Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog
Psycholoog - Broekland - Michelle
Psycholoog Broekland - Raalte - Deventer
Van Dongenstraat 30
8107 AG Broekland
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtMichelle | Psycholoog

Psycholoog Broekland - Raalte - Deventer

Welkom, mijn naam is Michelle, psycholoog en gespecialiseerd in trauma, zelfbeeld en het versterken van jezelf in omgang met anderen. Met heldere modellen kan ik je helpen je onderliggende problematiek op heldere en praktische manier te verduidelijken, vanuit een begripvolle en rustige omgeving.


Zo krijg je zelf inzicht in je patronen en wordt het mogelijk weer regie te pakken in je leven. Mijn aanpak helpt je om weer vertrouwen te ervaren in jezelf. Je bent welkom! Mogelijk ervaar je vervelende klachten in je leven waar je zelf niet helemaal uitkomt, zoals problemen in je zelfbeeld, trauma, hechting, relatieproblemen, communicatie met anderen of burn-out verschijnselen.

 

Psycholoog zoeken en vinden

Ik begrijp hoe moeilijk, maar ook hoe fijn het kan zijn om hierin hulp te zoeken en vinden.

In mijn werk sta ik graag naast je om vanuit begrip en compassie te onderzoeken waar je spaak loopt en waar dit vandaan komt. 

 

Ik help je om zelf je problematiek beter te begrijpen, zodat je weet hoe je eigen denken, voelen en doen in elkaar steken.

 

Door hier bewuster bij stil te staan, wordt verandering mogelijk. Zo kun je zelf weer vertrouwen gaan ervaren en je eigen keuzes en toekomst gaan bepalen. Want je mag de vrijheid ervaren om jezelf te zijn! 

 

 

Michelle

Als psycholoog ben ik aangesloten bij beroepsverenigingen zoals het NVPA, het RBCZ, de SCAG en het NVTA. Hierdoor worden sessies (gedeeltelijk) vergoed door zorgverzekeraars.

 
Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Michelle


Registraties

Specialisaties

Specialisaties

Mijn specialisatie is het vergroten van je zelfvertrouwen. 
Dit door je inzicht te helpen krijgen in je patronen. 
Vanuit begrip en rust. En een heldere uitleg. 
Zo krijg je zelf de keuze en dus regie over je eigen leven. 

Ook EMDR is een specialisatie die ik erg prettig vindt om te integreren in behandelingen. 
Omdat het zo efficient werkt en veel emotionele lading kan verzachten in je dagelijkse leven. 

Het aantal sessies dat nodig is, is heel verschillend. Wil je vooral je patronen begrijpen en daar zelf mee aan de slag? Dan zijn een paar sessies vaak voldoende. Wil je graag diepgaande ondersteuning en verandering in je leven? Ik sta met alle liefde naast je op je pad. 
Kortom, ik denk met je mee en help je weer op weg.


De meest behandelde klachten in mijn praktijk:

angst
trauma
laag zelfbeeld
teveel aanpassen aan anderen
hoog gevoeligheid

Therapievormen

 • Angst therapie
 • Burnout therapie
 • Coaching
 • Cognitieve gedragstherapie
 • Cognitieve therapie
 • Eetstoornis therapie
 • EMDR-therapie
 • English speaking therapy
 • Gedragstherapie
 • Gesprekstherapie
 • Oplossingsgerichte therapie
 • Personal coaching
 • Psycholoog
 • Psychotherapie
 • Traumatherapie

Behandeling van


Tarieven

Bij mij betaal je € 105,- per (vol) uur, waarvan de zorgverzekeraar een deel vergoedt, wanneer je aanvullend verzekerd bent. Veel psychologen hebben sessies van 45 minuten. 
Maar ik merk dat juist dat laatste kwartier van het uur veel te bieden heeft op het gebied van begrip in je eigen patronen en het veranderen hiervan. 

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag open
Zaterdag open
Zondag -

Ligging

Mijn praktijk ligt in Broekland.
Ik ontvang mensen uit de regio Broekland, Raalte, Deventer, Nijverdal, Zwolle.
Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


Interview

Lees hieronder het interview met Michelle .
praktijk


1. Waar zit je praktijk?

Mijn praktijk is te vinden in Broekland, tussen Raalte en Wijhe in.
Met gemakkelijk parkeren voor de deur en uitzicht over de natuur.2. Welke gebeurtenis in je leven is belangrijk voor je geweest?

