Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Nooit een match op tinder

Hallo heb een relatie van elf jaar achter de rug waar ik mezelf nooit kon zijn .ben nu 2 jaar terug singel ,volledig mezelf en super gelukkig .sta terug volledig open voor liefde maar ben echt niet hopeloos . Maar ik voel me soms mega slecht als ik op tonder kom en er nooit een match is zeker als een vriend van mij konstand matches krijgt dan vaar ik me echt af als ik nu echt zo lelijk ben dat niemand de moeite wil doen om mijn innerlijke te leren kennen

Dries
16-09-2023
laatste reactie: 09-11-2023

1
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Je moet Tinder niet als maatstaf gebruiken. Ga eens uit, neem een nieuwe hobby, ga eens op speeddate, ga bij een vereniging... Ook leuke manieren om nieuwe mensen te leren kennen. Het belangrijkste is tevreden zijn met jezelf en zelf goed in het leven staan en weten wat je wil. Dan krijg je zelfvertrouwen en dat straalt je naar je omgeving en kom je vanzelf interessante personen tegen :-)

John
05-11-2023
Reageer:
Voor sommige mensen is een relatie gewoon niet weggelegd. Bij jouw is het je uiterlijk, bij mij is het mijn persoonlijkheid. Je kan je ertegen verzetten. Maar zodra je dat accepteert, wordt je echt gelukkiger.
Of leg je eisen echt heel laag. Misschien lukt dat.

Steve
09-11-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>