Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Het doet zeer

Het doet zeer als je met al je goede bedoelingen als man van 56 jaar weer in de steek word gelaten na 17 jaar voor de 2e keer. Alles gedaan om haar maar zich gelukkig te laten voelen en daarbij ver over mijn eigen grenzen laten gaan en mijzelf weggecijferd maar uiteindelijke resultaat is alleen verder te moeten door het leven. nauwelijks contact met familie, zoon uit eerste huwelijk is inmiddels volwassen en heeft eigen leven en heb geen vrienden.
Dan komt voor mij echt de vraag wat doe ik nog op deze planeet want wie is er nu nog goed om een vertrouwensband mee op te bouwen of is dit gewon het einde? we zijn nu eenmaal niet allemaal voorbestemd om 100 te worden.

chris
09-09-2023
laatste reactie: 05-10-2023

4
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Chris, ik heb hetzelfde voor. Heb mij 35 jaar uitgesloofd om een man gelukkig te maken, heb alles gedaan maar het hielp niet. Na veel verdriet en eenzaamheid doorleefd te hebben, ben ik nu bezig mijn eigen persoon gelukkig te maken. Krijg hulp van een kat.... . Ik doe de dingen die ik als kind al leuk vond. De mensen zien mij ook niet staan, of het is om te vragen hoe het gaat zonder het antwoord te willen horen. Kop op, zoek het in kleine dingen of kijk naar dieren of wat je anders interesseert. Als je op iemand anders moet wachten...

Els
05-10-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>