Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Jorn | gespreks-en relatietherapeut

gespreks-en-relatietherapeut-Aarschot
Therapie Aarschot
Gasthuisstraat 51 (parkeermogelijkheden in de omgeving)
3200 Aarschot
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtTherapie Aarschot

Ik ben Jorn en meer als 10 jaar werkzaam als klinisch therapeut in Aarschot. Ruim 20 jaar geleden studeerde ik af als klinisch orthopedagoog (visum  FGOV: 294687). Daarna was ik werkzaam als onderzoeker aan de KU Leuven, gaf les in verschillende onderwijsdomeinen en was gedurende 15 jaar afdelingshoofd- en directeur van een centrum voor ambulante revalidatie.

Sinds 3 jaar werk ik voltijds als therapeut in combinatie met een opleiding theologie en religie wetenschappen aan de KU Leuven en een Ma-na-ma permanente vorming voor psychoanalytische therapie aan de UGent.

Zowel voor persoonlijke-, relationele-, opvoedingsproblemen of persoonlijkheidsonderzoek kan u bij mij terecht. Doorheen mijn werkzaamheden kwamen uiteenlopende problemen aanbod:

persoonlijke problemen: depressie, melancholie, burn-out, verlies van zin, borderline, narcisme rouwverwerking, eetstoornissen, dwangstoornis, psychose, autisme, schizofrenie, allerlei verslavingsproblemen, angstklachten, gebrek aan zelfvertrouwen en initiatief, e.a.

relatie-en huwelijksproblemen: communicatie-en afstemmingsproblemen, overspel, einde van een relatie verwerken, hoe mijn relatie redden, verlies van een geliefde, ongeluk in de liefde, e.a. 

opvoedingsproblemen: afstemmingsproblemen tussen kind en ouders, omgaan met grenzen, diagnose van mijn kind en hoe er mee omgaan, moeilijk gedrag van kinderen, problemen op school, e.a.

persoonlijkheidsonderzoek: wie ben ik in een relatie? Waarom kom ik altijd in dezelfde problemen terecht? Waarom voel ik mij zo ongelukkig? Moet ik die medicatie nu voor altijd nemen? e.a.


Afspraak maken kan via mail jorn-therapie@datzitzo.com. Er wordt dan gezocht  naar een geschikt moment voor een eerste gesprek. Bij dringende situaties kan de dag zelf een afspraak worden vastgelegd.

Tijdens de eerste gesprekken worden de moeilijkheden verkend en wordt er een inschatting gemaakt over het verloop van het traject. Samenwerking met andere instanties kan daarbij een must en noodzakelijk zijn. Na deze preliminaire gesprekken wordt gekozen voor een bepaalde therapie of een combinatie van therapieën. 

In overleg maar ook afhankelijk van die eerste gesprekken wordt beslist om over te gaan tot een directe oplossingsgerichte therapie, een gesprekstherapie of therapie op basis van de klassieke psychoanalytische methode. Sowieso wordt tijdens deze geprekken ook ruimte gemaakt voor diagnostiek om het spreken en de behandeling verder te richten. Deze diagnostiek kan indien gewenst ook verder resulteren in een persoonlijkheidsonderzoek.

Naast de eerder persoonlijkheidsgerichte therapieën is ook relatietherapie mogelijk. In vele gevallen worden deze verschillende methodes aangewend om personen tot een betere afstemming tot de naasten of de persoon in relatie beter bij zichzelf aanwezig te laten zijn. 

Jorn

Online therapie

Per mail wordt een moment afgesproken voor online therapie. Bij aanvang van de therapie ontvangt u een link voor dat gesprek.


Mededeling inzake corona-pandemie

Tijdens de corona-pandemie is mijn praktijk voor dringende en noodzakelijke begeleidingen open zonder enig probleem kunnen openblijven.

Er wordt vandaag een afstand van minimaal 2 meter voorzien en de praktijkruimte wordt na elke begeleiding gelucht en ontsmet.

Mondmaskers en handgel zijn aanwezig.
Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

Visumnummer FGOV: 294687
Master in de kllinische orthopedagogiek.
Vlaamse Verenging van orthopedagogen (VVO-nummer:1710130).
Bachelor in de theologie en religiewetenschappen.
Ma-na-ma permante vorming voor psychoanalytische therapie

Tarieven

  • Eerste afspraak: 65 euro (duurtijd 60 minuten)

  • Preliminaire gesprekken: 65 euro (duurtijd 50 minuten) 

  • Individuele therapie: 55 euro voor een gebruikelijke sessie (duurtijd 40 minuten tot 50 minuten) tot 65 euro (duurtijd 60 minuten) tot 110 euro (duurtijd 100 minuten)

  • Relatietherapie: 110 euro per sessie (duurtijd van 80 minuten tot 100 minuten)

  • Persoonlijkheidsonderzoek: 12 sessies van 65 euro (duurtijd 55 minuten) met indien gewenst een schriftelijk verslag (verslagtijd van 4 uren voorzien: 60 euro per uur)

Openingstijden

Maandag 9u tot 13u en 14u tot 17u en 21u tot 23u
Dinsdag 9u tot 13u en 14u tot 18u en 19u tot 22u
Woensdag 9u tot 13 u en 18u tot 22u
Donderdag 9u tot 13u en 18u tot 22u
Vrijdag 20u tot 23u
Zaterdag 9u tot 13u en 18u tot 22u
Zondag enkel voor dringende afspraken

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


Tips van Jorn:© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login | Aansluiten