Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Inge | Coach en mediator

Coach en mediator - Eindhoven - Inge
Coaching, Relatietherapie & Mediation Eindhoven
Bolognalaan 4
5632 RL Eindhoven
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoaching, Relatietherapie & Mediation Eindhoven

Mijn naam is Inge. Ik ben coach sinds 2013. Ik geef coaching en relatiecoaching aan huis. Gespecialiseerd in Stressmanagement, Burnout-begeleiding, Relatiecoaching en relatietherapie, Conflictbemiddeling / mediation tussen partners, familieleden of op de arbeidsvloer.

Klachten die ik vaak zie:

 • geen grenzen durven stellen. 
 • stress-klachten.
 • burnout-klachten.
 • conflicten.
 • assertiviteit. 
 • relatieproblemen

Het is mijn passie mensen een stap verder te helpen die vastlopen op een bepaald punt.

Laagdrempelig, samen kijken wat er nodig is om de stap te kunnen maken, waardoor je weer lekker in je vel zit, en vol zelfvertrouwen naar de wereld om je heen kunt kijken.

Ik heb de relatie-coaching opleiding gedaan, communicatie gestudeerd, korte oplossingsgerichte therapie, heb ik mij verdiept in autisme, systeemcoaching, provocatief-coaching, burnout-coaching en problematiek, het doorbreken van patronen, DISC etc. Ik ben aangesloten bij brancheorganisatie ADR.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Inge

Mededeling inzake corona-pandemie

Ik volg de richtlijnen van het RIVM op. Dat houdt in dat de afspraak fysiek niet laat doorgaan als één van de partijen gerelateerde klachten heeft. Toch ben ik nog steeds voorstander van persoonlijk contact. Als het niet anders kan kunnen we overschakelen naar beeldbellen.
Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

Ik heb de relatie-coaching opleiding gedaan, communicatie gestudeerd, korte oplossingsgerichte therapie, heb ik mij verdiept in autisme, systeemcoaching, provocatief-coaching, burnout-coaching en problematiek, het doorbreken van patronen, DISC etc. Ik ben aangesloten bij brancheorganisatie ADR.

Je krijgt hiermee een beeld van wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen, alhoewel voor mij de klik het belangrijkste is. Je mag je vooral veilig voelen, zodat we samen kunnen werken aan wat voor jou belangrijk is.

Verder vind ik de emoties en psyche van de mens ontzettend interessant. Wat maakt dat we doen zoals we doen? Waar komt dat vandaan? Wat is er nodig om anders te kunnen kijken? En welke stappen kun je zetten om je beoogde doel te bereiken...
Specialisaties

Specialisaties

 • Stressmanagement: veel is terug te voeren naar stress. Vraag het je huisarts maar. Hij zal zeker aangeven dat "onverklaarbare" klachten vaak zijn terug te voeren op stress.

  Maar waarom ervaar je stress? Meestal een vorm van minder zelfvertrouwen, overvraagd worden, moeilijk grenzen kunnen stellen, jezelf niet of nooit op de eerste plaats durven zetten. Precies allemaal items die aan bod komen in de sessies.

  Door hieraan te werken zul je negatieve stress om kunnen zetten. "Druk" zijn vraagt om keuzes durven maken en prioriteiten stellen, zodat je weer blij kunt zijn met waar je mee bezig bent. Je passie kunnen leven..! Dáár werken we aan!

  Ik haal alles uit de kast om je naar je uiteindelijke doel te begeleiden. Afhankelijk van waar je je bevind in je proces heb je hier doorgaans 3-5 sessies voor nodig, die 2-3 weken uit elkaar liggen.

 • Burnout-begeleiding: Een burnout krijg je niet zomaar. Vaak door chronisch roofbouw te plegen op je lichaam en geest en jezelf vooral weg te cijferen geeft je lichaam het, na genegeerde signalen, uiteindelijk op.

  Ze legt je uiteindelijk plat, waardoor je wel voor jezelf móet kiezen en jezelf op de eerste plaats moet zetten. Een burn-out bestaat uit een aantal fases. De risico-fase, de chronische overbelastingsfase en de instortingsfase.Afhankelijk van in welke fase je zit kan de begeleiding van 3 maanden tot 2 jaar doorlopen.

  In deze begeleiding werken we o.a. aan het durven stellen van grenzen, prioriteiten hanteren, keuzes maken, de balans tussen inspanning en ontspanning, rust, voeding etc.

  Ook kijken we wat verder in het traject naar het waarom: waar komt dit vandaan? Kan het nog terugkomen? Moet of wil je andere keuzes maken? Alles wat jij nodig hebt om het anders te doen. Stap-voor-stap.

 • Relatiecoaching en relatietherapie
  Veel van deze klachten zijn terug te voeren naar communicatie: kan ik mijn boodschap goed overbrengen, zonder dat mijn partner in de verdediging schiet?

  Ik leer jullie dat, zodat ook tijdens discussies je kunt vertalen naar je partner wat belangrijk voor je is. De communicatie niet afsnijden of monddood maken door verwijten, maar open houden, waardoor beide zich gehoord voelen en liefde weer kan stromen. Afhankelijk van de problematiek en de fase waarin jullie zitten zijn meestal 3 tot 20 sessies nodig.        

 • Conflictbemiddeling / mediation tussen partners, familieleden of op de arbeidsvloer.
  We verkennen het totale conflict van beide kanten en zoeken naar oplossingen voor de toekomst. De sessies duren langer; doorgaans 2 tot 2,5 uur. Meestal zijn er 3 sessies voor nodig om de bemiddeling af te kunnen ronden.                                                        

De meest behandelde klachten in mijn praktijk:

 • geen grenzen durven stellen. Heel lastig voor velen, maar het kan vergaande gevolgen hebben: veel stress, gevoelig voor burnout, onzekerheid, laag zelfbeeld etc. Door inzichten, praatsessies en rollenspellen werken we aan, en trainen we de assertiviteit. 

 • stress-klachten. Veel uitingen hiervan zijn van alles vergeten, je overvraagd voelen, paniekaanvallen, etc. Waar we aan werken is de balans tussen inspanning en ontspanning.

 • burnout-klachten. Een graatje erger als stress. Je lichaam is helemaal uitgeput doordat je chronisch over je grenzen is gegaan. De enige manier om jou te stoppen is het lamleggen van je lichaam. Ik leer je andere keuzes te maken en ondertussen wordt de opbouw van je fysieke lichaam ondersteunt met voedingsadviezen en voedingssuplementen, zodat je je energieker gaat voelen.

 • conflicten. Conflicten met anderen en met jezelf. Je loopt steeds in hetzelfde kringetje rond. Ik help je het anders te doen; op een andere manier te communiceren met anderen en te luisteren naar wat je zelf nodig hebt.

 • assertiviteit. Heeft alles te maken met grenzen durven stellen, zelfvertrouwen, kritiek kunnen ontvangen en daadkracht tonen. Daar werken we aan door middel van praatsessies en rollenspel.

Tarieven

De investering bedraagt € 75,50 inclusief btw, per uur voor persoonlijke coaching, en € 91,35 inclusief btw voor relatietherapie. Sessies duren doorgaans één uur en vinden thuis of op het bedrijf plaats, binnen 50 km van Eindhoven. Daarbuiten wordt een km-vergoeding in rekening gebracht van € 0,19 per km. Eén keer in de 2 tot 3 weken werken we er samen aan, en tussentijds ga jij aan de slag met wat we besproken en geoefend hebben.

Openingstijden

Maandag op afspraak incl. avond
Dinsdag op afspraak incl. avond
Woensdag op afspraak incl. avond
Donderdag op afspraak incl. avond
Vrijdag op afspraak
Zaterdag -
Zondag -

Ligging


Reviews Coaching, Relatietherapie & Mediation Eindhoven

Hieronder staan een aantal reviews over Coaching, Relatietherapie & Mediation Eindhoven - Inge

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 9 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Een luisterend oor, zonder oordeel

We hebben hele fijne gesprekken gehad met Inge. Een luisterend oor, zonder oordeel, die ons met de juiste vragen bewust liet worden van bepaalde zaken. Inge heeft ons echt geholpen om weer dichterbij elkaar te komen. We praten en vinden we elkaar weer.

