Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Sex

Er zijn paar dingen die in onze relatie zijn gebeurt die ik met iemand moet delen. Het is nu uit, maar ik wil toch van mensen weten wat ze ervan vinden. Heb ik de juiste beslissing gemaakt? Ik was met mijn vriend meer dan een jaar samen en in die periode heeft hij mij maar twee keer gebeft, omdat ik het vroeg, maar na twee keer durfde ik het niet meer te vragen, omdat hij het nooit van zichzelf deed. Ik vroeg ook aan hem toen het uit was, dat het was, omdat hij het vies vond, maar hij zei dat hij nooit vies was van mij en zei vervolgens dat hij het niet wilde doen, omdat ik de pil niet nam. Ik deed het wel altijd bij hem en hij niet bij mij waardoor ik dacht dat het aan mij lag. In de eerste maanden probeerde we seks te hebben, maar het lukte nooit en toen het lukte hadden we met condoom geprobeerd. Hij zei dat hij niet meer met condoom wou, omdat hij niets voelde en ik de pil moest nemen. Ik had nog maar net de pil gaan halen, maar ik zei tegen hem dat hij moest wachten, omdat anders de pil niet werkt. Ik zei om toch nog is met condoom te proberen en zei als hij het niet wilde, we elkaar een pleziertje konden geven of kussen en knuffelen. Hij werd wat geirriteerd en zei dat ik veel eerder de pil had moeten nemen. Ik wist dat hij binnenkort vaak weg ging zijn en dat hij het nu echt wilde doen, om is echt seks te hebben, maar ik durfde niet zonder condoom, omdat ik schrik had om zwanger te worden en ik nog maar 19 ben. Hij had mij uiteindelijk overhaalt om het zonder te doen en dat hij wel ging zeggen wanneer hij het ging voelen. Ik had gezegd tegen hem dat als ik niet meer wil hij moet luisteren en stoppen. Tijdens de sex geraakte ik in paniek en zei ik tegen hem om te stoppen en klopte zachtjes op zijn rug, maar hij luisterde niet naar mij en deed verder. Ik heb het paar keer moeten herhalen, maar het enigste wat hij deed was mij harder vastpakken. Ik wist niet meer wat ik moest doen en duwde mij van hem weg. Ik was in shock wat er net was gebeurd en begon te huilen. Hij zei dat hij het nooit meer ging doen, maar dat was al de tweede keer dat het gebeurde, al ging hij bij de eerste keer zelf weg.

anoniem
01-10-2023
laatste reactie: 27-11-2023

4
6
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Heel goed dat je gestopt bent met deze relatie. Goed dat je, je eigen ook beschermt tegen een zwangerschap. Rare man alles moet maar op zijn manier en niet luisteren naar wat jij wilt.. jou niet willen beffen omdat je de pil niet slikt nog nooit zoiets achterlijks gehoort. Je hebt zeker de juiste beslissing gemaakt!

Kayla
03-10-2023
Reageer:
Gefrustreerd of niet, het is eigenlijk verkrachting als hij niet stopt wanneer je dat vraagt. Dus goed gedaan de relatie te stoppen.

Anoniem
04-10-2023
Reageer:
Dankjewel, ik had echt andere mensen hun meningen nodig. Buiten dat had ik het ook uitgemaakt, omdat hij twijfels had over onze relatie en om het inplaats met mij te bespreken, besprak hij het met mijn vriendin. Ik begrijp aan één kant wel dat hij het tegen iemand anders zei, omdat hij schrik had op mij te kwetsen, maar ik was zijn vriendin en ik moest voor hem zijn uitlaatklep zijn. Iemand waar hij al zijn problemen mee kon delen, maar dat deed hij niet. Ik was ook te weten gekomen dat hij een crush had op mijn vriendin en toen ik het had uitgemaakt zei hij dat hij enkel in het begin een crush had, maar dat slaat nergens op, want hij heeft haar leren kennen door mij wanneer wij samen waren. Toen we onlangs hadden afgesproken om het er deftig over te hebben,( omdat toen ik het had uitgemaakt enkel de dingen zei over wat mijn vriendin allemaal zei tegen mij van de crush en al, maar niet over ons sexleven. Ik had beter toen alles tegen hem moeten zeggen, waar ik mij slecht over voelde.) vroeg ik opnieuw over dat verhaal van dat hij een crush had. En toen zei hij dat hij crush anders interpreteert en dat dat voor hem “ mooi” betekent. Waarop hij vervolgens zei tegen mij of ik dan nooit een crush had op zijn beste vriend. Ik was zo in de war. Ik zei tegen hem dat ik nooit een crush had op zijn vriend en daarop zei hij van: nee dus je vind mijn vriend niet mooi, ocharme. Ik begreep hem echt niet. Sorry als dit chaotisch is verteld.

Anoniem
04-10-2023
Reageer:
Die jongen spoort niet, hij manipuleert je. Je bent beter af zonder hem focus nu op jezelf .. en wees niet meer bezig met hem

Kayla
06-10-2023
Reageer:
Gisteren een verhaal gelezen over wat een narcist is, daar lijkt dit veel op.

Kaar
21-11-2023
Reageer:
Dit is een narcist die je aan het manipuleren is. Altijd je eigen grenzen bewaken, anders ga jij je slecht voelen. Er zijn zat heren die wel met respect met een vrouw omgaan. Zoals jij de vent en de situaties beschrijft heb je net de verkeerde. Echt een pisventje

Anoniem
27-11-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>