Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Nog nooit heb ik me zo eenzaam gevoeld als nu

Totaal uit het niets hoor ik van mijn man dat hij wil scheiden. Bijna 10 jaar samen en 3 jaar getrouwd. Ik begrijp het niet want hij zegt dat hij bij me wil zijn maar toch zet hij mij uit zijn huis binnenkort. Ik heb gisteren een zelfmoordpoging gedaan en die is mislukt, anders zat ik ook niet te huilen hier nu. Nog nooit heb ik me zo eenzaam gevoeld als nu. Wat moet doen?

Emy
07-10-2023
laatste reactie: 18-11-2023

3
5
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik zou graag zeggen : alles kont goed.
Maar dat is zo'n cliché die ook niet helpt
Kan alleen maar zeggen, ga voor je eigen. Je kan vaak zoveel meer aan dan je zou denken. En alles voor jezelf voor elkaar krijgen geeft goede en sterke energie.

Geef het op zijn minst een kans ! Hoop dat het je lukt

Liefs

Miranda
11-10-2023
Reageer:
Wat heftig dat je een eind aan wilde maken. Gelukkig ben je er nog.
Herkenbaar situatie.

Ik ben ook 10 jaar getrouwd geweest en in de 10kaar heb ik alleen opgegeven voor onze gezin ik heb 4kindren gebaard en opgevoed en dat alleen gedaan terwijl ik getrouwd was . Ik had geen tijd meer voor me eigen leven. Me baan opgegeven me vrienden voor mijn eigen gezin ik dacht investeren komt wel weer. Op een dag zei me ex man ik wil je niet meer en ik hou niet van je maar ik wil wel bij je blijven om voor de kinderen te zorgen. Toen ontplofte ik. En heb het zwaar gehad ik moest knokken voor me bestaan vallen en opstaan ik moest door gaan ik heb kinderen zo dacht ik en ik heb voor me zelf gekozen. Ik heb die man de deur gewezen en laten kiezen of met mij of de deur uit. Hij is dezelfde dag weg gegaan. En tot nu toe. Het duurde even tot ik weer kon functioneren op me benen staan en het verwerken duurt eindeloos tot de dag van vandaag. Maar ik beter af dan met hem ik voelde me altijd gebruikt door hem en niet gewaardeerd en zo eenzaam heb ik me gevoel tijdens onze relatie.

Nu 4jaar later ben ik zo gelukkig van dat toen besloten had om voor me zelf te kiezen.

En ik ben ook nog een keer verliefd ik dacht dat gaat nooit lukken omdat ik geen vertrouwen in had. Maar stil je open voor alle nieuwe dingen. En praten is goed.

Tania
26-10-2023
Reageer:
Zomaar uit het niets vertelde mijn man dat hij verliefd geworden was op iemand anders na 16 jaar huwelijk vertrouwde hem 100 procent is weggegaan niet meer omgekeken wat een woede ongeloof ontzetting voel mij zo alleen eenzaam verdrietig zo vol ongeloof wat nu moet huis uit werk niet meer hoe nu verder heb geen familie vrienden zijn of dood of ernstig ziek weet niet hoe ik verder moet

Kelly
09-11-2023
Reageer:
Hou vol. Neem de dingen voorlopig dag voor dag. Probeer structuur in je dagen te houden, goed te blijven eten, een beetje bewegen. Probeer dingen te vinden waar je, al is het maar voor even, wat afleiding in vindt. Zoek iemand waar je je hart bij kunt luchten. Je kunt via de huisarts misschien ook een gesprek bij een psycholoog aanvragen. Beetje bij beetje zal er weer wat lucht komen. Je kunt het ❤️

Lise
10-11-2023
Reageer:
Er zijn helaas massa's mensen met jou problemen inclusief ook ik.hopelijk vallen de elementen ooit eens positief. T.fr.msk.

Anoniem
18-11-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>