Voor mij is het belangrijk geweest dat ik ook zelf in therapie ben geweest, zelfreflectie was altijd al belangrijk voor me, ik denk dat dat zeker heeft bijgedragen aan mijn werkwijze.


Verder heeft het veel voor me betekend dat ik zo'n acht jaar in het buitenland heb gewoond.
Dat heeft me gevormd tot wie ik nu ben.3. Waarom ben je therapeut geworden?

Ik ben psycholoog geworden omdat ik het zo bijzonder vind dat er zoveel mensen zich graag willen ontwikkelen, de vrijheid willen creëren om zichzelf te zijn. Als dat lukt komt er bewustzijn, en minder angst en boosheid. Daar wordt de wereld dus mooier van.


Natuurlijk hoor je vaak het cliché dat er dan bij jezelf 'ook iets is.' Ik draai dat cliché graag om: Pas als je naar jezelf durft te kijken, je jezelf durft te accepteren en bij te sturen, dan pas kun je iets voor anderen betekenen.'4. Wat vind je het fijnste aan je vak als therapeut?

Ik denk dat ik het contact met mensen prettig vind, niet het praten over koetjes en kalfjes, maar 'echt' contact.
leven


1. Wat is het leukste wat je vandaag/gisteren hebt gedaan?

Het leukste van vandaag was het bewust mijn dag te zijn begonnen met 'fijne energie,' het huis lekker opgeruimd, kaarsjes aangestoken en toen alle tijd gehad om onze zoon te 'volgen' in zijn speelwereldje en samen het bos in te lopen met de hond.2. Hoe zie jij jezelf over 5 jaar? En over 10 jaar?

Ik zie mezelf over 5 jaar nog steeds met heel veel plezier mijn eigen praktijk hebben. Daarnaast zal ik mezelf blijven ontwikkelen als mens en ben ik heel nieuwsgierig hoe we ook als gezin verder groeien in wie we zijn.3. Wat zijn je hobby's? Wat doe je in je vrije tijd?

Ik vind het heerlijk om de natuur in te trekken, samen met man, zoon en onze hond. Daarnaast zie ik mijn werk niet zozeer als iets 'dat moet,' maar is het precies wat ik wil doen in mijn leven, waardoor ik me op dit gebied met ontzettend veel plezier blijf ontwikkelen. En fijn contact met vrienden en familie natuurlijk.4. Ben je zelf ook wel eens in therapie geweest / heb je wel eens coaching gehad. Hoe was dat?

Jazeker, ik heb drie jaar lang psychotherapie mogen ervaren tijdens mijn opleiding psychotherapie. (Psychotherapie is net even anders dan psychologie: psychologie richt zich voornamelijk op denken en doen, psychotherapie richt zich voornamelijk op gevoelens, patronen in je hechting, het doorbreken van negatieve patronen 'bij de wortel').

Ik had deze mate van zelfreflectie nooit willen missen en eerlijk gezegd blijft de behoefte om mezelf verder te ontwikkelen. Het heeft me absoluut gevormd tot wie ik nu ben en beïnvloed daarmee mijn werk natuurlijk ook.5. Wat voor ander beroep zou jij graag willen doen, als je geen therapeut was geworden?

Haha, vroeger wilde ik graag helikopterpiloot worden. Maar eerlijk gezegd zou ik het nu niet zomaar weten, wat ik nu doe past precies bij me.
inspiratie


1. Wie vind je inspirerend?

Desmond Tutu, wegens zijn liefdevolle begrip, passie voor rechtvaardigheid, humor en spiritualiteit.2. Wat is jouw tip om je gelukkig te voelen?

Mijn tip om je gelukkig te voelen is door bijzonder goed voor jezelf te zorgen, en als je dat niet zo gewend bent en dat een beetje moeilijk is: kijk dan naar jezelf alsof je je eigen liefste vriendin of vriend bent. Self - Love is de basis voor een gelukkig leven.
Psycholoog - Broekland - Michelle

Contact met Michelle

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Stuur een bericht

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht