Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Als ik hem niet help...

Ik ben erachter gekomen dat mijn vriend waar ik 6 jaar een relatie mee heb een halfjaar lang vreemd op me is gegaan… Tot dat hij met haar op vakantie was en ze hem heeft gestoken. Hierna heeft hij alles aan mij opgebiecht. Mijn wereld en toekomst stortte in.. Ik zag het leven niet meer zitten. Ik had altijd gezegd dat ik nooit zou verwachten dat hij vreemd op me zou gaan. Hij heeft een erg trauma van steekincident en PTSS. Ik doe sinds begin van opzetten van zijn bedrijf zijn boekhouding en help hem veel. Nu dreigt zijn bedrijf failliet te gaan als ik hem niet help..

Nu zit ik in een enorm dilemma door zijn PTSS weet ik niet of hij voor mij wilt vechten; en kan hij het zelf niet aan met zijn bedrijf. Moet ik hem helpen of laten gaan..

Uiteindelijk heeft hij de keuze gemaakt om mij bewust pijn te doen door vreemd te gaan, hij verdiend mijn hulp niet. Ik hou heel veel van hem en ben meestal te lief.. We zijn beide nog jong en zouden gaan samen wonen maar gelukkig nog geen koopwoning samen gekocht..

Betekend helpen voor hem dat ik het goedkeur? En kan iemand zelfs met ptss z’n best doen als hij mij niet kwijt wilt raken..

Anoniem
03-09-2023
laatste reactie: 05-09-2023

1
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Je moet hem laten gaan je zegt zelf dat je te lief bent. Helpt hem met alles en dan dat hij je zoiets aandoet? Dat verdien je niet! Hij moet maar lekker aan zichzelf werken, hij heeft hiervoor gekozen. Als dat steekincident niet was gebeurt dan zal je van niks weten. En idd gelukkig dat je geen koophuis met hem hebt je bent hem niks verplicht.. ieder maakt zijn eigen keuzes en ja dit zijn de consequenties
Ga voor jezelf hier heb je niet voor gekozen je verdient een man die jou respecteert en jou trouw is en waardeert

Anoniem
05-09-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>