Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Niemand kan mij accepteren zoals ik ben

Ik ben 31jaar introvert en erg eenzaam. Ik had 13 jaar een relatie en ben nooit geaccepteerd door zijn familie omdat ik 'anders' ben. Ik heb geen vrienden. Mijn werk is het enige waar ik contact heb met mensen. Niemand kan mij accepteren zoals ik ben. Zelfs mijn eigen familie niet. De enige die ik in mijn leven heb is mijn moeder en 2 hondjes.

Anoniem
14-10-2023
laatste reactie: 15-12-2023

7
5
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Single vraagteken?

Sasaki
18-10-2023
Reageer:
Eenzaam voelen kan heel verlammend werken. Het dwingt tot keuzes. Zo blijven of er iets aan doen. Vrienden kan je niet zo maar vinden en eigenlijk heb je vrienden niet alleen om de eenzaamheid te verdrijven. De eerste stap is het nemen van een hobby, waarbij interactie met anderen nodig is, zoals een sport of een hobby waarbij je kennis kan opdoen of delen bij en met anderen. Van daaruit verder. Andere mogelijkheid is om een cafe te bezoeken. Gewoon 1 drankje nemen aan de bar en dan weer weg. De volgende keren word je vanzelf herkend. Nog een optie, ben je 'anders' dan is hier misschien een lotgenotengroep voor. Zoek op het internet en probeer contact te leggen. Wat ik probeer te zeggen, ondanks het verlammende gevoel van eenzaamheid, neem actie, hoe klein ook het is de eerste stap naar meer.

José
23-10-2023
Reageer:
Zou jij iemand accepteren, als ze zoals jouw zouden zijn ? Eenzaam zijn is kloten zeker, maar veranderen hoort bij het leven. Jezelf vast zetten zoals je nu bent is niet echt fijn voor jou, zoals je zelf ook weet, jij wilt verandering in je situatie, en hoe simpel het ook klinkt, die verandering begint bij jezelf.

K
30-11-2023
Reageer:
Dat is heel naar voor je ! Je mag nl. zijn zoals je bent . Ieder mens is uniek . Wanneer mensen jouw niet respecteren dan ligt dat bij hen . Ik ben ook eenzaam door omstandigheden. Liefs van deze

Angel
03-12-2023
Reageer:
ik denk dat je validatie niet zo erg moet opzoeken bij andere personen kijk uit naar dingen die jou vervuld door de dag maken vanuit daar hou van jezelf het is de enigste manier om positieve mensen aan te trekken door dezelfde energie te hebben bijvoorbeeld positief voor positieve mensen

ik weet zeker dat jij geaccepteerd bent door jouw honden haha
dus er is vast iemand die intresse om jouw gezelschap te hebben

Chiron
15-12-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>