Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Yvonne | Individueel- gezin en relatietherapeute

Individueel- gezin en relatietherapeute - Apeldoorn - Yvonne
Therapie Apeldoorn
Landdrostlaan 51 (The Mixer)
7327GM Apeldoorn
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtTherapie Apeldoorn

Voor individuele therapie en relatietherapie in Apeldoorn. Ik ontvang hier mensen uit de regio Apeldoorn, Twello, Vaassen, Hoenderloo, Deventer en verder.

 

Specialisaties: stress, burnout, hooggevoeligheid, rouwverwerking, angsten, onzekerheid en zingeving.

 

Therapie op maat

Zit je niet lekker in je vel en lukt het je zelf niet om weer in je kracht te komen, dan kun je bij mij in therapie. Misschien heb je last van stress in je dagelijkse leven, verdriet om een groot gemis, of kun je er gewoon de vinger niet op leggen en voel je je onrustig en onzeker.

 

Samen kijken wij hoe ik je kan helpen en maken wij voor jou een therapie op maat. Afgestemd op jouw mogelijkheden en omstandigheden.

Ik geef therapie en coaching aan volwassen en organisaties

 

Relatietherapie

Ik ben o.a. opgeleid aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie, specialisatie kinderen. In mijn werk met kinderen en hun ouders ontdekte ik de kracht van het (gezins)systeem en hoe deze nog kan doorwerken in je persoonlijke- en zakelijke relaties. Daar ben ik mij verder in gaan scholen. Wij maken tenslotte allemaal deel uit van één of meerdere systemen. Of dat nu je gezin van herkomst je werk of misschien wel je sportclub is. 

 

Voel je je ongelukkig in je relatie, heb je vaak conflicten met je partner, of begrijpen jullie elkaar niet, dan kun je bij mij in relatietherapie. 

 

 

Werkgerelateerde coaching

Meer energie en meer vreugde op je werk èn in je privé-leven.

 

Ervaar je veel stress en ben je uitgeput van het combineren van een drukke baan met de hectiek van je gezin? Spanningen lopen op en er ontstaan verstoorde relaties op je werk, onbegrip thuis bij je partner en zorgen om de kinderen. Je bent uitgeput en je kunt geen voldoening meer voelen.

 

Herken je dat:

 

 • Je niet echt meer kunt genieten van je werk
 • Je je  irriteert aan sommige collega’s
 • Je  een slechte beoordeling hebt gehad
 • Je uitgeput bent of burn out klachten hebt

 • Je aan het einde van de dag eigenlijk geen zin om naar huis te gaan. Je rekt de tijd op kantoor zodat het spitsuur thuis rond etenstijd en bedtijd van de kinderen voorbij is.
 • Je je afvraagt af waar je het allemaal voor doet?

 

Verlang je er weer naar om kracht te ervaren in je werk, je privé-leven en in je gezin? 

Inmiddels heb ik meer dan 15 jaar ervaring met de begeleiding van kinderen en volwassenen op het gebied van geestelijke gezondheid. Neem contact met mij op, dan kijken wij samen wat ik voor je kan betekenen.


Yvonne

Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

 • Nederlandse Academie voor Psychotherapie
 • Jaaropleiding Familie- en organisatie opstellingen
 • Phoenix opleidingen trainersopleiding
 • Phoenix opleidingen Relatietherapie
 • Phoenix opleidingen Professioneel begeleiden van Organisaties


Registraties

Tarieven

Individueel € 125,-- per sessie
Relatietherapie  € 135,-- euro per sessie

 

Sessieduur: 1 uur 

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag 9.30 uur - 17.00 uur
Woensdag 9.30 uur - 17.00 uur
Donderdag 9.30 uur - 17.00 uur
Vrijdag 9.30 uur - 17.00 uur
Zaterdag -
Zondag -

Ligging

Mijn praktijk ligt in Apeldoorn.
Ik ontvang mensen uit de regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Brummen, Rheden.Reviews Therapie Apeldoorn

Hieronder staan reviews over Therapie Apeldoorn - Yvonne

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 4 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Oprechte dankbaarheid

Het is alweer een jaar geleden sinds mijn laatste sessie met jou, en ik wilde je graag laten weten hoe het met me gaat en mijn oprechte dankbaarheid uiten voor alles wat je voor me hebt betekend.

Toen ik bij je aanklopte, was mijn leven behoorlijk turbulent. Mijn relatie zat in zwaar weer, ik voelde me niet gelukkig en had het gevoel dat ik vastzat. Jouw coaching en begeleiding hebben me geholpen om duidelijkheid te scheppen in mijn gedachten en gevoelens. Door de gesprekken, familieopstellingen en andere technieken die je met me deelde, kon ik stappen zetten die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

Het grootste keerpunt in mijn leven was de moedige beslissing om mijn relatie achter me te laten en een nieuw hoofdstuk te beginnen. Dankzij jouw steun en inzicht vond ik de kracht om voor mezelf te kiezen, om mijn geluk en welzijn op de eerste plaats te zetten. Het was geen makkelijke weg, maar het was de juiste. En nu, anderhalf jaar later, kan ik vol overtuiging zeggen dat ik gelukkiger en sterker ben dan ooit tevoren.

Jouw begeleiding was voor mij een onschatbare bron van steun en inspiratie. Je hebt me geholpen om mijn innerlijke kracht te vinden en mijn leven in eigen hand te nemen.

Ik hoop dat het goed met je gaat en dat je nog steeds mensen kunt inspireren en begeleiden zoals je bij mij hebt gedaan. Je hebt een blijvende indruk op me achtergelaten, en ik zal je nooit vergeten.

Nogmaals, dank je wel voor alles, Yvonne. Ik wens je alle goeds in je leven en carrière.

| Apeldoorn | 5 okt 2023
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Voor mij heel waardevol gebleken

Dankzij Yvonne heb ik de muur om mij heen eindelijk kunnen afbreken. Met haar hulp ben ik eindelijk gaan snappen waarom deze er al zo lang staat. En onder haar begeleiding heb ik het aangedurfd om door het diepste dal te gaan, wat nodig was om weer naar boven te klimmen.

Waar menig therapeut terug valt op theoretische benaderingen, gebruikt Yvonne haar eigen ervaring naast de theorie. Dit is voor mij heel waardevol gebleken! Er zat iemand tegenover mij die snapte wat ik doormaakte.

Enkele weken geleden heb ik de keuze gemaakt zonder Yvonne verder te gaan, ik ben eindelijk sterk genoeg. De afgelopen periode is nog niet afgesloten, ik denk nog vaak terug aan onze sessies. Het proces dat we samen in gang hebben gezet blijft doorgaan.

Yvonne, nogmaals dank voor je begeleiding!!

| Apeldoorn | 20 jul 2021
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ik ben je eeuwig dankbaar

Via Diabeter ben ik terecht gekomen bij Yvonne. Na jarenlange strijd te hebben gevoerd, waarbij ik mijzelf helemaal verloor, heb ik mijzelf via Yvonne weer helemaal teruggevonden!

Eindelijk weer mijn zelfvertrouwen en angsten overwonnen na al die zware jaren!

Ik ben je eeuwig dankbaar!

| 4 feb 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Yvonne is vakkundig en warm

Verandering van baan, betekende voor mij ook een grote verandering in het leven. De onderzekerheden waar ik mee worstelde en gebrek aan zelfvertrouwen bleken lang niet zo groot te zijn als ik dacht.

Yvonne laat je op een andere manier naar dingen kijken en dat geeft ruimte en inzicht in wat voor mij enorme bergen leken. Ik begrijp nu al veel meer van mijzelf en de mensen om mij heen.

Yvonne is vakkundig, warm en voelt heel goed aan waar de knelpunten liggen. Ik sta inmiddels een stuk opgewekter en positiever in het leven!


| 22 mrt 2018
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht