychotherapie - Den Bosch - Mieke
Therapie Den Bosch
Akkerpad 3
5236 VD Den Bosch


✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtMieke | integratieve psychotherapie

Therapie Den Bosch


---
Op dit moment heb ik een clientenstop.
Kijk daarom even bij een andere therapeut op deze website.
---

Mijn naam is Mieke en ik werk samen met mijn man in onze praktijk als integratief therapeut. Ik help je bewust(er) te worden van je identiteit en wie je werkelijk bent.

 

Door contact te maken met je ziel en de verbinding met je hart en je gevoel te herstellen, leer je jezelf kennen en accepteren, zodat je het leven gaat leiden dat bij jou past!

 

Ik gebruik naast  gesprekstechnieken onder andere systemisch werk, energetisch werk, NLP, hypnotherapie, regressietherapie en EMDR.

 

 

Holistische visie en werkwijze

Door een holistische visie en werkwijze werk ik snel naar de kern van de klachten. Wij hebben een uniek traject ontwikkeld waarmee je in 6 sessies gedurende 12 weken werkt aan jouw hulpvraag. Hiernaast is het volgen van losse sessies mogelijk.

 

Ik begin met een uitgebreide intake waarbij ik je snel op je gemak stel en mijn intuitie gebruik om aan te voelen wat er precies speelt. Al heel snel gaan we naar de kern toe zodat we eventuele patronen blootleggen en kunnen helen.

 

Uiteindelijk zal de focus gaan naar de toekomst en jouw dromen. Gedurende het traject maken we je bewust van je blokkades, angsten, pijn en verdriet, en brengen je in contact met je zelfhelende vermogen, zodat je de verantwoordelijkheid voor je eigen leven en je eigen geluk weer zelf in handen neemt. Ik kijk er naar uit om met je te werken!

 

Ook losse sessies zijn mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Mieke

Online therapie

Woon je ver weg of kun je om andere redenen onze praktijk niet bezoeken? Onze sessies bieden wij ook online aan via (beveiligd) videobellen (AVG-proof).
Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

Ik heb het diploma van de 4-jarige HBO opleiding tot poly-energetisch therapeut in mijn bezit en ben aangesloten bij de VIT-beroepsvereniging.

 

AGB-code praktijk: 90063027

AGB-code: 90103677
RBCZ/TCZ: 170962B
VIT-Licentienummer: 553.17.A

KVK-Nummer: 59449675Registraties

Specialisaties

Specialisaties

In onze praktijk werken wij met een uniek traject van 6 sessies.

In overleg kan hiervan worden afgeweken bijvoorbeeld wanneer er meer tijd nodig is. 

De sessies vinden in principe om de week plaats en duren 1 tot 1,5 uur.

De meest behandelde klachten in mijn praktijk:

 1. vermoeidheid/burnout klachten 
 2. (hoog)gevoeligheid (HSP)
 3. dertigersdilemma's (ook wel dertigersdip)
 4. mid-life crisis 
 5. ongewenst single zijn

Therapievormen

 • Burnout therapie
 • Coaching
 • Cognitieve gedragstherapie
 • Cognitieve therapie
 • EFT-therapie
 • EMDR-therapie
 • Gesprekstherapie
 • Hypnotherapie
 • Integratieve psychotherapie
 • Psychosociale therapie
 • Psychotherapie
 • Systeemtherapie
 • Therapie

Behandeling van


Tarieven

Een traject van 12 weken met 6 sessies kost 720 euro. Betalingen in deelfacturen. Vanuit de aanvullende zorgverzekering worden deze sessies (deels) vergoed.

 

Ook losse sessies à 100 euro zijn mogelijk.

Openingstijden

Maandag 10:00 - 16:00
Dinsdag 10:00 - 16:00
Woensdag 10:00 - 16:00
Donderdag 10:00 - 16:00
Vrijdag 10:00 - 16:00
Zaterdag -
Zondag -

Ligging

Mijn praktijk ligt in Den Bosch.
Ik ontvang mensen uit de regio Den Bosch, Rosmalen, Sint-Michielsgestel, Oss, Schijndel.
Reviews Therapie Den Bosch

Hieronder staan reviews over Therapie Den Bosch - Mieke

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 3 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ontzettend vooruit geholpen

Nadat ik lange tijd heb rondgelopen met depressieve klachten en de bijbehorende zwaarste medicatie hiervoor kwam ik bij Mieke terecht.

 

Halverwege de eerste kennismaking voelde zij al gelijk aan mij waardoor ik me niet goed voelde en daardoor konden we meteen aan de slag met de kern.

 

Met haar hulp heb ik bepaalde dingen leren loslaten in mijn leven, alles een juiste plek kunnen geven en meer grip krijgen op de positieve dingen in mijn leven.

 

Ook heeft Mieke me weer de moed gegeven om te beginnen aan een HBO studie. Ik ben volledig van de medicatie af en als ik nu een keer een slecht moment heb zal ik niet denken dat het me niet meer gaat lukken, maar weet ik wat ik moet doen voor mezelf om me weer goed te gaan voelen en door te gaan met wat ik leuk vind.

 

Het fijnste aan het traject met Mieke was dat ik me vanaf het begin veilig en gehoord voelde. Ook heb ik nooit het gevoel gehad dat ik dingen moest, alles kon op mijn eigen tempo. Deze hele ervaring heeft mij ontzettend vooruit geholpen in mijn leven en dat had iemand anders niet voor me kunnen doen.


| Den Bosch | 16 mei 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Fantastisch geholpen

Na een heel heftige periode van zorg, spanning en verdriet was ik mezelf behoorlijk kwijt. Antwoord krijgen op de toch al niet zo eenvoudige vraag “wat zijn voor mij de meest essentiële dingen in het leven?” lukte me niet alleen.

Daar heeft Mieke mij fantastisch bij geholpen; op een ontzettend warme, ontspannen maar duidelijke wijze heeft ze me aan de hand genomen en gaandeweg steeds een beetje meer losgelaten.

Ik heb stappen gezet naar groei, ben weer meer energiek, en kan voortaan zelf de vinger op de zere plek leggen. Mijn focus is weer terug en ik heb geleerd wat liever te zijn voor mezelf….


| Kaatsheuvel | 7 nov 2018
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ontzettend veel stappen gemaakt

Voordat ik bij Mieke kwam was ik al enige tijd in ‘gevecht’ met mezelf. Ik was mezelf behoorlijk kwijt: ik was niet fit, emotioneel overbelast en had totaal geen goede balans tussen werk en privé. Achteraf denk ik dat ik op het randje van een ‘burn-out’ balanceerde.

Een vriendin adviseerde me om een gesprek aan te gaan met Mieke. Al direct tijdens het eerste contact voelde ik me erg op mijn gemak.

Samen met Mieke heb ik ontzettend veel stappen gemaakt: ze heeft me geleerd om mezelf te accepteren en lief te hebben, om om te gaan met ‘oud zeer’ uit mijn verleden en om beter te luisteren naar de stem van mijn intuïtie. Zaken waar ik haar ontzettend dankbaar voor ben en die mijn leven hebben veranderd!


| Den Bosch | 30 nov 2018
Vond je dit een nuttige review?

Tips van Mieke: