Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Angela | Therapeut en Relatietherapeut en Coach

Therapeut en Relatietherapeut en Coach - Nederland - Angela
Online Therapie & Relatietherapie
Nederland
Stuur een bericht


✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtOnline Therapie

Therapie, coaching (in mijn praktijk of online) om je leven weer richting te geven bestaat meestal uit ongeveer 4 gesprekken.  Je krijgt huiswerk en ik verwacht dat jij jezelf heel serieus neemt zodat we samen heel snel naar de kern kunnen gaan. Tussen de sessies door kun je mij altijd bereiken via mail, whatsapp met vragen en gevoelens waar je tegen aan loopt. (hiervoor worden geen kosten berekend) Hierdoor hoef je niet te wachten tot de volgende sessie. Je staat er echt niet alleen voor, we doen dit samen. 

    

Ik ben gespecialiseerd in Relatie-therapie en Online Relatietherapie.
Relatie-therapie bestaat uit 6 sessie's (zie hieronder)

Ik heb ontzettend veel koppels begeleid door de jaren heen in mijn praktijk en de laatste jaren ook heel veel Online waarbij ik heb geleerd om patronen te herkennen en te doorbreken. 
Relatie-therapie in mijn praktijk of ONLINE is beide intensief. 

De laatse jaren wordt ONLINE relatie-therapie vanuit je eigen vertrouwde omgeving ontzettend gewaardeerd. 
Inmiddels hebben mensen door heel Nederland maar ook buitenland (Spanje, Frankrijk, Zwitserland enz. ) de weg naar mij gevonden.  Door mijn 20 jaar ervaring met "koppels" heb ik een eigen programma ontwikkeld. Effectief en doelgericht om tot de kern van jullie probleem te komen. 

Sessie 1
In de eerste sessie spreek ik jullie allebei (online of in mijn praktijk) en probeer ik te achterhalen waar jullie beide tegen aanlopen in jullie relatie.
Julle krijgen meteen een opdracht van mij om alvast het 1 op 1 gesprek voor te bereiden.  Deze opdracht gaan we uitdiepen in sessie 2/3
 
Sessie 2 en 3

In de tweede sessie (jij) of derde sessie (je partner) heb ik een sessie met ieder van jullie apart. Dit om te achterhalen of de problemen ook daadwerkelijk met de relatie te maken hebben of dat er nog een ander achterliggende oorzaak is op persoonlijk vlak.  Dit gesprek blijft tussen jou en mij!
We gaan ook de opdracht  die jullie van mij hebben gekregen samen opstellen met al jullie teleurstellingen, pijnpunten, 
verwachtingen enz. 

Sessie 4
In deze sessie gaan we met de gemaakte opdracht aan de slag. Dus echt naar elkaar luisteren onder begeleiding van mij. Wat zijn onze verwachtingen? Wat heeft je pijn gedaan? Wat zou je willen veranderen?  Worden we erkend in ons gevoel? enz....
Open en eerlijk om oude patronen te doorbreken. 

Sessie 5 en 6
In sessie 5 en 6 gaan we de  veranderingen bespreken die we de afgelopen weken hebben toegepast. Hierbij komen ook weer andere opdrachten bij om de verandering door te zetten. 

Mijn ervaring is dat bijna alle koppels elkaar weer terugvinden.  Veiligheid, geborgenheid, kwetsbaarheid, begrip, communicatie en intimiteit zijn de basis-behoefte van een goede relatie. 

Elk mens spreekt zijn eigen "liefdes-Taal" het is belangrijk om elkaars "Taal" te begrijpen. 


Over mij, wie ben ik...
Ik ben Angela Nollen 54 jaar geboren en opgegroeid in Brabant.  
Ik ben werkzaam als therapeut, trainer, vertrouwenspersoon en coach al ruim 20 jaar. 

Volwassen geworden in Zeeland en geluk gevonden in 't Gooi en later in Almere-Hout.
Trotse moeder van 4 prachtige kinderen met ieder zijn eigen dynamiek.  Leeftijd 29, 24, 23, 12 jaar

Ik weet als geen ander dat een gezin runnen, bedrijf runnen, op je werk presteren, een goede moeder en een goede partner te zijn, ontzettend veel van je kan eisen.

De dynamiek rond combinatie gezinnen, onderhouden van gesprekken met ex-partners.
Stiefouder zijn, hoe ga je daar mee om?

Dit betekent keuzes maken, goede communicatie, balans vinden, tijd voor jezelf, tijd voor je kinderen, tijd voor je partner. De basis tussen jou en je partner is ontzettend belangrijk om goed te kunnen functioneren op alle terreinen.

Je relatie moet je energie geven en niet energie kosten!Ik ben een betrokken, integer en een communicatief sterke persoon. Mensen vinden dat ik door mijn openhouding vertrouwen uitstraal en dat ik snel de kern pak waar iemand mee zit. 

 

Ik werk laagdrempelig en doelgericht. Door de vragen die ik stel kom je vaak al tot een eigen oplossing. 
Ik zet verschillende methoden en werkvormen in die aansluiten bij het moment, bij jouw thema en passen bij jou als persoon.

Wil je meer weten over therapie, coaching of relatie-therapie zowel in mijn praktijk of online, neem dan contact met mij op.  

REVIEWS

 

Collega Rick:

 

Ik heb Angela leren kennen als een warme persoonlijkheid met een zeer sterk intuïtief vermogen. Angela haar kracht is om de mens te verbinden met zichzelf en wat ons wezen vormt. Angela is hoog sensitief wat betekent dat ze geboren is met "Hardware" die relatief veel van wat er wordt waargenomen verwerkt. Hierdoor neemt zij scherper waar dan de gemiddelde mens en daardoor genuanceerder. 

 

Daarbij is Angela gespecialiseerd in verschillende therapieën zoals Neuro-Liguïsch Programmeren, Metastaten en Neurosemantiek, Neuro verwijst naar je hersenen en zenuwstelsel. Het is onze neurologie, die ervoor zorgt dat we de betekenissen die we geven ook daadwerkelijk voelen, ervaren en naar buiten brengen. Ik ben trots om samen met Angela de cursussen te mogen geven in Frankrijk.

 

Cliënten:

 

Anouk:

Angela's vraagstelling vond ik zo sterk. Dit gaf mij zoveel inzicht in mezelf dat ik heel snel bij de kern van mijn probleem kwam. Angela geeft niet op en blijft aan je zijde tijdens je proces. Ook tussen onze afspraken door is ze altijd bereikbaar via de mail of app.  Ze is doortastend maar ook biedt ze een veilige omgeving. 

 

Roy: 

Deze mevrouw is een hele goede en oprechte therapeut. Ik had allange tijd last van een burnout en depressie maar Angela heeft mij hieruit getrokken. Ze is scherp en durft een spiegel voor te houden. Ook het holistische programma wat Angela toepast heb ik zeer positief ervaren. 

 

Jasper:

Angela is zeer vakkundig en weet precies hoe ze te werk gaat. Doordat Angela rust en vertrouwen uitstraalt kon ik mezelf openstellen voor verandering.  Het is voor mij echt een investering geweest in mezelf en mede dankzij Angela heb ik grote stappen durven zetten naar de toekomst.  v

Online therapie

Online therapie werkt ook heel goed. Dit vind plaats via zoom,  skype, meetings enz.   Je ontvangt van mij een link zodat jij heel gemakkelijk kan inloggen  Je blijft in je veilige omgeving en je hoeft niet te reizen. Ook is het mogelijk dat je per keer aangeeft of je de ene keer komt in mijn praktijk en de andere keer een online afspraak wil plannen..
Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

  • Academie voor Psychodynamica Coaching


Registraties

Tarieven

  • Individueel € 95,- per sessie (60 min) 
  • Relatietherapie € 135,- per sessie per koppel (70/75 min) 

Openingstijden

Maandag 09.00 - 21.00
Dinsdag 09.00 - 21.00
Woensdag 09.00 - 21.00
Donderdag 09.00 - 21.00
Vrijdag -
Zaterdag 09:00 - 14:00
Zondag 14:00 - 18:00

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login | Aansluiten