Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog
Relatie-en gezins therapeut - Waddinxveen - Jeroen
Therapie Waddinxveen
Mozartlaan 2-4
2742 BN Waddinxveen
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtJeroen | Relatie-en gezins therapeut

Therapie Waddinxveen

Mijn naam is Jeroen. In mijn praktijk in Waddinxveen behandel ik op een systeemgerichte manier mensen met allerlei soorten problemen.

 

Ik begeleid ik gezinnen en individuen die problemen ervaren met zichzelf of in relatie tot anderen. In mijn praktijk behandel ik dus mensen met stress, burn out klachten, angsten, somberheid en relatieproblemen.In mijn praktijk lever ik zorg op maat, dit betekent dat uw vraag centraal staat en we samen gaan bepalen op welke manier we aan deze vraag gaan werken.

 

Samen gaan we op weg om te ontdekken wat maakt dat iets je zo raakt.

Het is vaak heel verhelderend om met een buitenstaander te praten over wat er speelt of heeft gespeeld, om daarna weer op goede manier verder te kunnen.

 

 

Therapie

Vaak is het een hele stap om in therapie te gaan. Dit is een veelgehoorde opmerking die mensen maken. Toch geven ze vaak aan dat ze wilden dat ze dit eerder hadden gedaan. De therapie die ik geef zal jouw problemen in samenhang met je omgeving bezien.

 

Ik geef relatietherapie middels EFT(emotion focussed therapy), een van de nieuwste behandelvormen.

 

 

Vergoeding

Ik ben aangesloten bij de NVPA, waardoor de therapie bij een aanvullende verzekering door een groot aantal verzekeraars wordt vergoed.

 

Mensen uit de regio Waddinxveen, Gouda, Reeuwijk, Boskoop, Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer en verder weten mij te vinden. Je bent welkom in mijn praktijk, maar er is ook therapie aan huis mogelijk.

Specialisaties

Specialisaties

Als systeemtherapeut ben ik vooral gespecialiseerd in relatie en gezinsproblematiek.

Daarnaast behandel ik individuele problematiek op een systeemgerichte manier. Dit betekent dat ik altijd het perspectief van van voor jouw belangrijke anderen erbij zal halen.

Door de jaren heen ben ik met allerlei soorten therapie in aanraking gekomen. Een vorm van behandeling die mij vooral aanspreekt is schematherapie. Dit is een vorm van therapie die op een inzichtgevende manier jou bewust laat worden van de oude schema's en boodschappen die je in het hier en nu nog sturen.

Voor mij is iedere therapie weer een ontdekkingsreis die je als therapeut en klant samen mag gaan ervaren. 

De meest behandelde klachten in mijn praktijk:

-Relatieproblemen
-Levensfaseproblematiek
-Angstproblemattiek
-Persoonlijkheidsproblematiek
-Innerlijke conflicten en dilemma`s

Tarieven

  • Individuele therapie: € 95,- (60 min)

 

  • Relatietherapie: € 130,- (60 min) 

 

  • Gezinsgesprekken: € 130,- (60 min)

 

Openingstijden

Maandag in overleg
Dinsdag in overleg
Woensdag in overleg
Donderdag in overleg
Vrijdag 08.30-17.30
Zaterdag -
Zondag -

Ligging

Mijn praktijk ligt in Waddinxveen.
Ik ontvang mensen uit de regio Waddinxveen, Gouda, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den IJssel.Reviews Therapie Waddinxveen

Hieronder staan reviews over Therapie Waddinxveen - Jeroen

rating
Waardering van 4,8 uit 5
Op basis van 8 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Jeroen heeft mij heel goed geholpen

Jeroen heeft mij heel goed geholpen.

Hij had snel door wat mijn situatie was, en wat mij beklemde. Hij liet mij terugdenken aan de stappen die ik had gezet om die situatie te creëren.

Al snel kreeg ik helder voor ogen wat ik moest doen om mij weer goed te kunnen voelen. Hij stuurde mij op pad met een concreet advies.

| Den Haag | 5 jan 2022
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Jeroen luistert naar je en geeft je handvatten

In mijn wandeling naar zelfacceptatie kwam ik tijdens het zeer hobbelige pad Jeroen tegen.