| 22 apr 2023
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


De begeleiding als zeer prettig ervaren

Iedereen die even een dipje heeft persoonlijk of in zijn relatie of die overweegt te scheiden zou ik Inge aanbevelen. Ze zorgt dat de rust weer terugkomt op een pragmatische manier (met ruimte voor humor) zodat de liefde weer terug op kan bloeien. De begeleiding als zeer prettig ervaren, Inge speelt ook goed in op personen die pessimistische tegen de mediation aankijken, zelfs hen weet ze mee te krijgen.

| Son | 26 jan 2023
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Echt geholpen.

Dit wil ik niemand onthouden: met relatief weinig gesprekken is er zoveel bij ons bereikt. Pragmatisch no nonsense. Echt geholpen.

Ik ben nog steeds enorm dankbaar dat door de gesprekken met Inge het met ons samen zo fijn is geworden.

| Helmond | 20 okt 2022
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Weet op een luchtige manier zwaarwegende zaken aan te pakken

Inge weet op een luchtige manier zwaarwegende zaken aan te pakken. Ze is reëel en koppelt afspraken die gemaakt zijn terug.
Het was een prettige samenwerking!

| Veldhoven | 5 okt 2022
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Inge, heel erg bedankt!

Ze heeft ons erg goed begeleid en geholpen bij onze relatie problemen. Rustig tot de kern van het probleem komen zonder dat iemand veroordeelt wordt. Na de sessies meerdere oefeningen en materiaal gekregen om mee aan de slag te gaan.

Inge, heel erg bedankt!

| De Mortel | 6 sep 2022
Vond je dit een nuttige review?
Toon meer reviews
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Wij raden Inge zeker aan!

Wij raden Inge zeker aan! Mijn man en ik hadden vaak ruzie of konden niet goed met elkaar in gesprek. Danzij Inge gaat het super goed nu tussen ons.

| Gemert | 28 aug 2022
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Erg fijne, rustige therapeut

Erg fijne, rustige therapeut waarbij je beide kans krijgt problemen bespreekbaar te maken. Excellent in communicatie en problemen terug brengen naar de basis. Ik zal ze zeker aanraden aan vrienden met relatieproblemen.

| Tilburg | 2 apr 2021
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Inge is echt een aanrader

Als ik kon zou ik Inge 10 sterren geven. Wat is zij onze redding geweest.

Mijn man ik waren de juiste communicatie verloren door allerlei omstandigheden die vooral veel stress hadden veroorzaakt.

We vonden Inge simpelweg via google en na contact gelijk een afspraak ingepland. Bij ons thuis, zo ontzettend fijn. Geen oppas voor onze kleine man hoeven te regelen, in onze eigen vertrouwde omgeving deze gesprekken voeren, dat was allemaal al heel fijn.

Inge is liefdevol, nuchter en recht door zee. Maar wat we het fijnste vonden is dat ze nooit een waardeoordeel aan iets heeft gehangen. Wij hebben nooit het gevoel gehad dat de een de schuldige was of dat er iemand van ons het helemaal verkeerd had aangepakt.

Dat bracht mijn man weer op het juiste pad van communicatie door voornoemde en hele praktische oefeningen. Hierna heb ik ook alleen nog met Inge een traject gevolgd, waarin zij mij weer terugbracht naar mijn ik.

Kortom: Inge is echt een aanrader. Wij zijn nog steeds heel dankbaar voor de begeleiding/coaching die zij ons heeft gegeven.

| Gorinchem | 5 okt 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Inge heeft ons enorm geholpen

Relatietherapie hoeft niet alleen als je onoverkomelijke problemen hebt. Voor ons was het een manier om elkaar beter te begrijpen en op een meer opbouwende manier “ruzie” te maken.

Daar heeft Inge ons enorm bij geholpen.

We zijn inmiddels getrouwd, we weten nu heel zeker dat we bij elkaar passen en samen oud willen worden.

Inge bedankt!

| Waalwijk | 4 okt 2020
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login | Aansluiten