Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Angela Nollen | Psycho-Therapeut en Coach/trainer

Psycho-Therapeut-en-Coach-trainer-Almere
Wilhelm Rontgenstraat 14
1341 BC Almere
angela-nollen@datzitzo.com
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtTherapie Almere

Relatieproblemen, Verliefdheid, Echtscheiding, Opvoeding, Rouwverwerking, Concentratieproblemen, ADHD/ADD, Pubers, Werkdruk, Burnout, Onzekerheid, Levensdoelen en Depressie.

    

Mijn naam is Angela Nollen 49 jaar en ik heb gestudeerd aan de academie voor Psychodynamica en ik ben werkzaam als therapeut, vertrouwenspersoon en coach op diverse terreinen al ruim 20 jaar.

 

Ik ben gespecialiseerd op het gebied van burnout en een van de methoden die wij kunnen gebruiken is de Holistische aanpak!

Daarnaast ontvang ik vooral veel stellen voor relatietherapie.


Over mij

Ik ben geboren en opgegroeid in Brabant. Volwassen geworden in Zeeland en geluk gevonden in Almere-Hout. Trotse moeder van 4 prachtige kinderen met ieder zijn eigen dynamiek.  Mijn praktijk is gelegen in Almere-Hout. Ik ontvang hier voornamelijk mensen uit Almere en 't Gooi. Maar ook ver daar buiten hebben mensen de weg gevonden naar mijn praktijk. Makkelijk bereikbaar vanaf de A6 en A27 en gratis parkeren voor de deur. Ook de bus stopt 50 meter van mijn praktijk. 

 

Ik ben een betrokken, integer en een communicatief sterke persoon. Mensen vinden dat ik door mijn openhouding vertrouwen uitstraal en dat ik snel de kern pak waar iemand mee zit. 

 

Ik werk laagdrempelig en doelgericht. Door de vragen die ik stel kom je vaak al tot een eigen oplossing.  Ik zet verschillende methoden en werkvormen in die aansluiten bij het moment, bij jouw thema en passen bij jou als persoon. 

REVIEWS

 

Collega Rick van der Hel:

 

Ik heb Angela leren kennen als een warme persoonlijkheid met een zeer sterk intuïtief vermogen. Angela haar kracht is om de mens te verbinden met zichzelf en wat ons wezen vormt. Angela is hoog sensitief wat betekent dat ze geboren is met "Hardware" die relatief veel van wat er wordt waargenomen verwerkt. Hierdoor neemt zij scherper waar dan de gemiddelde mens en daardoor genuanceerder. 

 

Daarbij is Angela gespecialiseerd in verschillende therapieën zoals Neuro-Liguïsch Programmeren, Metastaten en Neurosemantiek, Neuro verwijst naar je hersenen en zenuwstelsel. Het is onze neurologie, die ervoor zorgt dat we de betekenissen die we geven ook daadwerkelijk voelen, ervaren en naar buiten brengen. Ik ben trots om samen met Angela de cursussen te mogen geven in Frankrijk bij "Maak Verbinding"

 

Cliënten:

 

Anouk:

Angela's vraagstelling vond ik zo sterk. Dit gaf mij zoveel inzicht in mezelf dat ik heel snel bij de kern van mijn probleem kwam. Angela geeft niet op en blijft aan je zijde tijdens je proces. Ook tussen onze afspraken door is ze altijd bereikbaar via de mail of app.  Ze is doortastend maar ook biedt ze een veilige omgeving. 

 

Roy: 

Deze mevrouw is een hele goede en oprechte therapeut. Ik had allange tijd last van een burnout en depressie maar Angela heeft mij hieruit getrokken. Ze is scherp en durft een spiegel voor te houden. Ook het holistische programma wat Angela toepast heb ik zeer positief ervaren. 

 

Jasper:

Angela is zeer vakkundig en weet precies hoe ze te werk gaat. Doordat Angela rust en vertrouwen uitstraalt kon ik mezelf openstellen voor verandering.  Het is voor mij echt een investering geweest in mezelf en mede dankzij Angela heb ik grote stappen durven zetten naar de toekomst.  

Online therapie

Online therapie werkt ook heel goed. Dit vind plaats via zoom,  skype, meetings enz.   Je ontvangt van mij een link zodat jij heel gemakkelijk kan inloggen  Je blijft in je veilige omgeving en je hoeft niet te reizen. Ook is het mogelijk dat je per keer aangeeft of je de ene keer komt in mijn praktijk en de andere keer een online afspraak wilt plannen..
Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

 • Academie voor Psychodynamica


Registraties

Therapievormen

 • Angst therapie
 • Burnout therapie
 • Coaching
 • Cognitieve gedragstherapie
 • Cognitieve therapie
 • Cursussen en trainingen
 • Depressie therapie
 • Eetstoornis therapie
 • Gedragstherapie
 • Gezinstherapie
 • Jongerentherapie
 • Kindertherapie
 • Life Coaching
 • Loopbaancoaching
 • Personal coaching
 • Psychotherapie
 • Relatietherapie
 • Rouwbegeleiding
 • Therapie

Behandeling van


Tarieven

 • Individueel € 88,- per sessie (1 uur)
 • Relatietherapie € 125,- per sessie (1,5 uur)

Openingstijden

Maandag 09.00 - 18.00
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 18.00
Vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag -
Zondag -

Ligging

Reviews Therapie Almere

Hieronder staan een aantal reviews over Therapie Almere - Angela Nollen

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 6 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Met veel geduld en liefde maar ook duidelijk en rechtvaardig

Wij zijn ontzettend dankbaar dat Angela ons zo geholpen heeft bij onze gezinssituatie (samengesteld). De kennis en de betrokkenheid is erg groot van haar. Ze heeft ontzettend veel ervaring en legt de vinger op de juiste plek. Dit doet ze met veel geduld en liefde maar ook duidelijk en rechtvaardig. Je kunt altijd op Angela rekenen, zelfs op zondagen als het even moeilijk gaat. Wij hebben de relatie-therapie online gedaan en dat kunnen wij echt aan iedereen adviseren.
Groetjes uit Groningen
Bart en Evelien

| Groningen | 18 mei 2022
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Zeer goede ervaring

Ik heb een zeer goede ervaring bij deze therapeut.

Na een lang traject van instellingen ben ik bij Angela terecht gekomen. Ik had last van zware depressies waar ik al jaren in vast zat. Angela luisterde echt naar mij en stelde hele kritische vragen.

Hierdoor heb ik mezelf kunnen analyseren zodat ik ook echt tot de kern kwam van mijn depressie. Angela was ook altijd bereikbaar tussen onze afspraken door zodat ik niet vast bleef zitten maar in beweging kwam. Ze heeft echt liefde voor haar vak.


| Bussum | 29 sep 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Bedankt voor al jouw steun in onze relatie

Lieve Angela,
Bedankt voor al jouw steun in onze relatie!
Alles kan en mag gezegd worden en je luistert met respect naar beide partners.
Je bent duidelijk en je draait er niet omheen.

Door jouw openhouding hebben wij alles op tafel kunnen leggen. De 6 sessies waren echt doelgericht. Nooit gedacht mijn gevoel weer terug te krijgen voor mijn man. Ook is Angela elke dag te bereiken zonder extra kosten, als je moeilijke momenten hebt.

Ik raad aan eerst bij Angela in therapie te gaan voor dat je een beslissing neemt om te scheiden. Maar ook gewoon als je relatie niet is wat je verwacht.! We hebben zoveel diepgang gekregen in onze relatie.
Bedankt 🙏 Angela

| Laren | 24 mei 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ze is vakkundig en laagdrempelig

Angela weet snel de kern te vinden van de relatieproblemen. Ze is vakkundig en het contact is laagdrempelig. Relatietherapie bij haar kan een boost geven voor iedere relatie!!


| Zeewolde | 7 jan 2019
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Een echte aanrader

Angela is een echte aanrader!

Ze is betrokken, integer en werkt doelgericht. Onze relatie zat helemaal vast. Angela weet heel goed 2 mensen weer tot elkaar te brengen. Door confronterend te zijn maar ook heeft ze ons geleerd dat we onszelf weer kwetsbaar op durven te stellen naar elkaar.

Geen eindeloze sessies maar volgens een doordacht programma.


| Almere | 12 sep 2018
Vond je dit een nuttige review?
Toon meer reviews
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Graag wil ik Angela aanraden

Graag wil ik Angela aanraden
Ze is een lieve en eerlijke therapeut. Ze heeft mij geleerd dat angsten je toekomst in de weg staan. Ik heb grote stappen gezet en jij hebt mij bij de hand genomen . Ik voel me weer vrij.
Je bent een topper


| Almere | 2 dec 2018
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


Interview

Lees hieronder het interview met Angela Nollen .
praktijk


1. Waar zit je praktijk?

Ik heb een praktijk in Almere-Hout.2. Welke gebeurtenis in je leven is belangrijk voor je geweest?

Er zijn verschillende gebeurtenissen belangrijk voor mij geweest.
Verhuizing, liefde, verlaten worden, trouwen, kinderen, werk, ziekte, overlijden enz.

Het hele leven is een leerproces van persoonlijke groei.

1 vd de gebeurtenissen is ook een verhuizing geweest vanuit een vertrouwde omgeving naar een internationale omgeving.


Waarheden en overtuigingen vanuit je eigen omgeving en opvoeding verdwijnen als sneeuw voor de zon. Je moet je leren openstellen voor waarden en normen van elk mens zonder te oordelen.


Elk mens heeft zijn eigen achtergrond, cultuur, opvoeding, overtuiging.
Hierdoor leer je loslaten, accepteren en aanpassen! Je komt erachter dat "de Waarheid" niet bestaat.

 

Door mijn opleiding en verhuizing op jonge leeftijd heb ik geleerd om overtuigingen die mij beperkte los te laten. Dat gaf mij nieuwe inzichten bij het maken van keuzes in mijn verdere leven.
Je ervaart vrijheid i.p.v. blokkades van angst en onzekerheden. Na Inzicht Komt Uitzicht!!3. Waarom ben je therapeut geworden?

Ik ben therapeut geworden omdat ik het belangrijk vind om verbinding te maken met de mens.
Zonder verbinding in het leven is er "leegte". In mijn praktijk zie ik dat mensen op zoek zijn naar verbinding. Verbinding met hun partner, kinderen, vrienden , collega's enz.


Het is belangrijk om eerst de verbinding te maken met jezelf.
Dan pas weet je echt wie je bent en wat je nodig hebt in je leven.


Het is ontzettend mooi om verandering te zien bij mijn cliënten. Mensen die hun angsten en depressie overwinnen en grote stappen vooruit maken. Echtparen die elkaar weer terugvinden na relatie-therapie.4. Wat vind je het fijnste aan je vak als therapeut?

Het mooiste aan mijn vak is dat ik "de mens" echt leer kennen zonder masker.5. Wat is je meest opmerkelijke ervaring als therapeut?

De meest opmerkelijke ervaring als therapeut is dat "de mens" tot veel meer in staat is dan hij/zij zelf denkt.
leven


1. Hoe zie jij jezelf over 5 jaar? En over 10 jaar?

Over 5 jaar zie ik mezelf nog steeds aan het werk als therapeut.
Verbinding leggen van mens tot mens dat is mijn grootste drijfveer.

Ik weet niet waar ik sta over 10 jaar omdat ik graag wil leven in het moment.
Als je te veel bezig bent met de toekomst dan vergeet je te genieten van het moment.2. Wat zijn je hobby's? Wat doe je in je vrije tijd?

Ik sport 3x per week en ik vind koken erg leuk!3. Heb je een partner en/of gezin?

Ik heb een partner en 4 kinderen met ieder zijn eigen dynamiek!4. Ben je zelf ook wel eens in therapie geweest / heb je wel eens coaching gehad. Hoe was dat?

Jazeker, tijdens mijn opleiding 25 jaar geleden en dat was heel erg confronterend! Maar het heeft mij ontzettend veel inzichten gegeven in mijn leven.5. Wat voor ander beroep zou jij graag willen doen, als je geen therapeut was geworden?

Er is geen mooier beroep dan therapeut!!
inspiratie


1. Wie vind je inspirerend?

Mandela, Jezus, Dalai Lama, Moeder Teresa enz.
Begrip en respect voor elkaars cultuur, geloof!
Islam, Boeddhisme, Hindoeisme, Christendom, Jodendom, enz.
Zolang de boodschap vanuit het hart "liefde" wordt verteld.
Het hart is rood en we moeten dus niet zwart / wit denken.2. Wat is jouw tip om je gelukkig te voelen?

Verbinding met jezelf!!
Gebruik je talenten in je leven en laat deze niet verloren gaan.


Zoek een goede therapeut om deze talenten te ontwikkelen zodat angsten niet langer je leven beheersen.
Ben je niet happy in je relatie, zoek een goede relatie-therapeut om de geborgenheid en veiligheid weer bij elkaar terug te vinden.
Psycho-Therapeut-en-Coach-trainer-Almere

Contact met Angela

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Stuur een bericht

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login | Aansluiten