Ik vond hem toen ik hem nodig had en zijn aanpak en manier van werken paste bij mij.

Zijn heldere uitleg hoe bij mij de vork in de steel zit, zijn vertrouwen in mijn toekomst, zijn doortastendheid hebben mij wederom mooie inzichten gegeven.

Jeroen luistert naar je, pakt aan waar je mee worstelt en geeft je stof tot nadenken en handvatten om je weg verder bewandelen.

| Waddinxveen | 16 jan 2021
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Heel blij met deze ondersteuning in ons gezin

Door de gesprekken met Jeroen hebben wij meer inzicht gekregen in onze gezinssituatie.

Hierdoor hebben wij veel meer begrip voor elkaar en is er meer rust in huis.

Wij zijn heel blij met deze ondersteuning in ons gezin en ervaren dit als heel waardevol!

| Waddinxveen | 17 jan 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ik voel me vrij en op mijn gemak

Inmiddels heb ik 6 gesprekken gehad. Jeroen weet mij op m'n gemak te stellen zodat ik me vrij voel te zeggen wat ik denk, voel, ervaar. Het zijn goede gesprekken die ik als zinvol en leerzaam ervaar. Goede analyses van Jeroen en voldoende stof om over na te denken en in de praktijk toe te passen.


| Hardinxveld-Giessendam | 4 jan 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ongezonde patronen in ons gezin doorbroken

Jeroen wist goed contact te leggen met alle leden van ons gezin.

Mijn mannen die erg kritisch waren voor hulpverlening wist Jeroen op een hele mooie manier te bereiken. Ze waren erg open in de gesprekken met hem. Dit heeft de ongezonde patronen in ons gezin weten doorbreken.

Jeroen weet hoe hij iemand in zijn/haar kracht kan zetten.


| Gouda | 8 mrt 2017
Vond je dit een nuttige review?
Toon meer reviews
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Een aanrader voor iedereen

Jeroen heeft ons er super goed weer er bovenop geholpen.

 

Hij had ons snel door en haalde het onderste uit de kan om alle problemen en situaties op te lossen of ons te laten zien hoe het ook anders kan.

Wat ons betreft een aanrader voor iedereen.


| WADDINXVEEN | 27 feb 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Deskundig, professioneel en betrokken

Jeroen verstaat de kunst om zich onpartijdig op te stellen. Hij geeft beide partners de ruimte en respect zonder een kant te kiezen. Hij kijkt naar de patronen die zich tussen de partners afspelen en vermijd de 'wie heeft gelijk' discussies.

Jeroen kan soms wat 'wollig' praten en langer uitweiden. Maar ik heb hem als zeer deskundig, professioneel en betrokken ervaren. Ik zou hem zeker aanraden.


| Anoniem | 16 mrt 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Jeroen heeft mij enorm geholpen

Jeroen is letterlijk en figuurlijk goed benaderbaar. Zorgt dat je snel op je gemak bent en neemt de tijd. Vanzelfsprekend is hij heel kundig. Kan zich goed inleven in de situatie . Het heeft mij enorm geholpen.


| Waddinxveen | 5 apr 2017
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


Tips van Jeroen:Interview

Lees hieronder het interview met Jeroen .
praktijk


1. Waar zit je praktijk?

In Waddinxveen.

 

Hier ontvang ik mensen uit de regio Waddinxveen, Boskoop, Reeuwijk, Gouda, Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Zoetermeer en verder.2. Welke gebeurtenis in je leven is belangrijk voor je geweest?

Een gebeurtenis in mijn leven die belangrijk voor mij is geweest, is mijn reis naar Amerika toen ik 22 was. In mijn eentje ben ik daar naartoe gegaan. En terwijl het heel spannend was, heb ik dat toch gedaan.3. Waarom ben je therapeut geworden?

