Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Alles moet van mijn kant moet komen

Ik en mijn vriendin zijn ondertussen al bijna 10 jaar samen.
veel ups en downs gehad. en om het veraal kort te maken ze heeft me in het verleden ook reeds bedrogen gehad. Maar daarover gaat mijn verhaal niet.
wat me het hardste stoort aan onze relatie is dat alles van mijn kant moet komen. liefde, sex, ...
orale sex geven bijna elke keer als we sex hebben ( wat potentieel een keer per week is. ) maar orale sex ontvangen is ondertussen al bijna 7 jaar geleden. En dat terwijl ze er die eerste jaren niet van weg te slagen is. klaarkomen in de mond heeft ze nooit gewild en heb ik ook telkens gerespecteerd. en als ik vraag waarom ze het niet meer wil doen dan krijg ik als uitleg dat dat te pijn doet voor haar tongpiercing. maar wel liefst zolang mogenlijk van mij oraal ontvangen. Ik wil deze relatie niet opgeven daarvoor zie ik haar te graag. maar ze beseft niet dat ze me ongeukkig maakt en in een put aan het duwen is. valt ook niet mee te praten want dan zaag ik weer. elk gesprek dat ik probeer te voeren om de relatie sterker te maken of wat dan ook is voor haar gezaag. Heb ook niemand waarmee ik kan praten door deze reden. ik voel me hopeloos verloren en ben zelfs eenzaam als ze bij me is.

donny
10-11-2023
laatste reactie: 26-11-2023

2
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Donny,

Wanneer koppels lang bij elkaar zijn, verandert de dynamiek in de relatie langzaam. Mensen veranderen en hiermee behoeften. Wat eerst kon, kan later niet meer etc. Dat is niet erg. Echter, het moet dan wel duidelijk zijn hoe dit komt.

Mijn advies: ga met haar wandelen (liefst op het strand) en vraag haar of ze in haar behoeften wordt voorzien in de relatie. Geef ook aan waar jij behoefte aan hebt, en dat je er moeite mee hebt dat ‘het lijkt’ alsof alles van een kant komt. Vraag haar of jouw perceptie klopt. Hopelijk zal dit gesprek verhelderend zijn voor de weg die jullie samen kunnen bewandelen.

Gerold
26-11-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>