Ik ben therapeut geworden omdat ik ervan hou om echte gesprekken te voeren met mensen, samen op zoektocht te gaan en ontdekkingen te doen. Regelmatig is het zo dat ik zelf ook weer nieuwe dingen ontdek in mijn gesprekken met klanten, die ontdekking of ervaring neem ik dan mee in mijn contact met volgende klanten.4. Wat vind je het fijnste aan je vak als therapeut?

Het fijnste vind ik de werkrelatie die je opbouwt met mensen. Als deze goed tot stand komt kun je binnen die veilige relatie echt stappen zetten in de ontwikkeling van de dillema`s waar een individueel of een relatieprobleem je voor zet.

 

Ik zie deze problemen als een mogelijkheid voor groei. Dit betekent niet dat dit altijd betekent dat je bij elkaar blijft, maar je dan vaak wel beter uit elkaar gaat.
leven


1. Wat is het leukste wat je vandaag/gisteren hebt gedaan?

Het leukste wat ik gisteren heb gedaan is in mijn 36 jaar oude BMW rijden. Als zoon van een restaurateur hou ik van oude spullen. Heerlijk als de motor start en ik rustig van de geur en het geluid kan genieten.2. Hoe zie jij jezelf over 5 jaar? En over 10 jaar?

Over vijf jaar zie ik mijzelf als een therapeut die steeds meer de vruchten van zijn leeftijd gaat plukken. Ik merk dat naarmate de jaren verstrijken ik meer tot rijping kom. Over tien jaar hoop ik nog meer gerijpt te zijn-: )3. Wat zijn je hobby's? Wat doe je in je vrije tijd?

Naast therapeut ben ik karate instructeur en train ik een aantal maal per week. Naast karate doe ik ook aan volleybal. In mijn vrije tijd doe ik daarnaast wat veel gewone mensen doen.4. Waar word jij blij van?

Ik word blij van mijn beroep, de mensen om mij heen en de natuur. Ik ben dankbaar voor veel dingen in mijn leven. Laatst las ik een artikel van een man die eerst blind was en toen doof werd, maar toch genieten van een warme douche of lekker eten. Toch nog dankbaar kon zijn ondanks dat hem dit was overkomen. Ik probeer een voorbeeld aan deze man te nemen.5. Ben je zelf ook wel eens in therapie geweest / heb je wel eens coaching gehad. Hoe was dat?

Voor mijn opleiding tot systeemtherapeut ben ik zelf in leertherapie geweest, dit was een vereiste voor het kunnen behalen van de opleiding. Ik heb dit als zijnde zeer leerzaam ervaren. Dit aangezien ik nu van binnenuit heb mogen ervaren hoe het is om van therapie te kunnen profiteren.6. Wat voor ander beroep zou jij graag willen doen, als je geen therapeut was geworden?

Dit is een lastige, ik denk dat ik dan in de restauratie of de bouw was gegaan. Daarnaast heb ik ook wel een passie voor auto`s en motoren. Gelukkig is mijn pad in de richting van therapie geven gegaan.
inspiratie


1. Wie vind je inspirerend?

Ik leer van heel veel mensen, ook van mijn klanten. Inspiratie komt voor mij uit veel mensen. Wellicht dat ik mijn karate instructeur erg inspirerend vind omdat het een wijs man is die positief in het leven staat.2. Jouw favoriete boek en boekentips?

Ik heb geen favoriet boek, vind heel boeken boeiend.3. Jouw favoriete film en waarom?

Geen favoriete film, zelfde antwoord als bij boeken-:)4. Jouw favoriete spreuk / quote?

I am not impressed by money, social status or jobtitle. I'm impressed bij the way someone treats other human beings.5. Wat is jouw tip om je gelukkig te voelen?

Om je gelukkig te kunnen voelen zul je moeten leren verdragen dat je je ook regelmatig ongelukkig zult voelen. Het een kan niet zonder het ander. Probeer alle gevoelens te accepteren en te onderzoeken, ze proberen je iets te leren.
Relatie-en gezins therapeut - Waddinxveen - Jeroen

Contact met Jeroen

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Stuur een bericht

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht